Sebab kami balik Terengganu

Seronok saya dapat balik Terengganu tahun ni.. seronok sampai sakit2.. hihii.. Sampai je Terengganu, terus kami 3 beranak tak sihat... Tu yang nak shopping kat sana tak sempat tu.. tak larat.. takda beli apa pun u all.. just beli barang yang saya dah janji nak bagi kat u all je.. pastu keropok sikit.. Ohya, tujuan utama kami balik Terengganu sebab sepupu saya ni kawen... 


Ni lah sepupu saya tu... Namanya Ayu, Ayu ni antara yang rapat la jugak dengan saya.. kalau zaman anak dara dulu, time balik terengganu, saya tidur dengan dia la... (",)


Ni lah Hubby ayu.. kerja atas kapal.. so, Ayu akan ada masa berjauhan dengan suami dia la.. time suami atas kapal, ayu duk la umah mak dia @ mak sedara saya.. (",)


Yang ni pulak, pelamin dorang... pelamin buat dekat luar umah je.. nasib dalam pagar tu masih luas.. dalam umah dah ada pelamin nikah..


Ni antara hadiah yang pengantin dapat... banyakkan.. Ohya, untuk pengetahuan u all, paksu & maksu saya ni, tak ambik duit yang orang bagi.. kira macam sedekah lah bagi orang2 makan..

{ 25 comments.. read them below or add one }

Fiza Rahman Fiza Rahman June 03, 2013
Selamat pengantin baru buat mereka. Cantik pelamin.
Masya Masya June 03, 2013
BESARNYA PELAMIN....
Mimi Azirah Mimi Azirah June 03, 2013
Cantiknya tema pengantin.kaler pink....
syawalsimpsons syawalsimpsons June 03, 2013
teringat je time sue kawen dolu
Dieyna Dieyna June 03, 2013
SELAMAT PENGANTIN BARU....

P/S : KALAU NAK INTAN PROMO BLOG BOLEH?? KIRA CAMNE EIK
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ June 03, 2013
salam ina..cantik pelaminnya tu!
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 03, 2013
muka lbh kurg akk je..hihi..thniah buat psgn.
azizah :) azizah :) June 03, 2013
cantiknya pelamin dia...
JunAina JunAina June 03, 2013
Bnayaknya hadiah...jenuh nak membukanya tuh.

Pengantin sweet sangat.
QueeN TerataI QueeN TerataI June 03, 2013
nama pengantin ayu.. mmg dia ayu.. hehe lawa pelamin...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 03, 2013
salam K.Ina...
cantiknye pengantin.. kaler pink giteww..
tahniah buat sepupu akak :)
Mas Zull Mas Zull June 03, 2013
assalamualaikum intan...selamat pengantin baru...;)
Aisy Nasiha Aisy Nasiha June 03, 2013
Oo.. Kenduri sepupu rupanya.. Siapa yang asal tganu ni? mak ke abah?
Haryati Faizal Haryati Faizal June 03, 2013
semoga berkekalan ye... cantik sama padan
NoEn NoEn June 03, 2013
selamat pengantin baru...cantik pelamin
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha June 03, 2013
lawa pelamin..tunjuk la pelamin kt dalam rumah lak.nak cari2 idea :)
Cik Nur™ Cik Nur™ June 03, 2013
wahhhh..cantiknay pelamin.... :)
caliph shuriken caliph shuriken June 04, 2013
kira luas laa area luar tu sbb bole wt pelamin cmtu ^^
Deqla Manjew Deqla Manjew June 04, 2013
pengantin cantik, pelamin cantik.. hadiah pun cantik...hihi...mmg byk..mesti pengantin jenuh bkk hadiah kan.. hihi
Myra Jay Myra Jay June 05, 2013
Tahniah pada pengantin, sweet je pakai Pinky gitu :)

Hadiah pun banyak tul ;D
Puan Kutu Puan Kutu June 05, 2013
pengantin tema pink lg..comel..:)

byk betul hadiahnya
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan June 06, 2013
Ina..leh tk tukar link banner iklan dhiya solehah ke sini -> https://www.facebook.com/DhiyaSolehah..sorry menyusahkan...and nk alamat ina..tuk post sample f.wash :)
Si Matatajam Si Matatajam June 12, 2013
Barakallahulakuma buat pasangan pengantin..Cantiknya pelamin
9n0L4 9n0L4 July 15, 2013
cntiknye pelamin. besar plak tu. kirenye dorg buat majlis kesyukuran la kan. bagusnye. tranung kat mane ni? :)
QasehnyaRania QasehnyaRania August 23, 2013
beseri pengantin
cantik pelamin tu
byk nya hadiah :)

teringin nak pergi kenduri sebelah pantai timur.hihi