BE Dumex Dugro Fruit & Veg dah bertukar jadi ME

BE Dumex Dugro Fruit & Veg dah pun pergi meninggalkan blog saya ni.. Jumlah dia takdalah banyak sangat cuma RM20.52 je.. bolehlah dari takda..hihii.. Tunggu akhir bulan ni saya akan cashout untuk kali kedua..hehheh

So, sekarang ni, blog saya dah takda BE lagi.. cuma blog IntaNBerliaN GA & Contest je BE masih lagi on... tu pun, dah tenat dah tu.. tak lama lagi pergi jugak tu.. tak sampai 1 hengget pun..muahhahhah.. Harap2 lepas ni Nuffnang baik hati lah bagi BE baru dekat blog saya ni.. (",)

{ 16 comments.. read them below or add one }

Tina Othman Tina Othman January 15, 2012
wah tahniah, banyak lah tu, murah rezeki intan lepas ni
pena rozie pena rozie January 15, 2012
ok la dr x de langsung kan...
fieda fieda January 15, 2012
wow.ina..caya lah..sekejap jer dh blh cashout lagi...mmg best la..nanti nuffnang kasi lagi la tu BE kt ina...

done
ajumohit ajumohit January 15, 2012
Akaknya pon dh metered intan
Papa Mifz Papa Mifz January 15, 2012
ok la tuh..papa mifz sgt kecewa samo nuffnang....:(
Puan Kutu Puan Kutu January 15, 2012
wah dah nk masuk dua kali cash out..muni punya tak nampak hasil lg.haha..
suri solehah suri solehah January 15, 2012
akak sampai sekarang tak baham apa be n me tu huhu
misshannajr misshannajr January 15, 2012
sehingga komen ni ditaip nuff baru ada RM4.15 hahaha..kalo jumlah tu membesar kat situ takpe gak mcm ASB
Mama Adam Mama Adam January 15, 2012
Wahhhh... My-adam blom ada be yg sudi jenguk
anisalya anisalya January 16, 2012
banyak jugak rm20 tu. blh beli susu dugro 1 pek 900g. hehehe...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI January 16, 2012
tahniah sis..byk tu..sy ni,BE xmow mai lg.huuh
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ January 16, 2012
aiseh..ok la tue..kite ni xpenah dpt..haha
Mama Ema Mama Ema January 16, 2012
kira okey juga dah dapat cash-out kan
wan nurul hezrina wan nurul hezrina January 17, 2012
nurulpun sama..be semakin pergi..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 18, 2012
wah..byknye earning Ina, cpat je naik eh..jealous2, hehe.. congrats eh dear..

alamak, sy pun nk gi check nuff2 gak la..lame xcheck, hehe.. ^_^