Bila Alisha dah mula pandai nak bergaya.. Adehhh

Alahaiii.. u all nak tahu tak, hari ni anak saya dah pandai taknak pakai baju yang saya pilih untuk dia.. nak pakai BAJU PILIHAN SENDIRI... hahhaha.. Satu baju ni je pun dia berkenan.. tak tahu pasal apa dengan baju tu... Kadang tu, tak sempat lipat lagi.. dia dah suruh pakaikan... Alisha rasa baju tu cantik sangat kot..hehheh


Alisha pakai baju 2 lapis... baju yang bahagian dalam pilihan ibu.. yang luar pilihan Alisha

U all refer dalam gambar atas ni tau... saya pakaikan Alisha baju t-shirt yang warna pink... tapi tiba2 dia taknak.. dia tunjuk dekat almari baju dia tu... saya tutup almari tapi dia buka & ambik baju seksi..yang berbunga & bermanik... lepas tu suruh saya pakaikan.. hahhahah.. Actually, baju ni nenek a.k.a. my MIL yang beli kan untuk dia... Saya malas nak buka baju t-shirt tu... terus je sarungkan baju tu dekat dia.... hehehhehh



Lepas saya dah pakaikan baju tu.. boleh pulak dia pergi ambik kasut nikah saya yang dah jadi macam harta dia tu... kiranya macam baju dah cantik.. so, kene lah cari kasut yang sesuai... hahahhahhahhahha..... Anak saya ni buat lawak la...hihii


Bila baju dah cantik, kasut dah pakai... dia suruh saya buka pintu sebab nak keluar... ayoyooo... saya cakap tak boleh keluar & saya terus masuk bilik.. dia ikut saya sampai bilik... tu yang u all nampak muka dia macam nak menangis... konon buat muka sedih la tu.... hihihiiiii... Alahaiiiiii... sweet je rasa... kelakar pun yer.... ahahhah... Kecik2 dah pandai nak bergaya..kikikiii
   

{ 31 comments.. read them below or add one }

fieda fieda January 17, 2012
amboi alisha..haaa..nanti2 dia mtk pakaikan lipstik plk..hehehe
izan mama mia izan mama mia January 17, 2012
telah mula menunjukkan ciri-ciri seorang perempuan...heheheh...comel jer
Falsya Falsya January 17, 2012
aloh aloh..chumel alisha..sama ngan anak buah sy..belum masuk 2 thn dh pandai pilih baju sendri..semua baju cantik2 je..hehe..
Mama Adam Mama Adam January 17, 2012
amboi!!!!! jaga2 make up. sat g, baby girl ni nak make up pulak. habis make up mama nanti :)
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ January 17, 2012
phewittt....nk p mane tu kak senah oi..hehehe
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa January 17, 2012
hahaha kelakar kemain lagi berkasut bagai..pasni barang make up kena simpan laa kang ada yang main lipstik hahaha

p/s: bila tgk alisha teringat karenah saya time kecik2 dulu..habis barang make up mak saya kerjakan hehehe
Izan Ishak Izan Ishak January 17, 2012
alololo...alisha ni mmg dah pandai bergaya... anak pompuan lah katakan ye ina. siap pakai kasut ibu yg tak tahan tu... hikhik...
Mrs Lurve Mrs Lurve January 17, 2012
alahai kemain dia nk bergaya hehehe
SumeSakan SumeSakan January 17, 2012
hahahaha...yg kasut x tahan tuh....comel aje kakinya kasut bagak bagai...huhuhuhu

cerdik budak ni nih...hehehehe
anitadiana anitadiana January 17, 2012
pandai dah nak melaram ya alisha..sama mcm anak kak ita arisya...antik-atik(cantik2)..aje tahunya..
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ January 17, 2012
salam ina...klu mmg ada anak dara mmg camtu la perangainya.Dah bsr mmg dah xmo kita pilihkn baju..nk dia sendiri pilih(tingat zaman anak dara k.atie kecik dulu,sebijik perangai Alisha :D)
Tang kasut Alisha pakai tu..kelakarnya.Nk gak kasut ibu dia punya yer...sbb cantik kot.
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ January 17, 2012
Lupa lak,k.atie tag ina..http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/01/kellys-life-giveaway-just-for-fun.html
eB ezrin eB ezrin January 17, 2012
kira ok la gegrl g2. kalo boboi? bygkan aed? hu3
Dylla Abas Dylla Abas January 17, 2012
dah siap cantik2 tiba-tiba kena dok umah..memang la dia nangis..hehe...cute betul Alisha ni :)
intan morsalin intan morsalin January 17, 2012
hihihih..ikut prangai ibunya kecik2 dolu kot....
Cik Azizah Cik Azizah January 17, 2012
habis la mekap akak pasni di kerjakan...hahaha
wan nurul hezrina wan nurul hezrina January 17, 2012
konon konon dah siap nak gi dinnerlah 2..mana beg tangan alishya??haha
suhaina laui. suhaina laui. January 17, 2012
ajak jenjalan la tu....boring kot hehehe
Ros Ros January 17, 2012
Salam IntaNBerliaN,

Dah anak dara macam tu la kan......mesti la kena pandai bergaya....he.he.he....

Kecik2 lagi dah pandai nak bergaya Alisha ni kan.....mengalah kan aunty Ros pulak...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 17, 2012
hihi~.. Alisha dh pndi b'gaya la, bgus btul..xmcm Hannah, hehe.. >_< Hannah nie lasak.. aih~..

sori Ina, br ari nie smpat nk bw.. sy dh abis exam, yeay!! nnti2 sy dtg blk eh.. ^_^
hafizulhakim hafizulhakim January 17, 2012
hehe kemain bergaya ngn kasut. :)
msredcheesecake msredcheesecake January 17, 2012
Anak2 kita skang ni cepat sgt pandai melaramnya....haish....
Ummi Iman Ummi Iman January 18, 2012
dia suka sebab ada bunga pink kat baju tu agaknya. ataupun dia suka pakai gaun.. oklah tu terserlah ciri-ciri keperempuanannya hehe
anisalya anisalya January 18, 2012
sama je mcm anak saya. bj kita pilih tak nak. dia nak baju pilihan dia sendiri. ikut suka la. janji nak pakai baju.
Nida Nida January 18, 2012
Kompom ikut si ibunya ni... kemana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasi..hehe.

Mesti Ina pun dulu gitu...:)
Ibu Lala Ibu Lala January 18, 2012
amboii tak padan dengan tecik..
Mama Ema Mama Ema January 18, 2012
gegeirl kan..mestilah nak bergaya
Myra Jay Myra Jay January 18, 2012
Amboi kemain lagi si kecik nie nak melawa ye :)

Pandai lak tu, bila dah pakai cantik2 kena keluaq :)

Comel :)

p/s Vote for me
https://apps.facebook.com/boniavalentine/?share=276694f128094ba57c7.46496071
Puan Kutu Puan Kutu January 18, 2012
aduh alisya nie buat anty geram je.lawa plak tu baju ilihan dia.nak je peluk2 alisya.baju dah cantik,kasut dah cun,meh sini anty mekapkan.hehe..
zareliqa afiqa zareliqa afiqa January 18, 2012
alalala~ dah pandai.Gugurl mmg cmtu kot.heee :D