Cara Alisha pakai kasut

Actually Alisha dah lama pandai pakai kasut sendiri.. Cuma hari ni baru buat entry sebab tiba2 terpandang gambar ni time transfer gambar... maybe my dear kot ambik gambar ni kat Terengganu baru ni...


Kami kalau nak keluar g mana2.. takdalah susah2 nak bagi Alisha pakai kasut sebab dia yang duk kalut pakai kasut awai2 sebab nak ikut.. hihi


Kadang Alisha pakai kasut terbalik, bila kami tegur, terus dia betoikan semula (",)


Suka tengok Alisha ni.. dia memang cepat belajar... pandai berdikari... Kak long yang boleh diharap untuk jaga adik... (^_^)... Kalau Aqilah nak berdiri, time saya wat keje... dia lah yang tolong pegang belakang Aqilah, kot2 Aqilah nak terjatuh, dia jadi tukang sambut.. kikiii.. Tapi kan, kadang2 Aqilah yang "marah" Alisha sebab dia nak berdiri tapi kakak g tarik dia suh duk atas riba... (",)

{ 19 comments.. read them below or add one }

QueeN TerataI QueeN TerataI June 03, 2013
Salam ina.. anak2 mmg cepat belajar.. as parent mmg seronok sgt bila tgk anak membesar dgn bijak kan.. Alhamdulillah..

p/s: cute kasut alisha tu.. bilalah boleh dpt baby girl.. )
syawalsimpsons syawalsimpsons June 03, 2013
alisha mmg nampak rupa kak long tau
Mimi Azirah Mimi Azirah June 03, 2013
Alisha memg cepat belajar kan...
Kakzakie Kakzakie June 03, 2013
Pandai dan betul... pakai kaki kanan dulu.
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 03, 2013
Salam K.Ina..
alisha cpt belajar.. pandai dia!
Mas Zull Mas Zull June 03, 2013
assalamualaikum intan..dah besar kakak alisha ni yer...:)
Haryati Faizal Haryati Faizal June 03, 2013
budak2 mcm alisha ni dia belajar dr apa yang dia lihat...
NoEn NoEn June 03, 2013
bagus k.long...xdela ibu ngan ayah susah2 kene pakaikan kasut
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha June 03, 2013
ne yg tmbh syg kat alisha yer..comel je pakai kasut....anak sedara eca,kalau pakai baju ke,pakai kasut ke....panggil nenek atau epek(adik bongsu eca tu)
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse June 03, 2013
anak anak saya pun selalu pakai kasut terbalik. jarang yg betul.. normal kot rupanya eh..?hihi.. :p
Cik Nur™ Cik Nur™ June 03, 2013
memang boleh nampaklah kaklong ni kakak yg baik..syg adik...pandai jaga adik dan cepat belajar...
:)
caliph shuriken caliph shuriken June 04, 2013
slalu diorg mmg suka pakai kasut terbalik, hukk...
Deqla Manjew Deqla Manjew June 04, 2013
bebudak biasa la pakai kasut terbalik kdg2..x sedar je tu..bkn sengaja kan...
Masya Masya June 04, 2013
amir tak pandai sgt pakai kasut.. terkial² huhuhu....
azizah :) azizah :) June 04, 2013
memang alisha di jadikan untuk anak sulung.. memang boleh di harap..syukur kak ina dapat anak secerdik alisha dan aqilah..
Myra Jay Myra Jay June 05, 2013
Wahhh dah pandai Alisha pakai kasut sendiri ye ;D
Puan Kutu Puan Kutu June 05, 2013
pandai pakai kasut sendiri,pandai jaga adik..menantu yg perfect!haha