Selamat Jalani Pembedahan.

Assalammualaikum.


Alhamdulillah,berkat doa rakan-rakan,adik lelaki Kak Ina dah selamat menjalani pembedahan di otak bagi membuang darah beku...Antara perkembangan terbaru mengenai adik beliau ::

1. Tunggu doktor pakar tengok hasil scan kepala.
2. Paru-paru dah OKE. (tiada darah beku)

3. Bahu patah (tak pasti bahu kiri atau kanan)
4. Tempurung kepala yang dikeluarkan semalam akan diletakkan selepas 6bulan (doktor tu cakap nak tunggu something kecut baru leh letak balik -yang something tu jangan tanya yer.)
5. Mata jadi macam berselaput ekoran pemdarahan dalam otak sebelum ni.

dari pihak Kak Ina, eca juga ucapkan TERIMA KASIH atas doa anda di entry yang lalu.Eca tak approve lagi komen tersebut sebab biarlah kak Ina sendiri membaca dan kemudian approve komen kalian.Untuk tatapan kalian dan Kak Ina sendiri (kak Ina cakap, dia tak dapat buka blogger.com melalui desktop di rumah orang tua beliau)...eca printscreen komen-komen anda.







sampai ada yang salah faham adik eca pulak yang accident tu..

Bagi yang ingin melawat,adik kak Ina masih ditempatkan di Wad ICU,Hospital Ipoh.(berada diluar bilik kritikal dah yer)...pe-pehal,nanti eca tolong UPDATEKAN lagi oke?!...ohye,eca akan update sebelah malam yer.sebabnya petang eca turun keja.tapi eca da schedule entry tuk siang hari.
ditaip oleh : EcaDwinkyAsha | 11 Jun 2013.

{ 34 comments.. read them below or add one }

Sally Yatiey Sally Yatiey June 11, 2013
Alhamdulillah.. Semoga semuanya akan baik2 sahaja :)
Norlia Mohd Yusoff Norlia Mohd Yusoff June 11, 2013
alhamdulillah..semoga adik kak ena cpt sembuh...
Nad MamaZN Nad MamaZN June 11, 2013
Alhamdulillah. Moga xde komplikasi yg teruk pasni.
Sama2 doakan moga adik ina cepat pulih
azizah :) azizah :) June 11, 2013
moga lepas pembedahan adik kak ina takde masalah ape2.. mudah2an.. sama2 kita doakan..
Si Matatajam Si Matatajam June 12, 2013
Syukur dah berjalan ngan baik yek operation tu..hope xda yg kritikal lps ni..
izan mama mia izan mama mia June 12, 2013
Alhamdulillah..moga sembuh dengan cepat hendaknya,...terima kasih eca update... baik sungguh eca nih.. :D
Cik Nur™ Cik Nur™ June 12, 2013
Alhamdulillah... :)

Terima kaseh juga pada eca, sudi tolong updatekan bagi pihak kak ina.. :)

thanks yea eca. :)
Jemarisuri Jemarisuri June 12, 2013
alhamdulillah dengan izinNya...
doa js semoga adik ina cepat sembuh dan didoakan semoga ina tabah menghadapi ujian dan dugaan dariNya...
mama aryan mama aryan June 12, 2013
alhamdulillah semuanya selamat, semoga adik ina terus diberi kesihatan yg baik
eiela eiela June 12, 2013
alhamdulillah selamat, semoga adik kak ina cepat keluar wad.
ieda immi ieda immi June 12, 2013
alhamdulillah semoga dipermudahkan
Kesuma Angsana Kesuma Angsana June 12, 2013
alhamdulillah dah selamat dah !
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 12, 2013
Salam Echa & K.ina..

Alhamdulillah..
lega rasa hati semuanya berjalan lancar..

cma & terutamanya semua rakan blogger mendoakan kesembuhan buat adik kak ina..

insyaAllah :)
Mrs Lurve Mrs Lurve June 12, 2013
allahuakbar smpai kena buang tempurung kepala...ya allah semoga dia dilindungi..berikan kesihatan yg baik utk dia ya allah
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 12, 2013
yui ada msg akk intan tp tak rply..mybe dia bz.. yui doakan baik2 hendaknya.
Shima Salleh Shima Salleh June 12, 2013
Alhamdulillah. MOga diberi kesihatan yang lebih baik lagi hendaknya...
mama_ka0ri mama_ka0ri June 12, 2013
Alhamdulillah...moga cepat recover..
Deqla Manjew Deqla Manjew June 12, 2013
ehh ingatkan ina yg update.. eca rupanya.. hye eca.. nak kenal boleh..? hihi.. btw, alhamdulillah selamat smuanya.. berkat doa sahabat2 juga tu.. syukur...
QueeN TerataI QueeN TerataI June 12, 2013
Alhamdulillah.. dah selamat jalani pembedahan..
NoEn NoEn June 12, 2013
semoga adik ina cepat sembuh...kita semua doakan yg terbaik untuk adik ina
LiYa HaNiF :: LiYa HaNiF :: June 12, 2013
moga adik ina cepat sembuh ye... :)
ISMA ILYA AHMAD PUAD ISMA ILYA AHMAD PUAD June 12, 2013
alhamdulillah.. syukur.. moga cepat sembuh! kak ina dan family kuat semangat ye! ^_^
Izan Ishak Izan Ishak June 12, 2013
syukur alhamdulillah dah selamat jalani pembedahan. mudah-mudahan adik ina terus diberikan kesembuhan hendaknya. doakan yg terbaik buat dirinya.....
Nora Karim Nora Karim June 12, 2013
Alhamdulillah... lega sikit bila dah dapat tahu info ni... moga adik ina tabah hadapi ujian.. begitu juga buat ina dan ahli keluarga yang lain...
lynndamya lynndamya June 12, 2013
Alhamdulillah, akak, semoga semuanya baik2 saja..aminnnn....
Deq's Qienz Deq's Qienz June 12, 2013
alhamdulliah slamat smunya..smg adek kak ina cepat sembuh,
Etuza Ezawarna Etuza Ezawarna June 12, 2013
mohon maaf ya, agak jarang online dan ke blog BW. simpati dengan dia adik tu..semoga Allah berikan rahmat, banyakkan bersabar..
Mas Zull Mas Zull June 12, 2013
assalamualaikum intan...semoga dipermudahkan semuanya dan adik intan selamat hendaknya yer...;)
eita eita June 12, 2013
alhamdulillah....
mama_umar_maryam mama_umar_maryam June 12, 2013
Alluakbar..syafakillah ..semoga adik Ina sembuh..byk2 bersabar utk Ina & family..
Mimi Azirah Mimi Azirah June 14, 2013
Alhamdulillah semoga adk kak ina cpt smbuh....hope kak ina skeluarga tabah menghadapi ujian n dgaan Allah.
Myra Jay Myra Jay June 19, 2013
Rakan blogger memang istimewa.. sebab sama2 dapat merasai kesusahan yang dilalui rakan blogger lain..

Moga Allah mendengar doa kita semua :)