aTUK, oPAH & cUCU.. (",)

Kali ni saya nak tunjuk dekat u all keakraban alisha dengan atuk & opah dia.. Maklumlah, cucu tunggallah katakan..hihii... Macam2 alisha dapat dari atuk & opah dia ni.. setiap kali balik kampung.. ada je barang yang alisha dapat... (",)

Kalau u all nak tahu jugak, kalau saya balik je chemor, Alisha bukan ingat saya dah... cari saya time nak menyusu + tidur je... yang lain tu, dia main dengan opah dia ke atuk dia ke acu dia ke.. hihi.. senang saya nak berblog.. muahahaa.. Lagi satu, bagi mandi ke, pakaikan baju ke.. semuanya opah & acu dia je.... sekali lagi... senang saya nak berblog... hihiihiii

Opah Alisha akan telefon alisha setiap hari... melayan je bahasa German Alisha tu.. hahahaaa... Alisha sakit sikit pun mereka dah susah hati... Ibu alisha ni jugak yang kena dengar leteran... adehhh... hihii






Ni antara 3 keping gambar yang saya sempat rakam... (",).. So, Alisha.. bila kamu besar nanti... ingatlah wahai anak ibu... betapa kamu ditatang bagai minyak yang penuh oleh atuk & opah kamu & betapa kamu rapatnya dengan mereka... (",)

P/s : Suka tengok bila Alisha buat flying kiss sebab tangan dia kecik nampak comel je.. muahahahha
   

{ 27 comments.. read them below or add one }

LYAfrina LYAfrina January 16, 2012
huhu.. sgt manja alisha dgn atuk n opah dia.. unung jd cucu tunggal ni.. smua phatian dapat kat dia.. n lg satu..kata org... cucu ditatang lebih dr anak lagi kan..
ajumohit ajumohit January 16, 2012
kamceng betul alesha dengan atuk and opahnya ye, itulah penghibur mereka kan...
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa January 16, 2012
memang camtu laa bila ada cucu...manja bukan main hehehe
Falsya Falsya January 16, 2012
aloh aloh..manjanye alisha ngan atuk n opah die..untung jd cucu first nie..hehe..
syawalsimpsons syawalsimpsons January 16, 2012
sayangnyer alisha kat nenek dier...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI January 16, 2012
alahai cute aje..eh,sis dok chemor or kg kat sana??

dekat sgt dah tu ngn sy..hiih.
Bui Junaidi Bui Junaidi January 16, 2012
CUCU TUNGGAL KESAYANGAN RUPANYA..
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ January 16, 2012
ala2..cyg atok n opah!! rindu ngn arwah atuk kite tetiba..huhu
fieda fieda January 16, 2012
nmpk alisha rapat sgt..amboi cucu kesayangan ni...

not done today sbb takder ape yg kuor...sory ina..:)
KSWSK KSWSK January 16, 2012
cucu kesayangan nih...
ieda ieda January 16, 2012
sayangnyee opah kat alisya ..
memang dikk
adakalanya macam akak duk ngan mak ayah , mereka nie dimanjakan oleh nenek mereka ;) jelesss pun hadoo ekekke
Dylla Abas Dylla Abas January 16, 2012
cucu selalunya mesti rapat dgn atuk n neneknya kan..so sweeet :)
Izan Ishak Izan Ishak January 16, 2012
bestnya alisha jadi cucu tunggal ye. atuk ngan opah mesti sayang sangat2 kat dia ye...

*anak2 kak izan ni masing2 dah jadi cucu ke-30 dan ke atas kat dua2 belah family... dah tak jadi rebutanlah jawabnya..
L L January 16, 2012
cucu atok dan opah la katakan.. huuu.. bila la ayah L nk merasa ada cucu.. ngeh3

jom baca sekejp..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html
L L January 16, 2012
cucu atok dan opah la katakan.. huuu.. bila la ayah L nk merasa ada cucu.. ngeh3

jom baca sekejp..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html
mama_umar_maryam mama_umar_maryam January 16, 2012
alolo manje...bestkan jd kesaynagn ni :)
Cik Rose Cute Cik Rose Cute January 16, 2012
Manjanya...Alisha gan atuk dan opah...hihihi...Untung la Intan boleh bukak blog kejap..
Mama Ema Mama Ema January 16, 2012
anak kesayangan dan cucu kesayanagan
QasehnyaRania QasehnyaRania January 16, 2012
Suka tengok alisha cium opah dia :p
eB ezrin eB ezrin January 16, 2012
sayang ngan cucu beza kan ngan sayanag ngan anak :)
kakchik@ella kakchik@ella January 16, 2012
cucu tunggal? Wahhh .. mesti manja tu.
kakchik@ella kakchik@ella January 16, 2012
cucu tunggal? Wahhh .. mesti manja tu.
Puan Kutu Puan Kutu January 16, 2012
amboi manjanya alisya dengan atok n opah..

dulu aiman cucu tunggal gak..skang dah ada dua kawan..anak acik n baby acu..dah kena berbagi kasih.hihi..

anak mmg manja dengan atok nenek dia. Aiman pun sama,semua wan belikan..:)

mak ina sama macam muka ina..eh ina yg seiras mak..:haha
kakyong kakyong January 16, 2012
owh org Chemor ker..? kat belah mana tu? Tanah Hitam ke?
wan nurul hezrina wan nurul hezrina January 17, 2012
terang tul gambarnie..suka tgk
anisalya anisalya January 18, 2012
beruntung sangat. semua orang nak tatang kan?
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 18, 2012
wah..bestnye Alisha..disayangi oleh opah & atuk die..hihi~..

Hannah pun same, hehe.. ^_^