Alhamdulillah.. rezeki kami di akhir tahun 2011 (^_^)


Firstly saya nak ucapkan alhamdulillah sebab saya menang GA The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay.. Untuk pengetahuan u all, peserta yang join GA ni ramai tau.. 778 orang... & jumlah pemenangnya pulak seratus lebih.. Tanpa di sangka2, diantara 100++ orang tu, terselit jugak nama saya & tak lupa jugak adik kesayangan saya.. hihii
 
cats

 Hadiah yang bakal saya dapat adalah tudung Bawal Delima dari Aidijuma... Alhamdulilah.. Syukur sangat2 pada Tuhan.. Untuk pengetahuan u all, semenjak saya aktif join GA ni, telah banyak saya menang tudung, inner, shawl, pasmina, dan lain2...

 Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 90

Hadiah kemenangan GA jugak, bukan setakat untuk saya tapi my dear pun merasa jugak hadiah saya tu (topup) termasuk alisha (baju, seluar & mainan).. Alhamdulillah sepanjang 9 bulan aktif join GA, banyaklah jugak hadiah yang dah saya dapat... Rezeki kami.. (",)

Alhamdulillah jugak, di penghujung tahun ni, banyak rezeki kami sekeluarga... selain dari kemenangan GA.. seperti u all jugak, my dear dapat bonus.. tahun depan pulak insyaAllah gaji semakin meningkat.. Alhamdulillah... Tapi rezeki akhir tahun kami yang amat bermakna adalah my dear dah beli tanah.. Baru je tandatangan penukaran hak milik.. tapi kami takda rumah lagi.. emmm takpala, dah ada tanah, nanti2 ada rezeki lebih boleh bina rumah mengikut citarasa sendiri kan.. hihii

My dear beli tanah tersebut di kawasan kampung berhampiran bukit.. Yap, kami memang suka tempat yang jauh dari hiruk pikuk kota.. kami lebih suka kawasan kampung yang boleh dengar kicauan burung sambil menikmati keindahan ciptaan Tuhan... cewahhh hahhhah (",).. Alhamdulillah alhamdulilah alhamdulilah...

Saya berdoa semoga tahun 2012 nanti akan memberi kami lebih lagi rezeki.. tak lupa jugak semoga kami dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata yang kedua... InsyaAllah... Amin Ya rabbal Alamin... 

P/s : Hari ni hari lahir MY MIL.. Tak sangka pulak my mil terlupa hari ni hari lahir dia.. hihi.. My mil cakap saya orang yang 1st wish dekat dia.. kalah my dear.. muahhahha 

{ 23 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons December 30, 2011
rezeki tahniah..nnt x mo pakai kasi la kat sue..,kikikiki..gurau jaa
MamaEma MamaEma December 30, 2011
tahniah...rezeki murahnya...selamat hari lahir untuk MIL intan..BFF ema pun hari ini juga..
fieda fieda December 30, 2011
tahniah ina...alhamdulillah moga2 pasni ina sekeluarga murah rezeki lagi hendaknya..

done for loreal,dugro..
Myra Jay Myra Jay December 30, 2011
Happy besday to your MIL :)

& tahniah atas kemenangan sepanjang tahun 2011, moga 2012 membawa lebih banyak kemenangan :)
shahdiana shahdiana December 30, 2011
alhamdulilah murah rezekinya...jemput join GA kita mana tau ada rezeki awal pembukaan 2012 ni

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/12/giveaway-sticker-kereta-aku.html
ajumohit ajumohit December 30, 2011
Tahniah Intan rezki ujung tahun ni hihi
Jaa Jaa December 30, 2011
aa ler, k.ja igt dh semlm.. td pagi ni lupa plak..huhu..thanks ingatkan..

anyway, tahniah pada semua yg ina dah dapat n akan dapat..hehe
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY December 30, 2011
alhamdullillah,
Tahniah..
best tu hadiah tudung Bawal Delima tu..Cantik..:)
oli-go oli-go December 30, 2011
murah rezeki sungguh akak ni..
Puan Kutu Puan Kutu December 30, 2011
hepy besday utk ur MIL.Amin..memang ina murah rezeki,semedang menang cgl.hehe..semoga tau depan lg bertambah rezeki..:)
QASEHNYA RANIA QASEHNYA RANIA December 30, 2011
tahniah... =)
mudah2an akan dpermudahkan segalanya Amin
sue zainun sue zainun December 30, 2011
tahniah..wahhh baru jgk join contest ye tp dah banyak yg menang..rezki tu..alhamdulillah..
Zie Zie December 30, 2011
Berkat usaha, pasti ada hasilnya...

btw Tahniah atas rezeki keluarga... mudahan tahun depan bertambah lagi rezeki..
SeputihSalju SeputihSalju December 30, 2011
tahniah kak... haah la kn, arini besday mak mentua kita... semalam aman ada bgtau, ingtkan pg ni nak wish, sekali terlupa plak... bca entry ni bru teringat balik...
eB ezrin eB ezrin December 30, 2011
tahniah :)
Happy holidays!
Happy New Year!
Ummu Muhammad Ummu Muhammad December 30, 2011
wah bestnyeee..alhamdulillah rezeki adik alisha pulak bile? ;)
anisalya anisalya December 30, 2011
tahniah...
ingat next year nak aktifkan diri semula dlm berGA dan contest ni.
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda December 30, 2011
wah...congrats ye Ina.. rugi lak sy xjoin GA tue, hehe...

untung la hubby ina bli tanah.. bkn snang tue, hehe.. leh aa wat umah sndiri, bestnye~!!

hepi b'day to ur MIL..
Izan Ishak Izan Ishak January 01, 2012
tahniah ina... moga thn 2012 akan lebih byk rezki yg menyusul...

best tu kalau dpt buat rumah sendiri... design pun boleh ikut citarasa kalian kan.