Tudung Bawal Delima Aidijuma

 

Baru2 ni saya dah pun terima hadiah tudung bawal delima Aidijuma.. Hasil dari kemenangan saya join GA The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay..


Bagi saya tudung ni memang cantiklah!!.. Bila pakai terbentuk elok je dekat muka.. (",).. Tudung ni lain dari kain bawal biasa tau.. nampak tak dekat tepi kain tu macam melengkuk sikit.. kalau tudung bawal biasakan dia lurus je...


Lagi satu.. corak dia pun cantik.. Corak bunga ni ada dekat 3 tempat.. tepi kanan kiri & belakang.. Memang tudung Datin Norjuma ni cantiklah!!..hihii

P/s : Esok saya akan publish entry hadiah untuk GIVEAWAY saya pada 01/02/2012.. So, kalau u all nak tengok apa hadiah2 untuk pemenang GIVEAWAY tersebut.. jangan lupa datang terjah blog saya esok tau..hihii

{ 39 comments.. read them below or add one }

QasehnyaRania QasehnyaRania January 28, 2012
Wow terkesima sebentar,cantik rumah baru u. Tudung pon comel =)

Su datang ziarah...hehehe
LYAfrina LYAfrina January 28, 2012
tahniah,..
murah rezeki
Tina Othman Tina Othman January 28, 2012
oh baru tgk page datin norjuma smlm, tapi sebab tak pernah pakai tudung bawal jadi tak reti hehe
fieda fieda January 28, 2012
ina..mmg terbaekk la hadiah tu..

lupe nak mintk kt ina email..kak fieda nk email gambar kkeychain tu..

done
jemarisuri jemarisuri January 28, 2012
cantik ingat blk shopping kg ari tu..hehe
Ros Ros January 28, 2012
Salam IntaNBerliaN,

Tahniah dapat hadiah......

Wah banyaknya berlian kat sini....lip lap lip lap....
Tihara Tihara January 28, 2012
murah rezki dapat hadiah lagi..cantik tudung ni :)
Tihara Tihara January 28, 2012
alhamdulillah murah rezeki..tudung ni pun cantik laa :)

**akk tak pasti la komen tadi masuk ke tak..taip 2 kali ni :)
aizamia3 aizamia3 January 28, 2012
tahniah.. cantik tudung tu berbungakan warna pink..
Puan Kutu Puan Kutu January 28, 2012
klu ina pakai tentu lg cantik..hehe sy dah laam tak pakai bawal...:)

ok tggu hadiahnya tu..tak sabo!
suri solehah suri solehah January 28, 2012
tahniah dapat hadiah..bila pakai mesti teringat pemberinya...kekal ukhwah
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 28, 2012
waa..lame xpki tudung bawal, hehe..
seriously lawa aa tudung tue..untung la Ina mnang, kn? ^_^
eita eita January 28, 2012
tahniah..
bestnya dapat hadiah...
ieda ieda January 28, 2012
wahh tudung bawal dah naik pasaran balik ke ?? hurmmm dah balik zaman dulu2 nie ;)
Ms Bery Ms Bery January 28, 2012
cantiknyer...
jeles betol -__-"
Ms Bery Ms Bery January 28, 2012
cantiknyer...
jeles betol -__-"
Bui Junaidi Bui Junaidi January 28, 2012
TAHNIAH..BERKAT ORG RAJIN JOIN GA KAN..
Izan Ishak Izan Ishak January 29, 2012
mmg cantiklah ina...berbaloi2 menang GA ni kan!
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 29, 2012
@Tina Othman

sy pun dah lama tak pakai tudung bawal.. pakai tudung ekspress..hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 29, 2012
@jemarisuri

hehhe xdalah.. org bagi je..hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 29, 2012
@aizamia3

terima kasih.. mmg cantik kan :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 29, 2012
@Puan Kutu

hihii sy pun dh lama xpakai.. :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 29, 2012
@ieda

hihii ni design datin norjuma.. dia yg up kan bawal ni balik :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 29, 2012
@Bui Junaidi

tu la, alhamdulillah.. dh lama x join GA sbnarnya :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 29, 2012
@Izan Ishak

alhamdulilah.. mmg berbaloi kalau menang..heheh
Masya Masya January 30, 2012
tahniah.. cantiknya murah rezki dapat hadiah tudung, klu nak beli mesti mahalkan...
anisalya anisalya January 30, 2012
pakai la baru nampak cantik ke tak. hehehe... dah lama tak pakai tudung bawal.
wan nurul hezrina wan nurul hezrina January 31, 2012
lawa toll nama bawalnie..lamadah tak pakai bawal=)