Alisha ada patung IPIN

Balik dari Terengganu, saya dah gtau my dear nak singgah BUKIT BUNGA.. Tujuannya nak beli patung IPIN..


Patung ni harga RM28 dapat kurang jadi RM25 kalau tak silap.. Kualiti dia takdalah bagus sangat pun u all.. biasalah, siam punya kan.. tapi nak wat camne, hati dah teringin nak beli kat Alisha.. beli je la.. lagipun kat tempat lain, tak pernah plak nampak (",)


Si Alisha ni punya suka dapat patung Ipin.. sampai nak g kedai makan pun, dibawaknya patung Ipin tu... Jangan tak tahu, baru ni kami g CMART & TESCO pun dia duk kelek patung Ipin dia tu tau.. sanggup dia bawak.. jenuh pujuk suh tinggal dalam kereta tapi tak nak... penangan UPIN & IPIN (",)

{ 19 comments.. read them below or add one }

Mrs Lurve Mrs Lurve June 06, 2013
budak-budak memg suka upin ipin kan..
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa June 06, 2013
eheheh!!sukanya alisha dpt patung ipin :)
syawalsimpsons syawalsimpsons June 06, 2013
syawal suke tgk upin ipin...tapi tak suke ngan patung dier
Zira Aziz Zira Aziz June 06, 2013
bkn stkt bdk2 je suka upin ipin..org tua pn kan..cuma kita xdela smpai nk kelek patung tu kesana sini..hehehehe
umi alya umi alya June 06, 2013
biasalah anak2 kecil, suka sgt menan..
mrs mell mrs mell June 06, 2013
cop harga pun xbuang lagi.. hehehe
Mimi Azirah Mimi Azirah June 06, 2013
Seronok sgt dpt hadaih dpd ibu die tub kak ina..nak2 dpt ipin..hehehehe..blum lg dpt upin tuh
zachflazz zachflazz June 06, 2013
di indonesia banyak patung upin dan ipin juga. menggemaskan.
Izan Ishak Izan Ishak June 06, 2013
comel patung ipin alisha... sayang nak tinggallah pasni.
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 06, 2013
Salam K.Ina..
hihi...mesti gumbira alisha dpt patung upinipin hadiah dari ibu dia..

cutela patung tu ;)
Shima Salleh Shima Salleh June 06, 2013
betul betul betul hihihi...

Tp shima tak minat pulak nak belikan patung2 nih... yg ada pun org kasi bear..
Sally Yatiey Sally Yatiey June 06, 2013
Seronok Alisha ;D ehehe
Cik Nur™ Cik Nur™ June 06, 2013
penangan upin ipin ye.. :)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha June 07, 2013
lor..upinnya mana kak?beli la sepasang.hehehe...anaksedara eca da upinipin...bli kat Toy R Us..harga xtahu la...tapi dapat je patung tu,kemain terus ajak parents balik.ahahahaha
Deqla Manjew Deqla Manjew June 07, 2013
kesian upin berpisah dgn ipin.. hihi...
azizah :) azizah :) June 07, 2013
seronok kemain la alisha.. apa yg nak dapat :)
Nora Karim Nora Karim June 09, 2013
nanti kalau dia start sayang tu mmg dia akan bawa pi mana2 je pun... macam alisya akak yang sayang sakan kat bear 'ayumi' dia...
Hani Cempaka Hani Cempaka July 17, 2016
hehehe die mmg suka upin ipin kot..tp comel la kalau budak pegang patung tu..hee..tp nk beli tu cmne ek?? cari2 jugak tuk ank sy..tp xjumpa...