Adoi... learning table pulak yang jadi mangsa kali nih....

Anak saya ni, seperti yang pernah saya bagitahu u all.. dia kan suka sangatlah memanjat.. yang saya cukup risau, dia suka panjat meja.. untuk main semua barang yang ada atas meja tu... adoiiii.. Macam semalam, dia boleh pergi panjat meja makan dekat rumah my parent ni... MasyaAllah.. meja tu dah la tinggi.. kalau jatuh tu... tak tahu la.. adehhh... Saya cuma terlepas pandang sekejap je... elok2 dia duduk sebelah saya, alih2 hilang, rupa2nya... tu dia... dekat atas meja dapur sengsorang.. adoiii... Tak pasal2 saya kena marah dengan my dad... (^_^).. *Perlu lebih memerhati lagi si alisha ni*

Lupakan pasal tu... meh saya nak tunjuk dekat u all, gambar2 alisha yang duduk atas learning table dia tu.. adehhhh...


Baik punya duduk... hahhaha... boleh pulak dia pergi panjat atas learning table dia tu yang penuh dengan macam2 benda alah tu ha..


Alahaiii anak ibu ni... tahulah ibu dapat meja tu free...


Ini kalau rosak, menangislah ibu alisha ni nanti.. hahhaahha.. Yela, nak beli sendiri, confirm taklah... mahai..hihii




Adoiii.. tengoklah tu.. siap duduk atas meja sambil pegang bola + mengadap tv... hahhahah

P/s : Hari ni my dear balik dari outstation, so petang ni kami akan balik Parit Buntar pulak rumah mak mentua.. Ahad nanti baru balik Sungai Petani.. (",)

{ 22 comments.. read them below or add one }

zareliqa afiqa zareliqa afiqa January 12, 2012
Hehe..alisha2~ suka memanjat yer..:)
syawalsimpsons syawalsimpsons January 12, 2012
ina sungai petani kat mana...sue ada umah kat taman ria jaya...tp umah mak la...maknyer duduk ngan sue..kikikikiik
fieda fieda January 12, 2012
amboi..anak dara ina ni..kemain lagi ye...atas meja comel tu pun jadi gak dia duduk...hehehe..
teringat maira masa sebaya alisha..gini gak..pantang lepa tgk2 dah duk atas meja mkn..seriau kak fieda bila ingat balik..bkn ape kalau la jatuh ke belakang...bahaya betul...
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY January 12, 2012
bdk2 skrg x kira lelaki atau perempuan mmg lasak kan..

anak eija 2 hero lagi la lasak..
panjat2 ni mmg dh biasa..heheh
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ January 12, 2012
hehe..bagus la alisha ni..aktif..bijak tau die da besar nnt..jgn halang sgt die..bia die blaja..tp kalau yg bahaya tu kena la stop..hehe
Izan Ishak Izan Ishak January 12, 2012
tak boleh leka kejap dgn alisha ni ye ina... bahaya tu kalau sampai panjat meja makan.

kemain lagi dia posing kat learning table dia tu... ewah2...
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa January 12, 2012
kena hati2 takut bila akak tak perasan alisha memanjat..takut jatuh jer..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina January 12, 2012
penuh menan alisya satu bakul=)anak buah nurulpun nama alishya gak..nur alishya adreana..diapun suker panjat2..hikhik
Dalila Hamid Dalila Hamid January 12, 2012
habis semua diteroka.... :)
Cik Rose Cute Cik Rose Cute January 12, 2012
Wah!! releks jer alisha duduk atas tue...hihihi
Cikpuan rara Cikpuan rara January 12, 2012
hehehehe sabar lah kak.budak mmg,org suh duduk atas kerusi.dye nk duk atas meja.hehe
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI January 12, 2012
itu hadiah yg akk pernh mnngkan kalau xslh sy..
aizamia3 aizamia3 January 12, 2012
lagi tegur lagi dia buat.. penyudahnya ketawa dengan aksinya sendiri.. kita pun jadi terdiam geram dengan keletahnya.. ;)
Gen2Merah Gen2Merah January 12, 2012
ekekeke.. nakkal juga alisya ni ya.. agaknya ibu nya masa kecik2 dulu pun macam ni... ekekekeke (",)
fiza fiza January 12, 2012
Bley gang ngan qahirah...suka memanjat.
Myra Jay Myra Jay January 12, 2012
Pasni kena beli 1 meja mainan la bagi Alisha..
Dia nak dok atas meja tu :)
Bui Junaidi Bui Junaidi January 12, 2012
BIASALAH BUDAK2..KDG2 BELAKANG BUI NI PUN BOLEH JADI MEJA..HUHU
suhaina laui. suhaina laui. January 12, 2012
amboi alisha sakan ye duk ats meja...tu dia mainan penuh bakul hehehe...akif pon smae suka sgt duk ats meja....meja kat sofa tu siap main lompat!..
Puan Kutu Puan Kutu January 12, 2012
alisya mmg lasak..aiman dulu tak suka panjat2..dia mmg penakut..agaknya ikut abahnya yg gayat pada ketinggian.haha..
Masya Masya January 13, 2012
wah² anak dara ni... aktif sungguh...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 13, 2012
hehe..leh lak meja wat duduk eh.. mcm2 gelagat Alisha nie..comel2..

owh, blk umah in law eh.. have fun.. ^_^