Berjumpa dengan blogger Dayang Deno


Alhamdulillah balik Terengganu baru ni, tercapai gak hajat saya nak jumpa Deno... Dari tahun lepas kot saya gtau deno nak jumpa.. hihii.. Deno datang rumah maksu saya.. Deno ni kecik molek je tau u all.. peramah... lemah lembut orangnya (",)

Ohya, untuk pengetahuan u all, Deno ni ada sakit tau.. SLE.. Saya ada baca entry dekat blog Deno pasal Deno & SLE ni... tapi tak reti nak citer kat u all.. kalau nak tahu, boleh BACA KAT SINI... Deno pun ada tunjukkan saya wayar dekat perut dia yang guna untuk buat CAPD..

Bagi saya, Deno ni memang kuat semangat orangnya..!! Kadang2 rasa sedih bila baca pasal penyakit Deno ni.. Saya tak reti nak citer.. apa2 pun, u all terjah blog Deno yer.. Deno sangat peramah & rajin balas jejak.. (",) Moga Deno akan terus tabah... Panjang umur, murah rezeki, kita jumpa lagi (",)

{ 24 comments.. read them below or add one }

umi alya umi alya June 05, 2013
Bab2 klinikal ni, deno mmg mahir..
muja muja June 05, 2013
deno pun salu datang blog muja,, dia mmg kuat smgngt,, kagum ngn dia,,
Sally Yatiey Sally Yatiey June 05, 2013
selalu jugak baca blog kak deno ni ;D
Puan Kutu Puan Kutu June 05, 2013
woo inilah orgnya..pernah baca pasal beliau dekat blog org lain tp baru hari ni kenal orgnya
Fiza Rahman Fiza Rahman June 05, 2013
Bestnya. Deno memang tabah.
hana hadi hana hadi June 05, 2013
bestnya...nak tengok gak lah nnt
nuha nuha June 05, 2013
kenal dah deno..
semoga sihat2 selalu :)
UniMeOw UniMeOw June 05, 2013
wahhh jeles!!!uni nak jmp deno gak..
nk jmp kak intan gak..eheh
Haryati Faizal Haryati Faizal June 05, 2013
nak singgah kat blog dia la...
JunAina JunAina June 05, 2013
Kadang2 terjah gak blog Deno tapi setiap kali baca kisah dia hati sedih sesangat. Tabahkanlah hatimu dik...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 05, 2013
Salam K.Ina..
cma ada terbaca pasal entri Dino mengenai penyakitnya tu..
semoga dia tabah
Puan Bui Junaidi Puan Bui Junaidi June 05, 2013
3,3 COMEL LAGI2 YG X PAKAI BAJU..HIHIHI..KENAL DENO,DIA MMG PERAMAH SLL PERGI BLOG KAK BUI..^_^
Sayangku Zie Sayangku Zie June 05, 2013
Emm pernh terjh blog dia.. kasihan dia... mudhn deno tabah menghadapi ujian Allah ini... btw arawah kakak kak zie pengidap SLE.. sangat sdih bila kehilangannya suatu ketika dulu
◕ D Y S H A  S A H H I R ◕ ◕ D Y S H A S A H H I R ◕ June 05, 2013
akhirnya dapat juga jumpa deno..
D Yatie D Yatie June 05, 2013
Alhmadulillah. Terjalin silaturrahim di dunia nyata pula. kan Allah dah cakap, Dia tidak akan membebani hambaNya dengan sesuatu yang hambaNya tidak mampu tanggung. Allah pilih Deno. Allah sayang Deno. :)
Cik Nur™ Cik Nur™ June 05, 2013
Wahh..dua blogger bertemu..
mesti byk benda yg diborakkan... :)
izan mama mia izan mama mia June 05, 2013
deno mmg seorang yg tabah
azizah :) azizah :) June 06, 2013
penyakit deno tu memang xleh di ubati.. hanya bergantung pd ubat..semoga deno tabah hadapinya..
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 06, 2013
pnh sggh blog ni..best dpt jumpa..bila lg nak jumpa yui? hihih.
Mimi Azirah Mimi Azirah June 06, 2013
Semoga Deno tabah menghadapi ujian Allah. Deni insan terpilih.
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan June 06, 2013
Bestnye..nieza tak dpt jupe aritu..sibuk sgt .sori tak sempt pon nk prgi
Deqla Manjew Deqla Manjew June 07, 2013
best kan jumpa sahabat blogger...deqla x kenal la pulak deno ni.. nnti nak terjah la blog dia.. ;)
Nora Karim Nora Karim June 09, 2013
akak pun rajin baca blog deno... tapi selalunya jadi silent reader...
kadang2 je akak tinggalkan komen...

akak suka baca tentang ketabahan org2 seperti deno... Moga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki deno...
Myra Jay Myra Jay June 19, 2013
Kagum jugak dengan semangat Deno...

Seorang yg berjiwa kuat