Buat duit dengan Assign Jobs.. saya dah dapat $3.35 dalam tempoh tak sampai sehari..!!

U all pernah dengar pasal Assign Jobs tak ni?? Saya baru je daftar petang semalam Assign Jobs ni tau... tu pun sebab terbaca entry Muja + ramai sangat blogger share pasal ni kat FB.. Assign Jobs ni, nak daftar dia tersangatlah senang...just MASUKKAN NAMA, EMEL, PASSWORD.. DAFTAR FREE je yer...

Bayanglah, belum 24 jam saya daftar & buat kerja, saya dah dapat INCOME $3.35..!!(tengok bahagian atas sebelah kanan) Itu belum didarab dengan RM lagi...!! Assign Jobs ni, macam ni.. u all daftar & u all buat kerja apa yang "kerja kosong" ada kat situ & u all akan dapat upah... Macam saya, saya dah buat 4 kerja seperti yang u all tengok dekat print screen atas tu...


Meh saya bagi contoh kerja yang saya dah buat kat u all, tengok kat atas tu, SUBCRIBE FB.COM/SYEDIKHWAN : kerja yang diarah kan adalah, follow FB SYEDIKHWAN.. LEPAS FOLLOW FB BELIAU, SAYA KENA PRINSCREEN BUKTI YANG SAYA DAH FOLLOW, UPLOAD PRINTSCREEN TU DEKAT IMAGESHACK.US PASTU AMBIK LINK PRINTSCREEN TERSEBUT & COPY PASTE BAGI DEKAT RUANG PROOF YANG ASSIGN JOB SEDIAKAN... SIAP..!! LEPAS DI APPROVE OLEH EMPLOYER, KITA DAPATLAH DUIT YANG DIJANJIKAN... (",)

Pendek kata, semua kerja yang dia bagi senang2 je u all... LIKE & SHARE KAT FB pun ada... nampak tak, betapa mudahnya nak dapat duit... Sampai my dear yang selama ni tak berminat benda2 camni, semalam dia terus join.. hahhahha.. Ohya, untuk dapat cashout, KITA PERLU CUKUPKAN $30 BARU BOLEH CASHOUT.. Tengok pada gaya, nak dapat $30 tu bukan susah pun... U all daftar je, terus dapat $2.. Lagi $28 je u all kene cari... Bayanglah, tak sampai 24jam saya daftar dah boleh dapat $3.35... Kalau rajin bekerja.. tiap2 bulan boleh cashout $30 ni.. hihii

Eh sayang2... jangan cakap Assign Jobs tipu tau.. dah ada blogger yang cashout dalam tempoh 2 hari, blogger tu dah dapat RM97.50..!!  Tu diaaa... takkan tak tergoda... dalam 2 hari dah dapat hampir seratus... mau saya yang duk umah ni tak tergoda...!! dengan buat kerja mudah.. seperti LIKE & SHARE & PRINSCREEN DAH DAPAT DUIT..!! Ini dah boleh tambah duit poket saya ni.. (",).. Untuk pengetahuan u all, owner Assign Jobs ni orang kita.. duk kat Malaysia ni haa.... Ikutkan mula2 saya macam tak percaya jugak.. tapi lepas dah baca entry blogger yang dah cashout, teruslah saya percaya... (^_^)
    
So, bila saya dah mula rasa teruja.. mulalah saya nak ajak u all join jugak...!! Biar kita sama2 dapat duit... tambah2 lagi dah nak raya ni.. hihii.. Tips dia bila u all dah join, u all kene rajin refresh laman web Assign Jobs ni dekat bahagian AVAILABLE JOBS... Sebabnya, "kerja kosong" tu bila2 masa je ada... kene cepat rebut "kerja" tu... bukan apa, dia ada had.. macam contoh, dia nak 1000 orang je buat "kerja" tu, cukup 1000, terus kerja tu tutup... kalau kita lambat, tak sempatlah kita nak buat job tu.. senang cakap, siapa cepat dia dapat (",)

Apa lagi sayang2 saya ni sekalian, jom DAFTAR Assign Jobs... Bila u all dah daftar, baru u all akan paham apa kerja yang saya maksudkan ni... Bukan nak kene bayar pun.. FREE JER... (",)




UPDATE :

Cara nak daftar KLIK SINI, pastu akan keluar yang macam printscreen dekat bawah ni.. Klik je JOIN FOR FREE yang saya dah highligt tu..


