Bergaya dengan kasut ibu...

Si budak kecik yang suka bergaya...


Tapi yang jadi masalah... kasut ibu dia, dia nak pakai... disuruhnya ibu dia ni pakai selipar jepun... hahahaaa


Yang saya ni seriau takut dia terjatuh ke apa... tapi si budak comel ni, apa ada hal... dia maintain je seolah2 terlupa yang dia pakai kasut besar... (",)

{ 22 comments.. read them below or add one }

Masya Masya June 04, 2013
skrg banyak dah kasut budak satil wadges.. nnt ina belikanlah untul alisah mesti dia suka melaram raya nnt...

terima kasih atas nasihat awak.. awak mmg kwn terbaik dlm duit blog ni...
ummi izan ummi izan June 04, 2013
alisha dah pandai melaram kasut ibu ye. dia konfiden sangat yg maintain tak jatuh tu.
Deq's Qienz Deq's Qienz June 04, 2013
nmpknya ibu kena belikan sepasang kasut cm gini la kat dia..hehee
syawalsimpsons syawalsimpsons June 04, 2013
g kedai pakai kasut ibu..mmg terrer ni
Mama Adam Mama Adam June 04, 2013
Wahhhh... ibu kena beli la untuk alisha. Kesian kalo jatuh. Kasut budak yg cantik2 byk skrg.
Mrs Lurve Mrs Lurve June 04, 2013
alisha..kamu dh pandai nak pakai heel ke hehehehehe cpt suh ibu beli
QueeN TerataI QueeN TerataI June 04, 2013
alisha kuat melaram mcm ibu dia la tu.. hehehe
Haryati Faizal Haryati Faizal June 04, 2013
kasut lebih beso dr kaki hihihi...
Tihara Tihara June 04, 2013
ehe cumel je alisha, nanti lawan bergaya dengan adik aqilah plak ey :)
Mimi Azirah Mimi Azirah June 04, 2013
kasut ibu lagi cantik sbb tuh die nk pakai
mama ila mama ila June 04, 2013
hehhe..releks jer dia pakai kasut besar...sampai kat kedai eh... pasni ibu kena belikan kasut cenggitu untuk alisha =)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 04, 2013
kemain dia ea..hihi..

tang mana entry ayam tu kak? huhu
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 04, 2013
yg pasal iklan aritu, ada sorg blogger dh hntr ticket pd nuff, katanya tak jejaskna..

duk fkir ni nak try ke tak..huhu. Akk rasa ptut try ke tak ea..
Deqla Manjew Deqla Manjew June 04, 2013
alisha berkenan sgt kot kasut mcm tu...belikan la 2 utk dia.. kan dah byk pesen kasut bebudak yg mcm kasut dewasa.. lawa2 pulak tu.. deqla masa bebudak pun suka pakai kasut besar2 camni..yg tinggi2 pulak tu.. bila berjalan kemain sakan bunyinya.. hahahaha..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 04, 2013
Salam K.Ina..
hihi.. comel je dak tecik ni..geram!
haaa...tu dah tande2 alisha suh ibu dia beli 1 wedges utk dia tuuuuu :p
azizah :) azizah :) June 04, 2013
mak ai gan pasar pon dia pakai juga.. alisha2..pandai bergaya sakan ni..
Azi Azi June 04, 2013
mmg turun dr kereta ke alisha gitu
Sally Yatiey Sally Yatiey June 04, 2013
Comel! Bergaya betul alisha ni ;D
Cik Nur™ Cik Nur™ June 04, 2013
hehehe...lepas ni ibu kena beli kasut mcm tu la dekat alisha.. :)
Myra Jay Myra Jay June 05, 2013
Hheee, kecik2 dah pandai nak bergaya ye ;D
Puan Kutu Puan Kutu June 05, 2013
comel je dia buat derk je.haha
Si Matatajam Si Matatajam June 12, 2013
Hik hik comel ja kan bila tengok Aksi Alisha yg suka Melaram ni..