Alisha berminat dengan tudung


Alisha memang cukup berkenan dengan saya punya shawl or tudung... Dia pakai duk buat main dalam umah.. Tudung yang dia guna dalam gambar tu, saya sendiri belum pakai lagi tau.. tapi si anak solehah ni dah 2 3 kali duk ambik pakai... Ohya, tudung ni saya dapat sebab menang GA yang MIMIE anjurkan... nampaknya Alisha dah berminat nak pakai tudung kan... Actually ada satu tudung dia yang opah dia beli.. nanti balik Chemor, bolehlah ambik bawak balik sini...

Eh jap, mesti u all tergerak kat ati yang alisha makan nasi dengan kicap je kan.. hihii.. saya pun dah lupa kenapa.. maybe lauk dah habis ke camna ntah... tapi untuk pengetahuan u all, alisha ni jenis tak cerewet... nasi dengan kicap pun dia layannnn (",)

{ 21 comments.. read them below or add one }

Mrs Lurve Mrs Lurve June 06, 2013
lps nie bolehla ibu alisha beli tudung utk alisha pulak..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 06, 2013
Salam K.ina..
Anak solehah ni..alhamdulillah...
hihi..anak2 cma pun kicap jugak yg ditaramnye..
syawalsimpsons syawalsimpsons June 06, 2013
baguih la ada minat kan
Ann Ishak Ann Ishak June 06, 2013
bagusnya alisha, nasi dengan kicap pun still boleh makan lagi...kalau anak buah saya, dah berguling nak ayam goreng jugak.
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) June 06, 2013
alhamdulillah pandai ibu alisha didik si kecil :)
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan June 06, 2013
Wah..comelnye tudung.. biasa2 kan dr kecik.. :)

Header br ke??
Haryati Faizal Haryati Faizal June 06, 2013
alahai....manisnya kamu alisha....
Sally Yatiey Sally Yatiey June 06, 2013
Comel alisha bertudung :D
Izan Ishak Izan Ishak June 06, 2013
nampaknya ibu alisha kena belikan dia tudung comey2 lah pasni. mesti dia suka pakai nnti.
Cik Nur™ Cik Nur™ June 06, 2013
amboii..mkn nasi pun pakai tudung, felling mkn kenduri ye Alisha... :)

baguslan, lepas ni pelan2 alisha boleh belajar pakai tudung.. :)
Deqla Manjew Deqla Manjew June 07, 2013
bagus la.. nnti pakai la tdg slalu ye alisha.. haah la ina.. 1st skali deqla tgk alisha mkn apa ...hihi.. tp nasi ngan kicap cam tu deqla pun suka mkn.. ;)
Shima Salleh Shima Salleh June 07, 2013
tudung cantik mestilah dia nak pakai hihihi...

Wah! mkn pakai mangkuk kikik...
azizah :) azizah :) June 07, 2013
Alhamdulilah kak.. kecik2 lagi alisha dah berminat dgn tudung..syukur..
eita eita June 07, 2013
sopan nye dia...
hehehhe
Sutera Syifa Sutera Syifa June 08, 2013
bagusnya..lama tk baca cite alisha..:)
Nora Karim Nora Karim June 09, 2013
alololo... comeinya pakai tudung dlm rumah anak solehah ni... kalau dia dah nak pakai, kena rajin offer time nak keuar rumah tu... tanya sama ada dia nak pakai tudung or tak...

cam tu la akak buat ke alisya akak... hehe budak2 tak boleh dipaksa... kena tanya elok2... kalau dia nak pakai... maka pakaikan seluar panjang n baju panjang... tapi bila2 masa dia nak buka, kita kena puji sebab dia nak pakai tudung utk tempoh masa tertentu walau sekejap... ^_^

sebab bila kita puji dia akan looking forward untuk dengar pujian dari kita lagi... so esok2 dia akan pakai tudung lagi... hehe
Deq's Qienz Deq's Qienz June 09, 2013
baguslahh..lama kelamaan alisha akan biasa btudung..
Si Matatajam Si Matatajam June 12, 2013
Bagus la sukakan tudung.. Tak susah nak suruh2 dia berhijab bila besaq..dia sendiri nak bertudung kan.,
Si Matatajam Si Matatajam June 12, 2013
Bagus la sukakan tudung.. Tak susah nak suruh2 dia berhijab bila besaq..dia sendiri nak bertudung kan.,
Myra Jay Myra Jay June 19, 2013
Wahh bagus la Alisha kecik2 dah berminat nak menutup aurat ;D