Alisha bersama opah & atuk kesayangan


Alisha memang rapat dengan my mum tau... padahal, cucu2 sedara punya takut dekat mak saya ni.. mak saya ni garang tau.. tapi si alisha ni tak kisah walaupun opah dia garang... (",) Balik Chemor, dia memang melekat dekat my mum.. tapi petang2 dia melekat dekat atuk sebabnya nak suruh atuk bawak naik motor.. hahahaaaa... cerdik budak ni.. time petang je nak dengan atuk, time lain, tak mau dengan atuk dia... (",)

Masa kat Terengganu baru ni, Alisha boleh g duk kat atuk dia, ala2 'membodek' sebab nak ikut atuk balik hotel.. alahaiiiii... boleh plak dia nak g tido dengan opah & atuk dia.. si ibu ni redha je la walau dalam hati cam tak sanggup berpisah... (^_^) Esok paginya, beria saya duk bertanya samada Alisha menangis ke tak.. cari saya ke tak... JAWAPANNYA TIDAK yer... 

Tapi ok jugak kan.. mana tau kot2 akan datang ada ape2, at least Alisha leh duk dengan opah dia.. mana tau kot2 satu hari saya nak spend time berbulan madu dengan my dear je ke.. muahahahaaaa

{ 24 comments.. read them below or add one }

Sayangku Zie Sayangku Zie June 04, 2013
betul tu ina.. kurang sikit beban nak handle anak2.. leh rehat sebentar... hehehe tapi tak leh dok lama2... rindu kita dibuatnya...
syawalsimpsons syawalsimpsons June 04, 2013
mana tau kan..kikikiki..ok la tu alisha boleh berdikari
Mas Zull Mas Zull June 04, 2013
assalamualaikum intan...seronok nyer dok ngan opah n atuk yer...;)
*azni* *azni* June 04, 2013
budak2 memang manja dgn atuknenek dorang kan..
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 04, 2013
ok gak tu dia nak duk kan..hihi..
lizz lizz June 04, 2013
samala ngan anak saya kalo ngan nenek ker opah...memng dah tak ingat kat kiter...ambik peluang manjer2 ngan atuk & nenek kan...
Deqla Manjew Deqla Manjew June 04, 2013
alisha pandai jaga hati opah dia ni..tu yg rapat je..
mama_umar_maryam mama_umar_maryam June 04, 2013
hehehehe..time diorg dtg jenguk tu blh kite rehaaat skit ;)
Deq's Qienz Deq's Qienz June 04, 2013
seronok diorg bsama atuk n nek yer..lega kak ina dpt rehat sat..hihii
umi alya umi alya June 04, 2013
cerdiknya alisha.. agak2nya aqilahpun sama jugak ngan kakaknya nanti..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 04, 2013
Salam K.Ina..
hihi..sayang opah&atuk ye alisha... :)
azizah :) azizah :) June 04, 2013
hehe pandai alisha manja dgn atuknya.. mmg jarang cucu gan atok..heee
Azi Azi June 04, 2013
setakat ni sofea tak boleh lagi berenggang ngan azi...
Cik Nur™ Cik Nur™ June 04, 2013
cucu opah, tentulah tak cari ibu dia..hihih
caliph shuriken caliph shuriken June 05, 2013
owh, sy mmg pnah tgk opah & atuk diorg ni ^^
Mrs Lurve Mrs Lurve June 05, 2013
mak sy kata..kdg2 atok nie lbh syg cucu dr anak sendiri hehehehe
intanfirdaus247 intanfirdaus247 June 05, 2013
Alisha cucu yang baik..heheh...comel je bergambar denagn opah dan atuk
Myra Jay Myra Jay June 05, 2013
Muka Ina macam muka mak ha :)

Memang biasanya Atok nenek ni diorang sayangkan cucu :D
Mimi Azirah Mimi Azirah June 05, 2013
kalo die rapatkan atok n opah die seng la kak...boleh honeymoon berdua nti...hahaha
Puan Kutu Puan Kutu June 05, 2013
cucu sulung biasanya mmg rapat dengan atuk n opah..atuk tu macam bisnesman je kemain sibuk dengan hp.hehe
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha June 05, 2013
akak ikut muka mak akak lah :)
cucu sulung cucu manja atuk&nenek..mcm babychenta,fuhh...manja betul dgn atuknya tapi nenek tak berapa...bapa eca mmg penyayang kot,sebab anak2 sedara yg lain,mmg manja dgn bapa :)
Nora Karim Nora Karim June 09, 2013
alisha dah big girlkan sayang!! ^_^