Anak dara saya dah pandai CONTENG DINDING rumah... adehhh


Kejadian ni berlaku hari Jumaat baru ni... Terkejut betoi la saya.. selalu dia conteng diri dia ke, barang2 ke tapi kali nih dia pergi conteng dinding rumah.. Adoiiii... Dah la RUMAH SEWA sayang oiiii.... Saya perasan dia conteng ni pun selepas tengok mulut dia penuh dengan warna ungu..


 Bila saya tanya dia.. Kenapa conteng dinding.. Boleh pulak dia cepat2 pergi gosok dinding yang dia conteng tu dengan tangan...hahahhahh... Alahaiiii macamlah boleh padam macam tu je...hihii


 Anak2 ni.. selalu buat kita nak marah tak jadi marah tau... suka buat lawak.. padam dengan tangan pulak.. muahhahhahah


Tak dapat padam dengan tangan.. last2 dia pergi selak baju dia... sapu guna baju pulak... hahhhaha... Guna tangan pun tak boleh hilang, guna baju pun tak boleh hilang.. last2 si alisha biarkan je dinding tu berconteng...hahahhah

P/s : Berdebar2 nak anjurkan GIVEAWAY esok.. (^_^)

{ 46 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons January 31, 2012
nak buat GA ..mesti sue nak join punyer....

alisha mmg muka tak bersalah jaaa
~izan~ ~izan~ January 31, 2012
laju je nak padamkan yer hehe..
Izan Ishak Izan Ishak January 31, 2012
hahaha...alisha oh alisha... makin bijak dia skrg! geram plak aunty tengok... cubit pipi baru tau ni!
Azzah Azzah January 31, 2012
he..he..kelakar dia nak padam ngan baju..
ZSqueenbee ZSqueenbee January 31, 2012
hahaha...nnti mama xyah la cat sbb dh ade art terindah dr anak dara ni..hihih...seni budak²..meh cni aunty nk geget ckit pp tu..hihihi...chumellll serupa mama die..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina January 31, 2012
start dah dunia seni dia nuh!jaga jaga cik salmah..
msredcheesecake msredcheesecake January 31, 2012
Anak msred pun sgt pandai conteng dinding... Tak yah ajar, sama macam mama dia masa kecik dulu.... Hheeee
NoEn NoEn January 31, 2012
hehe..so cute alisha
Falsya Falsya January 31, 2012
ade je akal alisha mcm mana nak padamkan conteng2 tuh..cute jer...;)
anisalya anisalya January 31, 2012
dah pandai conteng dinding pulak. alahai... tuan rumah berdebar ek. tak apa. mesti ramai berebut nak masuk punya.
Mrs Lurve Mrs Lurve January 31, 2012
cara pembelajaran tuk dia, bila dia dpt wat sesuatu
Dylla Abas Dylla Abas January 31, 2012
hehehe...pandai si Alisha ni nak cover salah dia ek..lucu betul :)
Mama Ema Mama Ema January 31, 2012
dia rasa bersalah bila conteng dinding..tapi apakan daya slahnya tak boleh dipadam..kelakr alisha ini..

esok sini cuti...sempa lagi lusa nak join giveway
Cho Zila Cho Zila January 31, 2012
kesian dia mesti rasa bersalahkan... anak akak kalau buat tak ngaku punya.. tapi kita boleh agak sape yang buat...
noor noor January 31, 2012
aiman dh melepasi conteng2 nih...dulu gini gek dinding umah waaaa bila nengok. nk tjk kretip hihihi
suhaina laui. suhaina laui. January 31, 2012
noti la alisha ni kan buat lawat selamba aje...kalo ina nk tau akif pon same....skrg semua pensel warna dh simpan...mau x nye tokmi die dh marah2 buat lukisan free kat mane2 wall ;)
Tihara Tihara January 31, 2012
wahh pandai dah alisya ni wat lukisan abstrak..hik3 :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 31, 2012
hehe.. Alisha dh pndi conteng2 lak eh.. XD nsb baik gune pensel je kn?

dh klik2 sumer.. ^_^
sue zainun sue zainun January 31, 2012
haha apa lagi ibunyalah kena padamkan..
ina nak wat ga ke?hehe nak join?..
aimi aimi January 31, 2012
hbs r uma akk nt =)

dulu aimi pon suke conteng rumah... aimi kalau gadoh dgn abg2 aimi.. aimi akn tulis name dyorg kt dinding pastu tulis perkataan yang x sepatut nye =)
zareliqa afiqa zareliqa afiqa January 31, 2012
Alalala~ comel jek. siap nak padam balik takut ibu dia marah kot.alisha pandai amik atie ibu dia^^
Papa Mifz Papa Mifz January 31, 2012
Harap tuan rumah tak marah la,hehe
Bui Junaidi Bui Junaidi January 31, 2012
DIA NAK CUBA BAKAT BUAT MURAL KOT..HEHE
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 31, 2012
@Izan Ishak

bijak menconteng dinding rumah..hihi
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 31, 2012
@ZSqueenbee

hahhahha mmg berseni betoi ni :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 31, 2012
@wan nurul hezrina

cik salmah tgh jaga2 lah ni..hahahha
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 31, 2012
@msredcheesecake

hihii.. tu la.. saya rasa sy pun conteng dinding gak kot dulu..hehhe
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 31, 2012
@NoEn

cute dgn muka x bersalah..heheh
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 31, 2012
@Falsya

tu la pasal.. byk tol akal dia tu.. tp satu pun xberjaya..hihi
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 31, 2012
@anisalya

tu la pasal.. dh pandai conteng dinding pulak..hihi

a'aa tuan rumah berdebar2.. macam nak exam plak gayanya..hahhaha
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 31, 2012
@Mrs Lurve

tu la pasal.. pembelajaran dia la tu :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 31, 2012
@Dylla Abas

hahha tau xpa.. sy yg menjadi saksi ni nk trgelak tgk dia..hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 31, 2012
@Mama Ema

hahhahha tu la pasal.. kantoi..hihii

ok je kak ema... buat sebulan GA ni :-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 31, 2012
@Cho Zila

alisha ni pulak tanpa sedar telah tunjuk bukti dgn warna purple dkt mulut dia tu..hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 31, 2012
@noor


tu la pasal.. tunjuk kreatip smpai conteng dinding..hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 31, 2012
@suhaina laui.

hihii saya pun nk kene simpan gak ni... habis la rumah sewa ni.. adehhh..hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 31, 2012
@Tihara

pandai tak bertempat namanya ni.. nasiblah kecik lg..hihii
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 31, 2012
@Nisa Greennnpanda

a'aa mmg guna pensel tp pensel warna..hihii
Masya Masya February 01, 2012
nanti ibu belikan lah meja macam abang amir mesti alisya tak conteng dinding lagi..
Puan Kutu Puan Kutu February 01, 2012
hehe alisya nak berkreatif.sabo jer la..:)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha February 18, 2012
alahai....napa pla conteng kt situ?