Lepas tu, u all hanya perlu isi maklumat yang dekat bawah ni jer... Klik sign up.. SIAP.. (",) Sangat2 senang.. jemput DAFTAR yer jika berminat untuk tambah duit poket  .. (^_^)

{ 57 comments.. read them below or add one }

Kakzakie Kakzakie June 07, 2013
Kira ada kena buat homework juga ye Ina. api ok juga bila lihat incomenya berbaloi...
Qashmere Qashmere June 07, 2013
Sekarang ni macam-macam dah ada kan...cuma nak pilih yang mana jer...
Fiza Rahman Fiza Rahman June 07, 2013
Menarik ni. Nak try lah.
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 07, 2013
bila bc entry akk bru rasa smgt nak join..sbb yg lain duk bgth cara ja..tak fhm leh la tnya akk kan? hihi.
Mas Zull Mas Zull June 07, 2013
assalamualaikum intan...macam best jer ni mama pun nak cuba juga la...mekacih atas info ini yer...;)
JunAina JunAina June 07, 2013
Bila lama2 meneroka buat duit dengan internet ni rasa macam best pulak. Nak join jugaklah.
mrs mell mrs mell June 07, 2013
dah try.. dpt dah 3.05.. huhu.. tq share.. smgt lak! hehe
I am syerahh I am syerahh June 07, 2013
die cashout guna bank ape yer ?
Maria Firdz Maria Firdz June 07, 2013
hehe... kerja mudah... thanks for the info... mula2 rasa ragu2 gak ni.. halal ke.. itu yg sy fikirkan mula2 sekalai..
Sally Yatiey Sally Yatiey June 07, 2013
menarikkkkk ;D nak jugakkkkkkk
Amer Amirah Amer Amirah June 07, 2013
akk , bagi link blog blogger yg dh cashout tu boleh ? ^^ bagi kt cbox sy kay..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 07, 2013
Salam K.Ina..
hihi..dah ramai yg share psl ni..nnti ada masa nk join jgk :)

thanks kak...
IntaNBerliaN IntaNBerliaN June 07, 2013
@nuyui a.k.a miss YUI

no hal.. kalau akak tau, confirm akak gtau :)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN June 07, 2013
@Amer Amirah

akak dah share kan link blogger yg dah cashout tu kat entry...

tp xpala.. akak share kat sini semula... :)

http://ahmadfaizal.com/2013/06/06/komisen-pertam-dari-assignjobs/
QueeN TerataI QueeN TerataI June 07, 2013
wah2,.. mmg mudah nk dpt duit zaman skrg ni. tgl rajin dgn x je kan... bg yg x bekerja boleh la concentrate dr pg smp mlm.. bg yg kerja ni kat opis bkn blh sgt nak ngadap.. kerja opis pun dh sebeban.. hehehe
Aju Mohit Aju Mohit June 07, 2013
memang menarik, sayangnya tak cukup masa nak wat assignment ni, apapun tahniah ina
Mas Zull Mas Zull June 07, 2013
assalamualaikum intan...kenapa mama daftar x boleh ek...:)
azizah :) azizah :) June 07, 2013
menariknya kak! nak cuba la nanti bila free2 :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 07, 2013
salam K.Ina..
cma cuba try 2-3 kali sejak tgh hari td..tak bleh nk masuk.. agaknye tenet opis ni block gaknye.. huhuhu
eita eita June 07, 2013
nak cuba tu nak..
tapi gok masa tu yang xdok...

