Memang tak kedekutlah.. hihi


Bukan sesiapa pun yang tak kedekut tu tapi Libresse ni haa.. Yela, u all bayangkanlah.. dorang siap bagi sample bukan sikit tau.. banyak.. lebih dari 10 keping kot.. Semua jenis pad dia bagi.. hihiii.. memang tak kedekutlah.. ni yang suka ni.. hahhahh.. Mahunya tak suka.. barang free semuanya suker.. muahhahhah

Bila Libresse ni dah baik hati sangat camni.. ni yang buat saya tertambat hati dekat dia ni... hihiii... U all pun mintak lah jugak sample dengan libresse ni tau... teruja saya dapat banyak2 gini.. selalu mintak dengan keluaran lain bagi 2 3 keping je.. ni banyak sangat, mulalah saya rasa nak promote dekat u all.. hihii... Tapi saya belum guna pun lagi.. hihii

U all pun kalau nak rasa keterujaan macam saya ni.. *poyo* cepat2 KLIK SINI.. Libresse akan bagi 1 pack macam gambar dekat atas tu dekat u all nanti (",)

P/s : Barang free memang best.. hahhah.. Saya dapat free so, saya pun ingin berkongsi dengan u all untuk dapat barang free jugak.. hihii
 

{ 25 comments.. read them below or add one }

Tihara Tihara December 31, 2011
wahh best ni..alhamdulillah, rezeki ..hehe :)
Ummu Muhammad Ummu Muhammad December 31, 2011
tq ibu alisha..dah isi form hehhe teruje jugak!
pena rozie pena rozie December 31, 2011
Best ke tak pakai jenis ni???
Papa Mifz Papa Mifz December 31, 2011
biaso gak belikan untuk mama mifz..:)
Puan Kutu Puan Kutu December 31, 2011
wow colourfulnya.nak jugak!hehe..
syawalsimpsons syawalsimpsons December 31, 2011
SUE SUKE PAKAI LIBRESSE...MMG SELESA..
[fArAh aLiAs] [fArAh aLiAs] December 31, 2011
mari join Segmen Pertama Farah Alias..! Need ur support!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/1st-segmen-by-farah-alias-lagu-pilihan.html
Cik Rose Cute Cik Rose Cute December 31, 2011
Wah seronok la Intan hihihi
Gen2Merah Gen2Merah December 31, 2011
wah bestnya kak Intan... tahniah ye...

anyway, selamat tinggal kenangan 2011... kita mulakan lembaran baru 2012

Selamat Menyambut Tahun Baru 2012 buat Intan sekeluarga... thanx sudi jadi sahabat saya di alam maya ini...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda December 31, 2011
hehe.. brg free mmg best, ape ntah lg bile dpt pad free, sy mmg suke, haha.. (pelik x?) ^_^

thanks ye dear coz wish for my ummi's b'day.. awk mmg sweet la..
Myra Jay Myra Jay December 31, 2011
Mmg kalau dpt free best je :)
QasehnyaRania QasehnyaRania December 31, 2011
selamat tahun baru ina...mudaha2an azam dan impian 2012 akan terlaksana dgn jayanya..amin.. =)
hakamah hamyadi hakamah hamyadi January 01, 2012
wahhh...bestnya barang free....banyak lak 2...bgus libresse ni...pemurah
Cik Sibuk Cik Sibuk January 01, 2012
ha, macam ni baru lah best..
kengkadang tu orang bagi sampel macam serupa takyah bagi :)
fieda fieda January 01, 2012
byk tu sekali dia kasi...done for all..
Izan Ishak Izan Ishak January 01, 2012
kak izan pun suka sgt bila dpt libresse free yg byk ni ina.. dah selamat pun guna semuanya...

sejak2 dpt yg free tu terus je berpaling tadah dari kotex. i love libresse!
zareliqa afiqa zareliqa afiqa January 01, 2012
Wahh! banyaknya..mintak ker join contect dia?
delarocha delarocha January 02, 2012
klu ada lebih, bg sini sikit.. hehe
mama_umar_maryam mama_umar_maryam January 02, 2012
libresse mmg sesuai dgn zt,x gatal2 pakainye,hehehe, wahhh best2 dpt free pad jimat banjer kan ;)
mamaNoriz mamaNoriz January 02, 2012
eeee, baik tul!

sampai 10 sample????
Gen2Merah Gen2Merah January 02, 2012
selamat malam kak Intan
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ January 02, 2012
aah..kite penah dpt dlu die siap dtg opis...byk lak tu bg..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina January 03, 2012
nak jugak!!ina tq taw suker sangat bila dapat nnt..dah fill up form2=)siapa takmau barang freekan?
MamaEma MamaEma January 03, 2012
kak ema pernah dpt ms pergi sunway piramid...best gak pad jenama ni..
Siti Asiah Siti Asiah February 28, 2012
memang tak kedekut...hihi
saye pon dapat jugakk...:)