Alisha pun minat bola...hihiii (",)

Sebelum u all layan gambar Alisha... saya nak cerita dulu dekat u all.. 2 minggu lepas, kami adalah pergi rumah saudara my dear... dekat rumah tu ada 2 orang cucu dia yang lelaki sebaya alisha... Cucu dia ni main rebut2 bola... Anak saya ni macam biasalah... dia pun sibuklah nak join jugak... nak berebut jugak bola tu.. tapi sayangnya, bila alisha berjaya rebut... kawan alisha tu rampas balik bola tu.. Anak saya ni dah sah2 la dia buat tak tahu je lah... lepas tu kedek2 datang dekat saya...

Bila  time kawan2 alisha tu taknak main dah bola... alisha pergilah ambik bola tu cepat2... tapi bila dorang nampak alisha ambik bola tu... cepat2 dorang pergi rampas balik... alahaiii.. So, saya pun apa lagi.. baru ni terus beli kan bola untuk alisha ketika pergi The Store....hihiii...

K la.. U all layanlah gambar Alisha di Tesco... (",)




Bukan main seronok lagi dia main bola dalam Tesco.. mengekek gelak... duk dengar suara dia je... hahahaaa (",)


Ohya, lagi satu aktiviti favorite alisha adalah tolak troli.. hahaaa... bila time menyinggah tu yang takleh tahan sebab dia menjerit tak bagi berhenti... nak tolak lagi.. muahahaaaa...

{ 21 comments.. read them below or add one }

eB ezrin eB ezrin January 05, 2012
wah, gayer bakal atlet tuh. i lioke :)
syawalsimpsons syawalsimpsons January 05, 2012
leh main ngan aunty soya la pasni erk futsal...
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa January 05, 2012
kalau bola tu warna pink mesti lagi comei..sedondon ngan kasut alisha..hehehe
LYAfrina LYAfrina January 05, 2012
bila besar ni msti suka tgk bola.. sama mcm asya..suka sgt bola..sampai bola saja ada 5 biji lebih..
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ January 05, 2012
wah..aktif tol die..tp die nmpak cm kurus sikit la intan...
aimi aimi January 05, 2012
cian die main sorang2 =) meh akk teman kn meh =)
ajumohit ajumohit January 05, 2012
Hihi yang seronoknya suruh Alisha duduk Dan golekkan bola Kat dia mesti ngekek ketawanya hihi
Naz Naz January 05, 2012
main bola jangan sampai pecah barang dalam rumah dah la..hehe..friendly Alisha ni
fieda fieda January 05, 2012
oooo..pompuan pun minat bola ye..sama jer dgn maira ni...pantang jumpe bola gak..kalau turun kt taman tgk jer org main bola mesti suruh kak fieda balik umah ambik bola dia..

done utk ari ni ina...
Gen2Merah Gen2Merah January 05, 2012
alalala... sayu plak kan kisah alisya tak di bagi bola oleh cucu2 intan tu... huhuhu.. mesti alisya pun sedih kan..

nah, alhamdulillah, dapat juga dia main bola dngn sepuasnya.. tinggal cari sorang teman lagi... ibu bapa alisya cepat2lah bagi adik kat alisya.. tak juga dia kesunyian kan.. ehehe
sue zainun sue zainun January 05, 2012
hehe dalam Tesco pun jadi main..seroknyer alisha..hepi jer tengok dia..
Zie Zie January 05, 2012
Budak-budak mmang suka bola..
Myra Jay Myra Jay January 05, 2012
Bola mudah kehulu kehilir kot tu yang bebudak suka kan :)
Masya Masya January 05, 2012
anak saya pun suke bola, kalau boleh asl nak kepasaraya nak beli bola.. dr rumah selalu psn awl2 x boleh beli bola tau.. kat rumah dah banyak...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 05, 2012
Alisha..nnti auntie nisa hadiahkn bola ye...hehe.. ^_^
SeputihSalju SeputihSalju January 05, 2012
nurul pun ada bola cmtu, tp nurul punya warna merah...:-)

erkkk kak ina beli dekat the store pstu bwk msuk tesco ke???
IntaNBerliaN IntaNBerliaN January 05, 2012
KARIMAH : eh, xdalah... actually, bola yg alisha main tu.. bola yg tesco punya.. pinjam kejap.. sampai kaunter tinggailah.. hihii

sbnarnya nk beli tp xda kod bar.. tu yg tpksa g beli dkt the store.. ;-)
Izan Ishak Izan Ishak January 05, 2012
alisha pun suka main bola ye. boleh main kejar2 bola ngan ibu kat umah tu...
Liza Razak Liza Razak January 05, 2012
alolo..comel nyer alisha ni :)
Puan Kutu Puan Kutu January 05, 2012
byk budak yg suka bola..org tua macam sy pun suka bola.selalu main dengan aiman.haha..
MamaEma MamaEma January 06, 2012
tak kira anak lelaki atau perempuan suka main bola