Ahirnya "dia" muncul setelah lama menghilang...


Dari akhir tahun lepas lagi saya hanya dapat blogwalking ke blog dekat bloglist saya je... Tapi hari ni, bukak blog tiba2 dapat "semangat" baru.. akhirnya dashboard saya dah terpampar senarai entry terbaru rakan2 blogger lain... hihii.. Banyaklah sikit entry yang saya boleh baca lepas ni.. (^_^) Teruja betoi tengok... bayanglah, sejak guna interface baru, ni baru pertama kali "dashboard" saya ni berfungsi dengan baguih... (",)


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 


{ 23 comments.. read them below or add one }

Aisy Nasiha Aisy Nasiha June 25, 2013
Oo lamanya ... Akak pun penah, tapi kena mcm ni sekejab je...

Semoga adik ina cepat sembuh seperti sedia kala...
NinaAz NinaAz June 25, 2013
knp jd mcm tu sis?
Mrs Velentine Mrs Velentine June 25, 2013
oh baru ok ke dashboard kak ina
mama3heroo mama3heroo June 25, 2013
in Shaa Allah...byk2 berdoa..agar adk ina cpt sembuh
Fiza Rahman Fiza Rahman June 25, 2013
Lah...yer ker ina. Kena refresh selalu. Saya punya pon kekadang tak berfungsi juga.
Fiza Rahman Fiza Rahman June 25, 2013
University of london ☺
D Yatie D Yatie June 25, 2013
Hihi. Dh tu slama ni blogwalking cmner? Hehe. Aamin Ya Rabb.
izan mama mia izan mama mia June 25, 2013
baguslah 'dia' dah muncul...
Sally Yatiey Sally Yatiey June 25, 2013
Bestnya.. Dashboard saya masih macam dulu.. hilang semua senarai entry kawan2..
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 25, 2013
yui pon selalu dash wat hal tak kuar.
Mas Zull Mas Zull June 25, 2013
assalamualaikum intan...kalau mama punyer sekejap kuar sekejap x last2 ni langsung x kuar nape jadi mcm tu ek..?...:)
SeputihSalju SeputihSalju June 25, 2013
lamanya dashboard k.ina ilang... sebaik ni dah ok balik kan..
Deq's Qienz Deq's Qienz June 25, 2013
smg cepat smbuh adik akk ya.
Deqla Manjew Deqla Manjew June 25, 2013
laa.. yeke..? dashboard deqla pulak jap ok jap x ok.. slalu bw pun yg mana ada dlm list je...huhu...
Myra Jay Myra Jay June 25, 2013
Myra pnya dah berzaman tak ado.. huhuu
BW melalui komen dan bloglist jela..
Mimi Azirah Mimi Azirah June 25, 2013
Dashboard sy pun kejap de kejap xde...
Cik Nur™ Cik Nur™ June 25, 2013
Nur punya..kejap okay kejap tak...huhuhu
Nora Karim Nora Karim June 26, 2013
Reading list tu mmg memudahkan... selalu dpt tgk New entri blogger lain dgn cepat...
Puan Kutu Puan Kutu June 27, 2013
dashboard sy ok je.tp tk penah bw guna dashboard pun?guna bloglist je.malas!haha
fieda fieda June 27, 2013
kfieda dh lama tak tgk dashboard..tak tau ada ke x
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 27, 2013
Salam K.Ina..

huhu.. lamanye..mcm mna blh menghilang tu..
huhu...apepun, alhamdulillah..dah okey..blh BW langkah panjang ckit.. :p
ros_reeza ros_reeza June 28, 2013
Yang Ros punya kadang jadi jugak hilang tu. Tapi bila refresh dia ok balik