Alisha pun sama macam Upin Ipin jugak... hihii

Si alisha ni memang suka makan ayam... nak2 kalau bagi peha ayam seketoi dekat dia... makan tak hengat..hihii... Makan ayam tapi badan haluih jugak... (",) tapi saya takdalah bagi Alisha makan ayam hari2.. tak sesuai.... (",)

  









 Ipin dengan peha ayamnya... dekat bawah ni pulak.. u all layan gambar Alisha pulak dengan peha ayam gorengnya..hihii
















Rasa macam satu kepuasan bila tengok anak makan dengan berseleranya..hihii 

 

{ 30 comments.. read them below or add one }

Mrs Lurve Mrs Lurve January 09, 2012
ayam goreng bukan takat alisha je suka, aunty pun suka jgk heheheheh hai alisha
Rtp Farra Arisha Rtp Farra Arisha January 09, 2012
anak kecil memang suka makan ayam goreng...and same goes to me...;) alisha terlihat comel :***
Myra Jay Myra Jay January 09, 2012
Sedapnyer tengok Alisha makan ayam goreng.. :)
Cik Rose Cute Cik Rose Cute January 09, 2012
Bukan main lagi Alisha makan peha ayam hihihi...budak2 kat umah nie pun suka...
Tihara Tihara January 09, 2012
ayam ni, bhgn peha la yg paling best.. :)
zareliqa afiqa zareliqa afiqa January 09, 2012
hamboih,sedapnya bila tgk alisha makan. :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 09, 2012
pndi nye Alisha mkn peha ayam, hehe..

eh, bju Alisha same ngan Hannah la.. warne je lain, hihi~..
Ummu Muhammad Ummu Muhammad January 09, 2012
adui budak santek ni pandainye makan..suke tgk selere die...
Falsya Falsya January 09, 2012
yg tgk nie pun dpt kepuasan..hehe..comel la alisha..
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ January 09, 2012
mane gambau ipin nye? my fav pon chicken dr daging..nyum2!! syok tgk alisha makan..
anitadiana anitadiana January 09, 2012
seronok tengok alisha makan peha ayam tu ..berselera,anak kak ita si arisya suap ayam sikit pun susah nak makan..pun hasul gak...
sue zainun sue zainun January 09, 2012
Yeayyy Alisha sama mcm auntie sue suka ayam goreng..sue mmg hari2 mkn ayam goreng..rasanya lps kahwin kan sue mmg xleh tgk ayam goreng, gerenti licin.sapu habis..kdg2 tuh saje goreng ayam wat ratah2..hehe..tp bdn xmo naik2 gak..uwaaa..

*okeh auntie telan air liur dah nie tgk Alisha makan..
Bui Junaidi Bui Junaidi January 09, 2012
ALAMAK,TERTELAN AIR LIUR BUI TENGOK..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina January 09, 2012
amboi sedapnya..nurul dah trylah nak guna fibox tapi lama btul loading.ada mslah kot..nak jugak guna..payah takder kotak chatting..

pasal merah mulah dr 2tahun lagi..memula tak phm signal dier.sik marah dia sbb suka pecat(tanggalkan)pampes.sampailah satu ari2 masa 2thun 3bulan nurul mls dah nak kejar2 dia pakaikan pampes.diapun dah reti cakap n paham aper kita cakap..so nurul beritahu dialah kalau nak poo n pee g toilet atau beritahu mummy..nnt nuruk share dalam entrylah mcm mana cara nurul adjust dia=)nurul tak guna potty trainee bowl pun.
Masya Masya January 09, 2012
hihihi ala tomey²....
mamaNoriz mamaNoriz January 09, 2012
peha takpe, asal jgn kepak tau!

selera tul dia, aym gorneg mmg sodap!
Scharenaa Scharenaa January 09, 2012
serius lapa n teringin nk makan ayam grg....hehe
Scharenaa Scharenaa January 09, 2012
tibe2 rasa lapa dan trs teringin nk mkn ayam grg,,srius! hehe
suri solehah suri solehah January 09, 2012
tu dia,,selera sungguh alisha..comei rambut ketak2
Qaseh Suhaida Qaseh Suhaida January 09, 2012
wahhh sedapnya tgk dia mkn ayam...

samalah dgn anak sy...ayam grg je feveret dia
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa January 09, 2012
cuba tengok betul2 alisha pegang ayam..dah macam pegang mikrofon ala2 mas idayu ja ahakss..
Izan Ishak Izan Ishak January 09, 2012
alisha...aunty nak sikit ayam tu...nyum2...sedapnyaaa!!!!

kak izan pun suka betul kalau tgk anak2 selera makan cam alisha ni...
Gen2Merah Gen2Merah January 09, 2012
ehehehe.. kebetulan petang tadi semapt nampak upin dan ipin makan ayam... alisya pun nak ikut sama ye. hehe
Puan Kutu Puan Kutu January 09, 2012
sakan alisya, smp baju pun makan sekali.hehe..

Aiman pun suka makan peha ayam.dia kata ayam kfc smbil buat gaya macam alisha pegang peha ayam tu..tp tak pernah meratah,makan dengan nasik..:)
fieda fieda January 10, 2012
sedapnyer alisha mkn ayam...maira pun suka mkn peha ayam..
Mama Ema Mama Ema January 10, 2012
aunty nak sikit...sebab kat rumah aunty tak beli ayam ni...huhuhu
aizamia3 aizamia3 January 10, 2012
samalah kita.. hikhikhik..
kalau beli ayam, kena pastikan ada 2 ayam upin ipin.. kalau takde confirm gaduh..

ai pun suka sangat makan ayam goreng sejak preggy ni..
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY January 10, 2012
kebanyakkan bdk mmg suka ayam goreng..anak eija pun sama. lebih2 lagi dh pandai minta chicken KFC dan Mc'D.
Ros Ros January 10, 2012
Salam IntaNBerliaN,

Amboi.....punya la sedapnya sampai dua2 belah tangan sekali ha....