Tajamnya gigi anak saya...

Kali ni nak cerita dekat u all tentang ketajaman gigi Alisha ni... Kalau u all masih ingat, saya pernah cerita dekat u all yang tahi lalat hidup di salah satu part dekat badan saya, sampai terkontang kanting nak terputus sebab digigit oleh anak saya..hahhah.. Pada yang terlepas entry tu.. baca dekat SINI yer.. (",)

Hari tu kami pergilah ke gerbang malam dekat sungai petani ni.. belilah mainan angry bird untuk alisha.. Alaa mainan yang jenis getah yang macam berbulu tu.. yang bila goncang2 ia menyala tu.. adehh u all tahu ke mainan apa yang saya maksudkan ni ek.. nak bagitahu nama pun, saya tak tahu nama apa..hihii..


Dekat tangan kanan Alisha tu la.. mainan yang saya maksudkan... Alisha ni masa mula2 beli lagi dia dah geram dekat mainan tu.. yela, dah nama pun angry bird.. asyik angry je.. taknak senyum langsung dekat alisha.. mulalah alisha hangin..muahhahhaha


U all bayanglah, tak sampai sejam pun dia dapat mainan tu.. terus jadi macam gambar atas ni ha... alisha gigit!! hahhahah.. dari bulat sampai jadi leper..muahahahha... My dear cakap "Tahi lalat pun Alisha boleh gigit, mainan ni apatah lagi"..hahahhahhah

P/s : Tahi lalat saya maybe dah melekap semula kot.. tak terputus pun.. saya memang tak usik langsung sejak kejadian tu sebab seriau tengok terkontang kanting... hahhahah
 

{ 25 comments.. read them below or add one }

Gen2Merah Gen2Merah January 12, 2012
ahahahaha.. alisya alisya.... nakkal,.. entah2 kalau pasangkan jari kat mulut dia alisa putus ni.. ehehehe
fiza fiza January 12, 2012
Penangan angry alisha, habis leper angry bird...hahahaha...

Adoiiii...dpt ku bayang kan tahi lalat yg terkontang kanting itu. Tajam betul gigi anak dara nih.
fieda fieda January 12, 2012
adoii..bahaya ni ina...gigit puting mau kontang kanting jgk ni...hihiihi...
Myra Jay Myra Jay January 12, 2012
Hehee, mmg tajam lah gigi Alisha :)
Bui Junaidi Bui Junaidi January 12, 2012
UISHHH..KAKI GIGIT DIA NI RUPANYA..
Falsya Falsya January 12, 2012
ya ALLAH..betul tajam gigi alisha smp kempis bende tuh..hehe..

tau bende tuh ape tp xtau nama..bile pegang mcm geli2..hehe..
nurmujahidah nurmujahidah January 12, 2012
adess,,,, nakal tul,, tajam tol,, gune darlie ke colgate ni,, kih3
ieda ieda January 12, 2012
adoiiii ekekke
boleh tahan tajam tuu
tahilalat hampir putusss huhu
sure sakit kan dik ;)
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa January 12, 2012
dah tumbuh penuh ke gigi alisha tu..kadang2 budak2 memang suka gigit2 ni..hehehe
eB ezrin eB ezrin January 12, 2012
larikkkkkkkkkkkkk. hik3.
Cikpuan rara Cikpuan rara January 12, 2012
hehehehe yeke.amboi ganas nya anak akk ni.hehehe
zareliqa afiqa zareliqa afiqa January 12, 2012
Weee! tajam betul gigi alisha ni :)
QasehnyaRania QasehnyaRania January 12, 2012
Bukan sebarangan gigi alisha ni...hehehe.
hakamah hamyadi hakamah hamyadi January 12, 2012
seramnya...hehe....kuat menggigit dak alisha ni...jgn wat dy mrh ye..bahaya
ajumohit ajumohit January 12, 2012
Uishhhh kuatnya Gigi Alisha, ni msti gosok Gigi hari2 ni kan hihi
suri solehah suri solehah January 12, 2012
hehe..mcm2 alisha ni..dia gatal gusi kot..tp kalau mainan tu ank akak gigit sbb nk tgk geguli lampu kt dlm tu huhu
Ros Ros January 12, 2012
Salam IntaNBerliaN,

Tajamnya gigi Alisha ni....dok gosok gigi ngan apa nih....
Zie Zie January 12, 2012
Hahah anak-anak memang gigi tajam... Dania pernah gigit Nenen mak mengasuh dia betul-betul kat puting...coz nak angkat dia bagi tidur. tapi dia meragam Tah macam mana muka dia sembam kat betul2 putg mak dia... emmm apa lagi gigit lah
sib baik tak putus... kalau tak mama kena saman pa. hehehehe
Gen2Merah Gen2Merah January 12, 2012
selamat malam buat adik Alisya... esok ceria2 tau (",)
Puan Kutu Puan Kutu January 12, 2012
haha dasyat gigitan budak alisya nie.padan muka angry bird tu,tak nak senyum sgt!haha..
Masya Masya January 13, 2012
tajamnya gigi.. seriau achik tgk....
Mama Ema Mama Ema January 13, 2012
aduh, ganas nya alisha ni...jgn gigit kawan sudahlah yer...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 13, 2012
whoa~.. mmg tajam la gigi Alisha tue..sian angry bird tue, hehe...

dh klik2 savings Alisha gak dear.. ^_^
anisalya anisalya January 16, 2012
dia geram sangat la tu.