Siapakah yang dapat Printscreen angka 1 000 000?

Takda sorang pun yang dapat printscreen angka 1 000 000... Semua yang emel saya, hantar printscreen dengan angka 100 000... Saya tahu kenapa jadi camtu... pasal semua yang hantar emel tu, semua tengah ready depan komputer tunggu angka tu bergerak kan... lepas je angka 999 999, terus u all tekan button printscreen kan... Sayang sejuta kali sayang... lepas je angka 999 999, boleh pulak jadi 100 000... bila refresh., baru nampak angka 1000 000.. tapi time tu, bukan ngam2 1 000 000 la... dah lebih dari tu (",) Pelik kan.. apa daaa... boleh pulak dia jadi 100 000 lepas 999 999.. hihii...

Tapi jangan risau ye sayang sayang saya sekalian... SAYA HARGAI HASIL USAHA U ALL... SO, SAYA TETAP JUGAK BAGI HADIAH DEKAT U ALL... (",)


Saya bagi kerongsang.. TAK MAHAL TAPI IKHLAS DARI HATI SAYA... kalau u all ada tudung Fareeda ke.. ala2 Fareeda ke.. bolehlah ganti2 kerongsang dekat tudung tu.. (^_^) Ada 6 orang emel saya.. so, keenam2nya saya bagi hadiah.. Saya akan bagi hadiah secara random.. Btw, suwit la u all ni... tunggu depan komputer nak printscreen angka 1 000 000.. Sayang sama u all la.. (",)... Nanti emel saya semula yer... kasi alamat.. (",)

Ciksu = dah ada alamat
MV = dah ada alamat


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 

{ 21 comments.. read them below or add one }

Ibu Lala Ibu Lala June 27, 2013
ha ha ha. akk x sempat.
Noe Noe June 27, 2013
mmg tunggu depan screen pun Intan...hehehe...takut nombor dah berubah...terus print screen..x tgk dah berapa nombor tu... hehehe
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha June 27, 2013
gigih dorang..tunggu eca ada smartphone 24jam online..nanti 1,00000000000 eca printscreen ye kak :P
syawalsimpsons syawalsimpsons June 27, 2013
tahniah buat dorang...tu namanya dorang ni prihatin ngan ina
Mira Adzlia Mira Adzlia June 27, 2013
tahniah buat mereka :)
ros_reeza ros_reeza June 27, 2013
Ye la Kak Ina.. Lepas dah email kat kak Ina, baru Ros perasan, tak cukup satu kosong. hihi.. terima kasih kak Ina.. Ros emailkan alamat ye :)
ros_reeza ros_reeza June 27, 2013
Ros dah email ye Kak Ina.. :)
Deqla Manjew Deqla Manjew June 27, 2013
ehh... apakah ni...? tak sempat nk buat apa2... uwaaa.. apapun tahniah buat para pemenang...
nenot nenot June 27, 2013
hahaha..xsempat nk snap semalam..tgk2 dh lepas 1000000
QasehnyaRania QasehnyaRania June 27, 2013
tima kasih :)

nk refresh mmg tak la sbb tenet mmg tgh tenat..hihi
bila dh send baru kira kosong tak cukup.hahaha
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 27, 2013
Salam K.Ina..
wow.. dah cecah 1j.. tahniah2..

time cma dtg ni dah jadi 1003168 :)

tahniah bt yg terpilih..cantik kerongsang uolsss :)
Maria Firdz Maria Firdz June 27, 2013
Hehe.. X sempt.. Ni bru curi2 blogwalking.. Tahniah sbb dh jadi blogger millionare..
azizah :) azizah :) June 29, 2013
cantiknya... tahniah pd semua..
Cik Nur™ Cik Nur™ July 01, 2013
tahniah buat mereka yang berjaya.. :)
Nora Karim Nora Karim July 01, 2013
tahniah buat mereka... gagah tunggu nak print screen... hehe
Hana Jalil Hana Jalil February 23, 2014
Wahh tahniah tahniah :D kita tunggu 2 000 000 plk eh :D ehekkk..