Payung pertama Alisha (",)

Ketika kami balik kampung my dear dekat Parit Buntar baru ni, kami ada pergi ke Hari Peladang, Penternak & Nelayan Peringkat Kebangsaan.. Dekat je dengan rumah my MIL.. jalan kaki je pun..hihii... Ramai betul orang pergi, panas pulak tu.. tiba2 terpandang pulak orang jual payung, so, saya beli lah,tapi beli untuk Alisha.. hahahh


Ni lah payung alisha.. Princess.. Berkenan betoi alisha dengan kartun dekat payung dia tu... hihii..


Walaupun kabur tapi nak letak jugak..hihihiii
 

Nak tunggu guna payung ni dekat luar lambat sangat, so, saya suruh Alisha posing dalam rumah je... muahahaa.. Ohya, u all nak tahu tak, setiap kali saya snap gambar ni, setiap kali tu jugak, dia datang tengok gambar dia dekat kamera... Bila saya cakap "Alisha pergi posing lagi, ibu ambik lagi gambar Alisha..".. Alisha pun kedek2 pergi posing balik...hahhahhahaahh... Tak sangka pulak anak saya dah mula suka bergambar & paham pulak cakap saya tu..muahahhahh


Saya paling suka gambar ni.. sebab bulu mata Alisha jelas kelihatan..(^_^)

*Tak leh tahan tengok gambar ada watermark beria bagai..muhahahhahha... Sanggup download PhotoScape semata2 nak ber"watermark".. kih kih kih... Ohya, my dear.. free je download ni.. jangan risau ek..hihiihii"

P/s : Petang ni kami balik Chemor, rumah my parent.. hari Selasa baru balik Sungai Petani (",)

{ 31 comments.. read them below or add one }

Qaseh Suhaida Qaseh Suhaida January 19, 2012
cantiknye payung...kalo anak dara sy tgk mesti dia nak punya hu huuuu...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI January 19, 2012
amboi..sonok dia ea..comel aje..
Jaa Jaa January 19, 2012
oo, alisha suka princess ek...hehe

ina, jumpa kt sp nanti...
fizafantagirO fizafantagirO January 19, 2012
wah sonok Alisha dpt payung =) chumil jer ^^
suhaina laui. suhaina laui. January 19, 2012
ina cantik blog berwajah baru suka2!
Nigina Nigina January 19, 2012
ayoo comeinya nak cari jugalah payung untuk adam.. kekadang hujan dialak yang sibuk nak pegang... lepas ni boleh beli yang kecik macma ni kat adam
Cik Rose Cute Cik Rose Cute January 19, 2012
Cantik payung tue...Kalau Anak cik rose yg pertama tue tengok mesti suroh beli...hihihi
intan morsalin intan morsalin January 19, 2012
wah..bestnya balik kg..have a safe journey...smoga ceria n sihat ketika bersama keluarga di kampung
UniMeOw UniMeOw January 19, 2012
amboi syioknye dy ada payong...
ecadwinkyasha ecadwinkyasha January 19, 2012
cmna nak bgi bulu mata dia lentik camtu eh?...panjang lak tu?..
Masya Masya January 19, 2012
cantiknya payung.. mmg sesuai dgn alisha... bulu mata pun melentik boleh jadi model maybeline ni hihihihi.....
zareliqa afiqa zareliqa afiqa January 19, 2012
Wah! cantik lar payung alisha.Warna pink lagi!^.^
eB ezrin eB ezrin January 19, 2012
wah rumah baru la. suker :)
fiza fiza January 19, 2012
Alisha...auntie nak pinjam payung bley...hehehehe...

Lentik bulu mata anak dara ni yer.
ieda ieda January 19, 2012
alohh cumeinyaaa umbrella princess .. cantik .. pink layieee

tulah , dia dah pandai pose kan .. hurmm anak akak zahrien mcam tuu gak .. dah ambik gamboo siap nak tgk .. macam2 budak2 nie kan ekkeke
Izan Ishak Izan Ishak January 19, 2012
cantiknya payung alisha! aunty pinjam boleh tak?

mak aiii...lentik betul bulu anak dara ni... kalah RCW tu haaaa...
Papa Mifz Papa Mifz January 19, 2012
amboi dah ado payung...sekarang takyah la mummy nyer nak payungkan lagi...hehe
LYAfrina LYAfrina January 19, 2012
comel sgt payung tu..pink lagi.. sesuai sgt utk alisha..mcm bkenan plok..
suri solehah suri solehah January 19, 2012
alahai nak dara kemain dapat posing dengan payung baru ye
L L January 19, 2012
huhu alooo comelnyer baby gurl die main payung.. huuu
fieda fieda January 19, 2012
maira pun ada gak payung gambar bear..siap ada telinga lagi kt atas payung tu..asal nk gi jer kedai mesti nk bwk payung tu wlpn tak panas..hehehe
comey la payung alisha...nk pinjam boleh..??
amboi comey doh gambo dia ada watermark..
Tihara Tihara January 19, 2012
cantikk..akk pn ske tgk gegirl dgn kaler pink2 ni..cumel sgt :)
jemarisuri jemarisuri January 19, 2012
anak2 kecik pompuan mesti suka kartun camtu..hehe.

sbb cantik kot..hihi.

selamat bercuti IB..
Zie Zie January 19, 2012
Baby girl dengan pink n barbie tak dapat dipisahkan
aimi aimi January 19, 2012
ya ampun..... alisha..... knpe kamu chomel..... aish...... hihihiihihi...... chantek payung akk nk pjm blh????
Puan Kutu Puan Kutu January 19, 2012
wah dah berubah wajah..berlian lagi,sesuai dngan nama..:)

bulu mata alisya panjang..besar nti msti cantik anak dara nie..:)
ariana ariana January 19, 2012
kalau ank dara akak nmpak payung tu pun mesti nak beli..pink kaler plk tu..

Lentiknya bulu mata Alisya..payah nk cari ni..kalau ada pun terpaksa guna alat pelentik atau guna yg palsu..huhu..bertuah alisya..:)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 20, 2012
comel aa Alisha nie..hihi~.. suke pic yg last tue gak.. ^_^

msti jealous Hannah kalo tgk payung nie.. coz ade pic Princess, hehe..

take care ye Ina kat kg nnti.. >_< btw, thanks so much dear..
msredcheesecake msredcheesecake January 20, 2012
Kalau msred pakai payung tu ok tak? Hheee... Bulu mata alisha melentik....
Mama Ema Mama Ema January 20, 2012
cantik bulu mata alisha..selamat balik kampung..ema pun tak sabar nak balik tgahari nanti...balik awal mahu elak jem..kononnya..
anisalya anisalya January 21, 2012
anak sulung saya sibuk nak ambk gambar dgn tpon sy ni. kalau tak bagi mula la menceceh mcm mak nenek. dah la tu suka BEN 10 instead of kartun princess2 ni.