zue talib zue talib June 07, 2013
masa kita register dia mintak no akaun bank tak?
AnonymousAnonymous June 07, 2013
saya dah register tapi dia tak mintak pun no akaun bank...camne dia buat payment...
IntaNBerliaN IntaNBerliaN June 07, 2013
@I am syerahh

bayaran melalui bank tempatan or paypal.. tp blogger yg dah cashout suggest cimb or maybank sbb proses dia cepat :-)

http://ahmadfaizal.com/2013/06/06/komisen-pertam-dari-assignjobs/
IntaNBerliaN IntaNBerliaN June 07, 2013
@Mas Zull

skrg dah blh daftar kan mam :-)

tahniah :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN June 07, 2013
@♥ Cmª shIemª ♥

kak ina ada anto msg dekat fb cma.. nanti tgk yer... kak ina pun heran nape cma xdapat daftar
IntaNBerliaN IntaNBerliaN June 07, 2013
@Tanpa Nama

ye betoi, mmg dia tak mintak.. dia mintak time kita nak cashout tu.. time kita nak mintak duit dgn dia tu.. :-)
Pwincess sarah Pwincess sarah June 07, 2013
wah.. nak cuba juga la.. mana tau leh tambah duit poket. hehe
Cik Nur™ Cik Nur™ June 07, 2013
waahhhh....nak cubalah nanti.. :)
Nora Karim Nora Karim June 08, 2013
wah... menarik ni... nak try jugalah...

btw, lama tak singgah blog ina... ada header baru... hikhikhik... comei...
Jemarisuri Jemarisuri June 08, 2013
semoga bertambah2 rezeki ina nti...
Amanda Suria Amanda Suria June 08, 2013
amboi..gigih ina mencuba yer...good luck dear..
Dayana Bahar Dayana Bahar June 08, 2013
done... hehe tak sia2 ngadap lappy.. dapat gak hasil hehe
Sutera Syifa Sutera Syifa June 08, 2013
salam kak ina..lama tk dtg sini..ingt sy lg tk? hehe..menarik jgk assign job tu ye..tengok org update kat fb pasal tu..
Ummi Iman Ummi Iman June 08, 2013
Salam ina. Menarik bunyinya. Akak nak tanya mana menghilangnya fieda. Kalau ina tahu.. risau pula tiba2 senyap.
ayut ayut June 09, 2013
sronok yer...!!!mmg kena ngadap laptop jela gini jawab yer..keje dr umah..hihihi
Deq's Qienz Deq's Qienz June 09, 2013
rjn kak ina wat duet gan blog..cayalaahhh
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha June 09, 2013
Wow menarik ni! Thanks IB coz sharing. Teringin plak nk try nnti ; p
intanfirdaus247 intanfirdaus247 June 09, 2013
salam ina...wah bagus tutorial ini..boleh buat panduan pada akak yg x pandai lagi buat n..
Deqla Manjew Deqla Manjew June 10, 2013
sesuai utk housewife..yg bekeja ni agak terhad kot nk ngadap mende ni..hihi.. lgpun kat opis ni xleh bukak mende2 ni.. huhuhu... tp teringin nk cuba..sobs..
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna June 10, 2013
pucuk pangkalnya kena rajin je..
mama_ka0ri mama_ka0ri June 10, 2013
eh2..nak join jgk la!! tq awak for da' info..:)
Kesuma Angsana Kesuma Angsana June 14, 2013
menarik juga, tp masa terhad lah ina
Sya Mimie Sya Mimie July 20, 2013
nampak menarik je..macam nak join sama..
fredd fredd July 28, 2013
terima kasih byk2
ramlee leefzy ramlee leefzy August 14, 2013
cam best jerk nie akak..nak try jugalah..
Anies Anierah Anies Anierah August 16, 2013
Assalamualaikum..saya dah sign up assignjob nie..cuma masalahnya saya tak tau apa yang nak kena printscreen.bantu saya..^_^..kalau sudi jenguk2 blog sy pla..terima kasih..http://dibawahcahayalampu.blogspot.com/
Anies Anierah Anies Anierah August 23, 2013
kak intan..klu nak send proof tu pla mcmna?..maaf la..byk tnya..^_^..terima kasih..
Anies Anierah Anies Anierah August 23, 2013
oh..ok..terima kasih banyak2 kak..^_^
AnonymousAnonymous May 12, 2014
Salam.. sya dah daftar tp x blh activate.. cmna tu? Mohon bantuan...
AnonymousAnonymous May 12, 2014
Sya dah daftar tp x blh activate... camna tu
.. mohon bantuan