Hadiah dari One Drop Perfume

Hari Isnin baru ni saya telah terima hadiah Mug dan T-shirt Eksklusif One Drop Perfumes hasil dari kemenangan saya sebagai pemenang likes ke 3300 di fanpage one Drop Perfume di Facebook.. Actually saya menang dah lama dari bulan 9 tahun lepas lagi.. Tapi maybe mereka terlupa untuk hantar kot.. so, dengan muka tak malunya saya pun hantar emel tanya pasal hadiah ni.. So, mereka say sorry & terus pos.. hihi


T-shirt saiz M.. ngam2 dengan saya.. memahamilah One Drop Perfume ni.. hihii..


Actually ni adalah kemenangan saya yang pertama di Facebook, tu yang excited sikit tu..hehe.. Banyak lagi hadiah kemenangan yang saya belum terima.. Takpalah, ada rezeki saya insyaAllah nanti dapatlah kan.. (",)

{ 40 comments.. read them below or add one }

Zefa NorAsmara Zefa NorAsmara January 21, 2012
Tahniah, tahniah.. semoga terus murah rezeki!!
Tina Othman Tina Othman January 21, 2012
adeh boleh pulak lupa nak bagi hadiah ye
Izan Ishak Izan Ishak January 21, 2012
wahhh... tahniah ina!

kak izan plak dah lama tak join contest2 ni...mood dah lama ke laut...
LYAfrina LYAfrina January 21, 2012
TAHNIAH,, MMG MURAH REZEKI LA.. :-)
ieda ieda January 21, 2012
wah .. tahniah dikk ..
hurmm akak dah lama x beli perfume die ;)
Puan Kutu Puan Kutu January 21, 2012
boleh plak terlupa ekk depa..semoga makin murah reeki ye..:)
fieda fieda January 21, 2012
oo..ina ada menang ye..tahniah..:)
done
fieda fieda January 21, 2012
oo..ina ada menang ye..tahniah..:)
done
Cik Rose Cute Cik Rose Cute January 21, 2012
hihihi...Cik rose pun ada menang contest...sampai sekarang hadiah belum sampai...tapi malu nak email...Tahniah Intan...Baju gan mug cantik...
ecadwinkyasha ecadwinkyasha January 21, 2012
ne berkat selalu join ga/contest ne.hehehe :))
eita eita January 21, 2012
patutlah asik tersenyum je...dapat hadiah rupanya...
ajumohit ajumohit January 21, 2012
tahniah, itu kan milik intan, jangan malu segan untuk tuntut hehhehe
Tihara Tihara January 21, 2012
best nye..rezki..alhamdulillah :)
anisalya anisalya January 22, 2012
ye... kita menang dan kita patut tanya. hehehe... saya ni blm dpt nak pos2 hadiah kat org meanng contest. kesian dia orang menunggu.
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 22, 2012
hehe.. xpe2..
sy pun kalo lmbat dpt hadiah, sy pun akn tnye ngan muke xmalu, haha.. XP
msredcheesecake msredcheesecake January 22, 2012
Waa.... Congrats... Paling suka mug tue....
jemarisuri jemarisuri January 22, 2012
tahniah ada gak hadiah utk tahun baru..hehe

cantik baju tu..hihi
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@Tina Othman

byk benda nk kene ingt kot.. tu yg lupa..hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@Izan Ishak

terima kasih kak izan.. lbh kurg la kita. sy pun dh x aktf sgt dgn cgl skrg ni.. :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@ieda

terima kasih kak.. samalah.. sy pnh beli sekali je ms sblm kawen..hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@Puan Kutu

insyaAllah.. terima kasih tau muni :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@fieda

terima kasih kak fieda.. thn lps lg menang.. dah berabad..hahahh
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@Cik Rose Cute

terima kasih cik rose.. samala.. sy pun kdg2 malu2 alah nak mintak tp kdg2 dgn muka tak malu je g tanya..hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@ecadwinkyasha

hihii lbh kurg la eca tp skrg dah kurang aktif :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@Mama Adam

hihi alhamdulillah.. rezeki :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@ajumohit

hahhah tebalkan muka g mintak..hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@Tihara

alhamdulillah.. syukur pda Tuhan :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@anisalya

hhiihii xpa.. nanti2 awk pos la :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@msredcheesecake

terima kasih .. suka jugak dgn mug tu :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 22, 2012
@jemarisuri

tu la.. hadiah thn baru..hihii

terima kasih :-)
Myra Jay Myra Jay January 24, 2012
Bestnyer.. :)


Moga tahun 2012 akan terus memberikan sinar ye :)
zareliqa afiqa zareliqa afiqa January 24, 2012
Onedrop perfume! mmg suka pakai perfume nie. :)
Mama Ema Mama Ema January 25, 2012
cantik t-shirtnya..tp tak suka sgt kaler hitam...tahniah
HOT PERFUME INTERNATIONAL HOT PERFUME INTERNATIONAL June 18, 2012
PROMOSI PENDAFTARAN HOT PERFUME MEMBER GET MEMBER SYARIKAT BAYAR RM10 SETIAP KEMASUKAN RAKAN NIAGA DI LAMAN WEBS ENIAGA HOT PERFUME. BUAT PENDAFTARAN ONLINE SEKARANG. PEGAWAI KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN UNTUK TUJUAN PENGESAHAN PENDAFTRAN.CALL 0104225649

ONLINE http://www.hotperfume-eniaga.com/agtsel129