Lagi sekali cerita Alisha & sketcher (",)

Kali ni lagi sekali saya nak cerita dekat u all pasal anak saya & sketcher.. Si Alisha ni memang suka sangat dengan sketcher dia ni.. hari2 dia duk main benda alah tu.. tapi akhir2 ni dia menjadi terlebih2 rajin.. sebabnya... dia dah dapat satu lagi akai cara guna sketcher tu...


Mula2 alisha akan menconteng sketcher... Alaa... si alisha menconteng tu pun sekadar ambik syarat conteng.. sebabnya dia mempunyai niat yang lain.. hihii


Sebenarnya alisha conteng sebab dia nak guna "pemadam" yang ada dekat sketcher tu.. hihii


U all bayanglah.. conteng sikit padam conteng sikit padam... haha... Takda keje betoi... muahahaa...


Bila dah clear semua tulisan dekat sketcher tu... dia contenglah balik... hahahaaa... saya yang tengok  aktiviti dia tu asyik tergelak je... hihiii
 

{ 21 comments.. read them below or add one }

Pn. Sheila Pn. Sheila January 03, 2012
anak2 dh makin pandai skang nie...:-)
KhaiZa KhaiZa January 03, 2012
ha ha ha.. sama dengan anak saya..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 03, 2012
hihi~.. Alisha sronok la tue.. agaknye mcm magic la kot ape yg die conteng tue hilg, hehe.. ^_^
eB ezrin eB ezrin January 03, 2012
bijakkk bijakkkkkkk. :)
Masya Masya January 03, 2012
baru tahu namanya sketcher, sbb amir ade mintak jugak hari tu.. tp belum belikan lagi hihihihihi
Gen2Merah Gen2Merah January 03, 2012
wahh, bagus kak Intan.. pendedahan awal ni.. Biarkan alisya biasakan diri untuk menconteng apa saja yang bermain difikirannya..

bila Alisya dah terbiasa, akak boleh la step by step ajar pegang pensil tu dgn betul dan membentuk huruf2 dengan betul kan...
ajumohit ajumohit January 03, 2012
pandai alisha tulis ye, tgk cara pegang pen tu pon dah tau hehehehhe
pena rozie pena rozie January 03, 2012
hi...hi...hi... same la gan twin kat rmh...
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa January 03, 2012
mula2 ajar conteng2 pastu leh ajar tulis ABC kan.. ;-)..budak2 kan terang hati cepat dapat!!!
syawalsimpsons syawalsimpsons January 03, 2012
mmg suke tengok kan gelagat N perkembangan anak2 kiter...
ieda ieda January 03, 2012
wahh ok lah dikk
permulaan yg bagus .. janji dia nak menulis @ menconteng , itu dh bagus ;)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina January 03, 2012
alishya dah semakin cerdik=)n banyak dah ektvt yang dia buat=)
Falsya Falsya January 03, 2012
comel alisya..tp bende mcm tuh bkn takat bdk2..yg dh besar pun suke wat..hehehe..
MamaEma MamaEma January 03, 2012
memang cerdik akalnya
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ January 03, 2012
waahhh da pandai padam aritu conteng je keje..hehehe gud girl!
hakamah hamyadi hakamah hamyadi January 03, 2012
hahaha...alisha samalah mcm kita...kita amik ank buah kita nye sketcher, kita conteng22, pastu padam..suka tgok magnet menarik serbuk-serbuk besi
Myra Jay Myra Jay January 03, 2012
Hehee, memang budak2 suka kot camni, Firas pun sama, buat camtu berulang pastu skrg dia dah boring :)
fieda fieda January 03, 2012
amboi dak tecik srg ni..pandai sungguh dia ye..dia suka tgk bende tu blh ilang...
Cik Rose Cute Cik Rose Cute January 03, 2012
Sama ler gan budak2 kat umah nie...tulis sikit..padam...lama2 rosak...sebab berebut nak padam tulisan tue....hihihi...mesti alisha suka tarik yang nak padam tue...
Puan Kutu Puan Kutu January 04, 2012
hehe alisya baru belajar cara nak padam tu.tu yg eksited kemain.hehe..

aiman dulu dpt benda nie sat ja lingkup.tulis padam tulis padam..

yg tensennya dia suruh kita lukis,pastu bila lukis muka hantu ada siung n rambut panjang je nangis,takut hantu.tu yg best usik.muahaha...