Takda maknanya walaupun dah ada sebijik sorang..


Kalau sebelum ni saya pernah bagitahu u all yang kami bertiga dah ada sebijik sorang komputer kan.. Dengan harapan Anakanda kesayangan kami ni takkan mengacau laptop or netbook kami lagi... Tapi semua itu hanya harapan tinggal harapan.. sebab anak saya tak berminat dengan komputer dia tu..!!!

Tadi saya tengah guna laptop... dia menangis2 berebut dengan saya sebab nak guna laptop jugak.. saya sentuh sikit je laptop tu.. dia menangis tak hengat!! Adehhhh... Ingat ke dapatlah saya bersenang lenang guna komputer mengadap blog... Tapi.... yang adooo...

P/s : TOLONG TEGUR SAYA JIKA LOADING BLOG SAYA TERKEDEK2 MENGALAHKAN KURA-KURA.. HIHII

{ 32 comments.. read them below or add one }

Mrs Lurve Mrs Lurve January 06, 2012
hehehe pandai alisha nie
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ January 06, 2012
hahah..kan da ckp..xmain la cikainye..die mesti nk sanggeh punye..kekeke..alisha ckp ape la ibu ni..bg yg lagu tingtong2..xlive langsung!!! hahahahaha
zareliqa afiqa zareliqa afiqa January 06, 2012
teheee :D kesian ibu alisha tak dapat dok berblog lelama.hehe
sYiRa LoKMaN sYiRa LoKMaN January 06, 2012
hehe...comel je alisha :D
Tihara Tihara January 06, 2012
owh, bijak budak ni kan..dah pandai nak fesbuk eks :)
Ummi Iman Ummi Iman January 06, 2012
betul sangkaan ayah Iman. Kami tak jadi beli laptop Iman. Sebab AI kata skrinnya kecil & takde warna, mesti dia bosan. Sebab tu skrg kena on time dia tidur je.. kalau tak mmg merengek, sama ada nak guna ataupun tarik tangan suruh layan dia :)
fiza fiza January 06, 2012
Budak bijak. Mcm dah pro jer ngan computer ☺☺
aimi aimi January 06, 2012
zaman dh maju kak... mane alisha nk guna laptop 2 ag... =)
Masya Masya January 06, 2012
hihihihi.. pandai alisha yer... xmoo komputer dia...

blog awk ok tak lambat loading cume selalu hilang di dashboard saya, saya pun tak tahu kenapa.. blog orang lain elok jer duduk kat dashboard... sbb saya suke bkk dr dashboard kalau nak tau ade entry baru...
Falsya Falsya January 06, 2012
wahhh,yg mainan punye xmau..pandai la alisha nie..hehe..
Vitamin for beauty Vitamin for beauty January 06, 2012
hyee, nak kulit cantik dan sihat? saya ada menjual vitamin.
berkesan dengan harga yang berpatutan.
:)
MamaEma MamaEma January 06, 2012
dia pun tahu yag mana mainan yang mana bukan mainan...hehehe
anitadiana anitadiana January 06, 2012
alisha pun nak main juga...beli kan yg mainan punya...baru mama dia boleh berblog..he..he
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY January 06, 2012
heheh..biasala..bdk2 skrg advance..terlebey cerdik, sama la ngan anak2 eija, Zaquan mana nak main laptop mainan lebih2 lg dia dh pandai guna lappy pun skrg, adik dia yg kecik pun sibuk nak join main lappy n ketuk2 lappy sbb geram tgk cahaya lampu lappy..hehehe
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa January 06, 2012
hehehe sabar jela..budak2 memang macam tu..jangan ingat diorang tak tau mana yang lagi best yer..diorang pun dah sama taste cm org besar..
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ January 06, 2012
salam Ina..laptop dia xbest....mama punya lagi syok!
Layan ajelah kerenah anak dara sorang tu :D
jemarisuri jemarisuri January 06, 2012
ank2 skrg terlalu celik it berbanding dulu kan..hehe

samalah JS selalu je kena ikut giliran kalau nk guna tu kdang2 tak berupdate blog. hehe
Zie Zie January 06, 2012
haha biasala anakk kecil yang mana mak dia buat yg dia nak tu kacau
shera haifa shera haifa January 06, 2012
budak2 xzaman skrg dh pandai.. hehe
Gen2Merah Gen2Merah January 06, 2012
hehehe... lain kali akak online time alisya tidur la senang kan.. kalau kat umah saya, anak buah plak yang menggatal tangan nak main game... huhu.. kena sembunyi2 dalam bilik tutup pinte.. keke

p/s: blog akak Intan ringan apa.. bestt.. suka mengomen d sini
fieda fieda January 06, 2012
adoiii alisha ni..yg btul2 jgk la yg dia berkenan..mana taknyer kan..dia punya kecik..tak puas kot...hahahaha...bdk2 skrg pandai demand kan ina..

blog ina ok..loading cepat...
Ros Ros January 07, 2012
Salam IntaNBerliaN,

Sapa yang dok update blog sebenarnya ni.....he.he.he.....
ZYASH ZYASH January 07, 2012
Mugkin lappy dia tak sebest lappy mama dia kot...btw selamat berkenalan...
Kotak Mancis Kotak Mancis January 07, 2012
wahhh... kecik2 dah pandai.. besar2 nanti boleh jadi hacker nie... hehehheheee
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 07, 2012
la.. Alisha nie.. nk main laptop lain lak..hehe..

ha'ah la Ina, td loading lmbat lak..kne refresh.. nape eh? sblum nie x pun..

dh klik2 sumer...
delarocha delarocha January 07, 2012
haha budak budak mmg cam gitu
suhaina laui. suhaina laui. January 07, 2012
dah agak dh hal ni hehehe..alisha kan gud gurl ;)
Izan Ishak Izan Ishak January 07, 2012
alahai alisha ni ... bijak sangat sbb dia tahu laptop ibunya paling best! huhu... tak leh nak tolong dah ni ina...
Cik Rose Cute Cik Rose Cute January 07, 2012
biasalah budak2...hihihi syifa pun dah pandai ketuk keybord kadang2 tue jatuh...huhuhu
Puan Kutu Puan Kutu January 07, 2012
laju jer loading.kenapa?ada something wrong ke?

adui alisya nie mmg nak kena..sini nak kiss sikit.haha..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina January 09, 2012
dia dah tawdah mana satu yang besh nak main..huhu