Pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 yang baru

Minggu lepas saya dah umum nama2 pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014.. Saya bagi tempoh selama 4 hari untuk bagi detail dekat saya.. Tapi ada seramai 11 orang yang tidak melakukannya.. Dengan kata lain, takda rezeki mereka.. So, semalam saya dah suruh anak solehah saya tu cabut 11 lagi undi.. Ohya, kot2 la u all nak tahu kenapa saya tulis cabutan ke 4 la cabutan ke 9 la... itu saja untuk memudahkan kerja saya kenal pasti hadiah u all.. Untuk pengetahuan, nombor2 cabutan tersebut jugaklah, yang tak menuntut hadiahnya ketika pengumuman pertama yang lepas... SENARAI NAMA PESERTA

Untuk 12 pemenang yang baru ni, saya bagi tempoh sehingga 05/03/2014 @ pukul 12 tengah malam untuk "serah diri" yer... Jika tak dapat berbuat demikian, nanti saya akan cabut undi baru lagi...


Cabutan ke 4
Jubah Material Soft Denim RM129 dari penaja AwanazStyle Muslimah Shop
143 : http://indahitukamu.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

Cabutan ke 9
JAMEELA RM59 dari penaja AwanazStyle Muslimah Shop
105 : http://missnadia26.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

Cabutan ke 15
JAMEELA RM55 dari penaja AwanazStyle Muslimah Shop
48 : http://www.beehazack.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

Cabutan ke 20
Two Colour Shawl RM36 dari penaja The Veil By Ruzaini Rozlan
167 : http://eima-contest.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

Cabutan ke 22
Capsule Cut Long Shawl (Warna Peach) RM34 dari penaja The Veil By Ruzaini Rozlan
65 : http://shiemacma.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

Cabutan ke 23
Capsule Cut Long Shawl (Warna Off White) RM34 dari penaja The Veil By Ruzaini 
Rozlan
45 : http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

Cabutan ke 24
Halfmoon Blue Baby RM34 dari penaja The Veil By Ruzaini Rozlan
58 : http://arinacamaro.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

Cabutan ke 28
Pilih salah satu dari gambar yang telah disertakan dari penaja Huda Collections
284 : http://aziazidah.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

Cabutan ke 32
Shawl Halfmoon RM25 dari penaja Naylisha Boutique
342 : http://ratupimples.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

Cabutan ke 40
Baucer Diskaun 25% untuk pembelian di The Veil By Ruzaini Rozlan
165 : http://syawalsimpsons.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

Cabutan ke 44
Baucer Diskaun 25% untuk pembelian di The Veil By Ruzaini Rozlan
211 : http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

Semua pemenang diharap dapat hantar NAMA, ALAMAT, NO HP, NYATAKAN HADIAH DIMENANGI & LINK ENTRY  u all ke emel saya dengan tajuk PEMENANG IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014.. Pada pemenang yang MENERIMA BAUCER, u all just bagi saya link entry u all & nyatakan hadiah dimenangi.. nanti saya akan bagi kod baucer...

zarina_naniey@yahoo.com.my


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."
Pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 yang baru

{ 24 comments.. read them below or add one }

Delimasari Delimasari March 03, 2014
tahniah kepada pemenang
Deqla Manjew Deqla Manjew March 03, 2014
wahhh.. tahniah buat pemenang baru.. sygnya pemenang lps x tuntut hadiah..
Ummu Muhammad Ummu Muhammad March 03, 2014
wahhh tkde rezeki jugakkah hehehe..ina tqsm bgtau..yg dah jadi rezeki org kedue tahniah..

p/s: aduhai tk sempat nengok blog..kebizian :D
Sheila Salim Sheila Salim March 03, 2014
Assalamualaikum kak intan, wahh bestnya. cabutan bertuah lagi. hehe taniah buat pemenang semua. murah rezeki kalian ~~~
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 03, 2014
salam k.ina..

eheh..nama cma tersenarai la..
alhamdulillah..!
tahniah buat semua yg terpilih..

cma dah sent details ke email akak! :)
syawalsimpsons syawalsimpsons March 03, 2014
eh...eh...nama sue ada je..TQ ina...sekarang sue anta email tau
Mama Safiy Arfan Mama Safiy Arfan March 03, 2014
still xde rezeki lg hihihi
yana aina yana aina March 03, 2014
tahniah buat mereka .. cpt2 tuntut hadiah. kalau tak mo ... kita nak.. hehehh
Ayu Zan Ayu Zan March 03, 2014
belum rzki sy ag :)
lynndamya lynndamya March 03, 2014
Salam, wahhh tahniah kpd pemenang, haa ramainya xbg details, xde rezeki diorang, anak kak jugak yg seronok cabut2 undi, haha
Azi Azi March 03, 2014
alhamdulillah rezeki sy lah.. thanks ina...
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN March 03, 2014
tahniah kpd para pemenang,,besnyer dpt adiah,hihih
fieda fieda March 03, 2014
ermm..dok bertuah jugok no 2 itu
shasha yacob shasha yacob March 03, 2014
xda rezeki lagi nampak nya. hehe
azizah :) azizah :) March 03, 2014
tahniah pd pemenang yg baru
Farhain Azmi Farhain Azmi March 04, 2014
huhu..melepas hadiah cabutan ke 32..gara2 x dpt on9 :(
siti zawiah siti zawiah March 04, 2014
takda rezeki nak menang jugak..huhu
- AZIE - - AZIE - March 04, 2014
nama saya di situ...alhamdulillah..
eima eima March 04, 2014
yeay .. ade nama ai TQ
shahdiana shahdiana March 06, 2014
ooo..inilah senarai kedua ye...takde rezeki yana nampaknya...good luck kepada yang menang tu...
dia nadia dia nadia March 10, 2014
baru dapat tau hari ni nama saya tersenarai.. dh jadi rezeki org dh.. huhu.. sedihnye.. tiada sorang pun remind.. x pe la x de rezeki nmpaknya..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 10, 2014
alahai, manalah nama solehah ni.kiki