Mummy Rina Zone, Semuanya ada di sini...

Jom pakat2 terjah Mummy Rina Zone... Semua ada.. sedia duit je.. hihii.. Mummy Rina Zone ni jual macam2 tau u all.. jenuhlah nak membeleknya.. Harganya pulak berpatutan.. servisnya pun bagus... Kalau u all nak tengok barang apa yang Mummy Rina Zone jual, cepat2 lah terjah... mesti u all pun akan terbeliak bijik mata sebab banyak sangat barang.. tak payah susah2 u all nak beli dekat luar... terus je order dengan Mummy Rina Zone (",)

 Mummy Rina Zone dah bahagi2 kan produk jualan nya kepada beberapa bahagian... Senangla u all nak buat pilihan.. Nanti kalau masuk blog Mummy Rina Zone, usha je dekat sidebar tu.. apa barang yang u all nak cari.. klik link, terus tujus dekat entry tersebut... Meh sini saya bagitahu u all antara barang yang Mummy Rina Zone jual...

PRODUK ISLAMIC TERBAIK

MINYAK ANUGERAH KEPINTARAN ANAK (BIRU)


Minyak Anugerah ni ada macam2 warna & macam2 fungsi.. tapi dekat sini saya nak share yang warna biru... KHAS UNTUK KEPINTARAN ANAK2 KITA... Kita ibu2 ni pasti nak tengok anak2 kita berjaya kan.. pandai.. pendek kata semua yang elok2 je la... Bagi saya MINYAK ANUGERAH KEPINTARAN ANAK ni memang sangat2 sesuai.. Kita hanya perlu selawat sambil mengadap kiblat & sapu minyak ni ke ubun2 anak2 kita...  Minyak ni jugak dibaca DENGAN AYAT2 SUCI AL-QURAN & DOA2 TERPILIH.. Harganya cuma RM 42

BABIES OR CHILD PRODUCT

TILAM BABY


Tilam or toto baby ni sangat selesa diguna.. Macam2 design ada... U all hanya perlu pilih je.. tapi semuanya bergantung pada stok.. Yela, benda cantik & murah, mestilah cepat habis kan.. Kalau nak, kenalah tanya owner Mummy Rina Zone samada ada stok or tak..


Eh, mestilah saya tahu toto ni selesa.. sebab saya pun ada 1 tau... Nampak tak, betapa lenanya anak saya tu tido.. Saya suka dengan toto ni sebab saiz dia besar tau.. Pendek kata kalau Aqilah pusing kanan & pusing kiri, badan dia tetap jugak ada atas toto tu... kadang tu, satu toto ni, siap boleh tido berdua dengan Alisha lagi tau.. (",) harga toto yang beropol ni RM 40, takda ropol Rm 35

SLIMMING FOOD OR BEAUTY HEALTHY PRODUCT

AURA WHITE CHOCOLATE INDULGENCE


Wah, siap dengan chocolate Indulgence lagi... mesti sedap yang amat ni..!! Aura White ni antara produk yang pemes sekarang ni.. Kalau kat Facebook, ada je yang orang share.. testimoni dia pun best je baca... Ia berfungsi untuk MENCERAHKAN KULIT, ADA ANTI OKSIDA.. BOLEH JADI AWET MUDA NI.. (^_^) IA JUGAK ANTI STRESS & DAPAT BAGI KITA MOOD HAPPY... OF COURSE LA KAN... KATA PUN ADA CHOCOLATE INDULGENCE.. (",) Ohya, ia jugak bagus untuk ibu mengandung & ibu menyusu.. nanti anak kita pun dapat kesannya jugak...

PRODUK SLIMMING SUIT & SLIMMING TOOLS

ATTAKA SHAPE INNER

Attaka shape Inner ni nampak best.. Yela, ia bukan inner biasa yang kita pakai tu.. tapi ia macam 2 dalam 1 la... selain dari berfungsi sebagai inner, ia jugak dapat bentukkan badan kita jadi cun... Antara fungsinya, kecikkan lengan, fitkan perut... kalau perut kita tu buncit, sesuailah inner ni kan.. boleh kempiskan perut... Ia jugak dapat ampu dada kita tu.. takdalah nampak "jatuh" (^_^) Harganya RM 40

BEAUTY SKIN OR FACE PRODUCT

BEDAK SEJUK TANAKA ORIGINAL MYANMAR


Bedak Sejuk TANAKA ni pun lagi satu produk yang tengah pemes sekarang..  Nora Danish guna tau.. dah jadi amalan dia... tu yang kulit dia nampak makin hari makin cantik... Bedak Sejuk TANAKA ni pun antara produk yang laris di blog Mummy Rina Zone tau... Cepat je habis stok.. Macam Pisang goreng yang tengah panas tu haa.. (^_^) Bedak ni diperbuat dari kayu tanaka yang berkesan untuk KECUTKAN JERAWAT, CERAHKAN KULIT, HILANGKAN JERAGAT, HALUSKAN KULIT, MENYEJUKKAN & MENGURANGKAN MINYAK DI MUKA.. Ohya, ia sesuai untuk semua jenis kulit tau.. lelaki or perempuan semua boleh guna.. kanak2 pun boleh guna.. Harganya cuma RM 40 110gram & RM 30 50gram

Ni antara produk yang Mummy Rina Zone jual.. Nak tengok banyak lagi, u all terjah lah sendiri blog Mummy Rina Zone.. Macam2 ada.. (",)


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 

{ 18 comments.. read them below or add one }

♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 28, 2013
salam k.ina..

menarik!
hehe..mcm dah tertarik. tunggu..nnti pi terjah :)
Ema Johari Ema Johari June 28, 2013
InsyALLAH akan terjah ke sana nanti
Deqla Manjew Deqla Manjew June 28, 2013
kenal sgt sape bisneswoman ni..hihi.. semestinya nurul.. ni segmen promote ke apa ni? ;)
Ibu Lala Ibu Lala June 28, 2013
dulu dulu ms anak dare suke la pkai bedak sejuk tu. tp sejak kawin x pakai dah.
Joanna Yunus Joanna Yunus June 29, 2013
akak nak g jengah le... macam2 ada
Haryati Faizal Haryati Faizal June 29, 2013
berkenan pulak ngan toto baby tu...
Ummi Iman Ummi Iman June 29, 2013
Mcm2 ada dijual. Menarik. Semoga adik ina cpt sembuh. Inshaallah
azizah :) azizah :) June 29, 2013
banyak produk yg di jual ni..
ayut ayut June 30, 2013
suke dgn inner tu..nmpk best :)
Cik Nur™ Cik Nur™ June 30, 2013
jom terjah...tapi serius,bedak tanaka tu best..!
Nora Karim Nora Karim July 01, 2013
wah menarik ni... terjah... terjah...
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim July 04, 2013
alahai panjang lebarnya n thanx dear walau bz buat jugak..huhuhu..n semoga adik ina cepat sembuh..nurul agak bz skang tak leh nak komen selalu insyaallah datng jugak nnt komen blog ina..


*header ina muka aqila n alishya mcm sofia n merah..muka alishya nampak gugurl cket muka aqilah mcm boboi ket..mcm sofia