Kemenangan pertama tahun 2012

Alhamdulillah.. nampaknya tahun ni ada lagi rezeki saya untuk menang Giveaway.. Kali ni saya menang Vote pic PU untuk Best Mum's Badge Dumex Mama Club yang dianjurkan oleh PinkUmmi.. Hadiah yang bakal saya dapat adalah shawl bunga.. (",)
Tahniah jugak untuk Kak Fieda sebab menang jugak..hihii & tak lupa jugak sebab sudi inform saya pasal kemenangan ni.. (",)


 Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 91

{ 20 comments.. read them below or add one }

Puan Kutu Puan Kutu January 14, 2012
wah dapat shawl lg..suka!sy dah malas nak bercgl..tolong tiup angin rajin cgl ina tu pada muni.plz..kehkeh..
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ January 14, 2012
Tahniah ina & Fieda..!!Katie lom sempat lg nk buat n3 kemenangan yg sudah2..:(
Zefa NorAsmara Zefa NorAsmara January 14, 2012
Tahniah buat ibu Alisha.. :D
Gen2Merah Gen2Merah January 14, 2012
wahhh, tahniah kak Intan.. pasti alisya pun gembira sama .. hee (",)
fieda fieda January 14, 2012
alhamdulilah..rezeki kita kan ina..
fieda fieda January 14, 2012
alamak lupe plk...done for today..
Papa Mifz Papa Mifz January 14, 2012
wah murah sungguh rezeki yer...
zareliqa afiqa zareliqa afiqa January 14, 2012
Tahniah kak! slalu menang^^
Dalila Hamid Dalila Hamid January 14, 2012
wah.. syoknya.. tahniah!
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 15, 2012
congrats Ina & Kak Fieda.. untungnye dpt shawl, hehehe..

dh klik2 cam biase.. ^_^
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 15, 2012
eh....lupe nk tnye lak, sori2..

Ina & ALisha dh sht ke nie?