IntaNBerlian cakap, "MAAF".

Assalammualaikum.


ada yang tunggu UPDATE ne ke?!...#rasa cam retis pulak dah..kakaka..tumpang glemer kejappppp..oke here's the STORY ekoran entry "IntaNBerlian Perlukan Pertolongan Korang" dan entry "Selamat Menjalani Pembedahan"..please do click if you blur on what happen to IntaNBerlian.#cehh,speaking sungguh!!

sebagai orang yang diberi amanah tuk sampaikan berita kepada korang,ini eca UPDATE tuk beritahu keadaan semasa adik pemilik blog IntaNBerlian ne....

UPDATE :
1. Tempurung kepala tu bukan dibuang yer,..just dikeluarkan.Nanti akan diletakkan kembali.
2. Adik kak Ina masih belum sedarkan diri kerana kesan ubat bius akibat pembedahan yang dijalankan.Insyallah dalam seminggu ne,diharapkan beliau akan memberi respon.
#kita doakan.
3. Hasil SCAN mendapati tiada Darah Beku di dalam otak..#syukur.
4. Selaput dekat mata (rujuk entry sebelum ini), sebenarnya dah ada sebelum pembedahan lagi.Kira kesan daripada kemalangan.

dan yang paling Kak Ina pesan kat korang,
"Thanks pada yang mendoakan & yang hantar SMS.Kak Ina tak sempat nak balas SMS lagi"#daku taip balik apa yang kak Ina SMS yer.Nak gambar tunjuk bukti,kamera eca buat hal...so,bagi mereka yang ada hantar SMS tu,eca harap jangan kecil hati kak Ina tak balas SMS korang yer...kita tunggu keadaan stabil,insyaallah Kak Ina akan kembali berblog.

eca tinggalkan korang dengan doa ini...bersamalah kita mendoakan kesejahteraan adik Kak Ina agar dapat sembuh secepat yang mungkin...insyaallah.


amin amin ya allah.


ditaip oleh : Eca Dwinky Asha | 12 Jun 2013 | 11:52pm

{ 34 comments.. read them below or add one }

Sally Yatiey Sally Yatiey June 13, 2013
Semoga adik kak Ina cepat sembuh..
deno deno June 13, 2013
Smeoga semuanya baik2 sahaja... deno doakan adik kak ina cepat sembuh.. insyaallah...
Mas Zull Mas Zull June 13, 2013
assalamualaikum eca...mama doakan semoga adik intan akan segera pulih inshaAllah...:
Imani Iwani Imani Iwani June 13, 2013
amin..moga ina dan keluarga tabah mnghadapi dugaan ini..semoga adik beliau cpt sembuh..
Joanna Yunus Joanna Yunus June 13, 2013
Semoga semuanya selamat dan dipermudahkan
Sayangku Zie Sayangku Zie June 13, 2013
baru singgah sini... dan dapat berita ni semoga adik ina kembali pulih yer... moga tiada apa2 g tidak diingini berlaku..
izan mama mia izan mama mia June 13, 2013
mg mereka semua tabah...dan adik ina kembali sedar....
Ainim Suju Ainim Suju June 13, 2013
Astaghfirullahalazim. Semoga adik Kak Ina akan sembuh seperti sedia kala. InshaAllah
Mrs Lurve Mrs Lurve June 13, 2013
semoga kembali pulih spt asal..
Deq's Qienz Deq's Qienz June 13, 2013
smg semuanya kembali sediakan..smg adeknya ceoat sembuh :)
Cik Nur™ Cik Nur™ June 13, 2013
thanks for info eca.. :)

apapun, sama2 kita doakan yg terbaik buat adik kak Ina yea.. :)
Qashmere Qashmere June 13, 2013
Semoga cepat sembuh
Ibu Lala Ibu Lala June 13, 2013
Alhamdulillah. Moga adik ina cepat sembuh.
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 13, 2013
Salam Echa & K.Ina..
Alhmdulillah..semuanya berjalan lancar...
amin.. mendoakan agar adik k.ina cpt sedar & sihat
lynndamya lynndamya June 13, 2013
salam, thanx for update, hihihi :D, mmg mcm tgh tggu statement dpd artis nih :p

smoga semuanya baik2 saja, dan thanx for sharing doa tu, sgt berguna :)
ayut ayut June 13, 2013
smga adik kak ina selamat dan keluarga mereka semua sabar dan tenang menghadapinya..amin.
QueeN TerataI QueeN TerataI June 13, 2013
aamiin... moga cepat sembuh hendaknya..
Azza Afdzal Azza Afdzal June 13, 2013
tempurung kepala...ishhh menakutkan je la bunyi nye..
Etuza Ezawarna Etuza Ezawarna June 13, 2013
semoga cepat sembuh..mohonlah bahawa Allah itu hebat..
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- June 13, 2013
semoga cepat sembuhh :)
azizah :) azizah :) June 13, 2013
sama2 kita doakan buat adik kak ina :) moga selamat.. InsyaAllah..
mama_ka0ri mama_ka0ri June 13, 2013
comei jer eca ni..anyway thank you tlg update..hihi..
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse June 13, 2013
amiin.. moga adik ina sembuh dan semuanya pulih seperti sediakala..
Sue Lynnda Sue Lynnda June 14, 2013
rindu pulak kat IB..huhu

Jemput join first time GA saya yer.

http://syurgakasih.blogspot.com/2013/06/saya-buat-giveaway.html
Deqla Manjew Deqla Manjew June 14, 2013
bagusnya ada yg tlg update blog.. ;)
man man June 14, 2013
semoga cepat sembuh ye..sila lah dtg keblog sy ye..http://ajax85.blogspot.com
QasehnyaRania QasehnyaRania June 14, 2013
aamiin.
tak pa yg pnting ina n family jaga kesihatan
Haryati Faizal Haryati Faizal June 14, 2013
alhamdulillah... baguslah eca ni.... baik ati...
QasehnyaRania QasehnyaRania June 15, 2013
alhamdulillah.
sama la ciksu pon rasa cm tu eca.teringat arwah adik. tapi arwah adik mukanya tersemban dalam air. arwah lemas
ieda immi ieda immi June 15, 2013
alhamdulillah dah selamat semuanya .. semoga cepat2 pulih .. aminn
Puan Kutu Puan Kutu June 18, 2013
lama tak dtg sini rupanya ada musibah timpa keluarga ina.semoga ina dan famili tabah.kita doakan yg terbik buat adik ina
Myra Jay Myra Jay June 19, 2013
Aminnn mudah-mudahan
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda July 16, 2013
Moge cpat sembuh, amin...