Segmen Promote Blog #3

Mulai bulan ni, saya akan buat SEGMEN PROMOTE BLOG pada setiap awal bulan... Baru banyak masa pemenang nak siapkan entry kan.. Lagipun akhir bulan ada Mini Giveaway plak.. macam terkejar2 je gayanya.. semua nak akhir bulan (",) Saya akan guna khidmat random.org untuk buat keputusan siapa yang terpilih untuk promote blog dia di blog saya.. Syarat dia sangat senang... :-

  1. HANYA TINGGALKAN URL BLOG U ALL DI ENTRY INI
  2. Segmen ni hanya BERLANGSUNG SAMPAI PUKUL 5 PETANG INI SAHAJA (05/06/2013)
  3. Pukul 9 malam ni saya akan umum siapa yang terpilih untuk promote blog.. jangan risau jika u all tak online sebab takda tarikh tutup selagi tak bulan JULAI untuk 'serah diri' yer.. (^_^)
  4. Senarai peserta saya akan update di entry ni.. So, sebelum pukul 5 tu, datang la jenguk link blog u all ada or tak yer...
  5. Pada yang terpilih, suka hati u all nak submit entry tu bila asalkan masih di bulan JUN sebab segmen ni akan diadakan setiap bulan... (^_^)

Peserta yang terpilih, perlu karang entry sendiri & draft bagi saya, lepas tu, saya akan publish di blog saya... U all cerita je apa yang u all nak pasal blog u all tu.. kira macam u all review blog u all lah sambil menarik orang untuk singgah di blog u all.. (",)

Ohya, kalau u all ada bisnes kecil-kecilan macam edit blog ke, doodle ke, jual baju ke, tudung ke, apa2 je la.. boleh gak selitkan dekat entry tu...ENTRY U ALL PASTIKAN BUKAN 100% NAK PROMOTE BARANG JUALAN, BARANG JUALAN SEKADAR SELINGAN JE.. Alaaa tengok je contoh macam entry yang Nieyza buat tu... (^_^)

Segmen Promote Blog #3

{ 21 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 05, 2013
eh2..mcm best ja..

nak try gak la..hihi..

http://nusha1706.blogspot.com

=)

nanti yui try hntr ticket plak..tq tau kak utk information smlm.
Mama Adam Mama Adam June 05, 2013
nak join!!!

http://my-adam.blogspot.com
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna June 05, 2013
mahu mahu

http://ourkizuna.blogspot.com
kano san kano san June 05, 2013
kanokino.blogspot.com

try :)
Fiza Rahman Fiza Rahman June 05, 2013
Join.

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com
Zana Adieyza Zana Adieyza June 05, 2013
menarik! rasa nak cuba nasib jugaklah..

http://adieyza.blogspot.com/

happy blogging dear!
JunAina JunAina June 05, 2013
Teringin nak join jugaklah!

http://juneaina.blogspot.sg/
QueeN TerataI QueeN TerataI June 05, 2013
mcm dh lama x join segmen.. so nak join jugalah..

http://queenofbutterfly.blogspot.com
DIARI FARISHA DIARI FARISHA June 05, 2013
http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/
♫♪ ~ Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ ♫♪ ~ Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ June 05, 2013
boleh lah .. kalau nak join sekali heh .. :D dah lama sgt2 xjoin segmen2 ni :D

http://naurahnawwarah.blogspot.com/
intanfirdaus247 intanfirdaus247 June 05, 2013

Salam ina,,kak intan nak join…yes kak intan suke segmen cam n
http://diarihatiku247.blogspot.com/
Myra Jay Myra Jay June 05, 2013
Ok nak cuba la, walau tau kalau terpilih bulan June ni agak kebizian.. ;)

http://normj1001.blogspot.com/
WanitaMustanir WanitaMustanir June 05, 2013
http://shirashafrida.blogspot.com/
permatabiru permatabiru June 05, 2013
join

http://www.permatabiru.my
Mimi Azirah Mimi Azirah June 05, 2013
sy nak jugak kak ina

http://www.mimiepinkummi.my
sara_petakbunga sara_petakbunga June 05, 2013
petakbunga-diari.blogspot.com

salam pekenalan
Azza Afdzal Azza Afdzal June 05, 2013
join

http://azzafdzal.blogspot.com
Haryati Faizal Haryati Faizal June 05, 2013
alahai tak sempat nak join...
Cik Nur™ Cik Nur™ June 05, 2013
Nur sinag mmg jarang on9 skrang ni...
mmg xsempat nak join la..hehe
azizah :) azizah :) June 06, 2013
xsempat nak join pulak..huhu
Deqla Manjew Deqla Manjew June 07, 2013
dah tau pemenangnya..yg no 14 tu kan? hihi...