Mini Giveaway #23


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #23.. hadiahnya BAJU SAIZ 6T

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (31/03/2014), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (01/04/2014), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (02/04/2014), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI RABU @ 02/04/2014, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."

{ 44 comments.. read them below or add one }

mOoN IzzaN mOoN IzzaN March 31, 2014
http://www.munirahizzan.com
jaakechik jaakechik March 31, 2014
test tuah di pagi hari... hihi...

www.jaakechik.com
Joanna Yunus Joanna Yunus March 31, 2014
Wah selamat bersegmen semua
TiranaAduka TiranaAduka March 31, 2014
Salam Intan...
wah...ada giveaway...
erm....menarik ni....

rasa nak join la....

*maaf intan lama TA tak datang sini...
kesibukkan melanda
Mama Adam Mama Adam March 31, 2014
saya nak join =)

http://my-adam.blogspot.com/
permatabiru permatabiru March 31, 2014
http://permatabiru0310.blogspot.com/
Mrs Velentine Mrs Velentine March 31, 2014
join kak ina..lama tak join msvelentine.blogspot.com
QasehnyaRania QasehnyaRania March 31, 2014
assalam joinrd juga la.
http://lobaksusue.blogspot.com
Nad MamaZN Nad MamaZN March 31, 2014
zakwan-afif-najmi.blogspot.com
misz sheyla misz sheyla March 31, 2014
errr..tinggal link je??xperlu buat entry bagai kan

miszsheyla.blogspot.com
syawalsimpsons syawalsimpsons March 31, 2014
nak join la...

http://syawalsimpsons.blogspot.com
eima eima March 31, 2014
http://mysweetzlife.blogspot.com/

join!~!
ros_reeza ros_reeza March 31, 2014
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/
Sheila Salim Sheila Salim March 31, 2014
Assalamualaikum kak intan, wahh dah keluar mini giveaway. semoga ramai yang sudi join. hehe ~~~
sueada sueada March 31, 2014
nak join. suhadarazman.blogspot.com
fiqah hamed fiqah hamed March 31, 2014
http://fiqahhamed.blogspot.com/
Deqla Manjew Deqla Manjew March 31, 2014
baju kanak2 la ni yer? agak2 deqla boleh pakai x? haha.. deqla join boleh? bagi kat anak buah..

http://norumara.blogspot.com

psstt.. ina, deqla ada terima hadiah dari ina.. cantik shawl tu..deqla suka.. nanti deqla pakai yer.. tqsm .!! utk entri2 lain nanti deqla singgah lagi komen.. sbb sekrg ni mmg ssh nk berblog kat opis.. ada masanya tenet slow sgt.. aptb.!! hukhuk
Kenit Cinonet Kenit Cinonet March 31, 2014
http://rusukiri.blogspot.com
Sally Yatiey Sally Yatiey March 31, 2014
http://sallyyatiey.blogspot.com/
Precious Cla Precious Cla March 31, 2014
http://walkstatic.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-23.html
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 31, 2014
Salam K.INa.
cma join yer..
Http://shiemacma.blogspot.com

Gud Luck buat semua!
tifa anvar tifa anvar March 31, 2014
http://iamtifa.blogspot.com/
Joanna Yunus Joanna Yunus March 31, 2014
good luck pada yang join ye... mama tak join le sebab sumaiyyah confirm2 x muat
Fiza Rahman Fiza Rahman March 31, 2014
Cutenya baju tu ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/
JunAina JunAina March 31, 2014
http://juneaina.blogspot.com/

Sepantasnya paste blog name kat sini...:)
ezzyra ezzyra March 31, 2014
x payah post ape2 ke?nk join lah..hari ni MC.boleh la online..

http://egieazira.blogspot.com/
SeputihSalju SeputihSalju March 31, 2014
join jugak...:-)

http://www.karimahsgsiput.blogspot.com/

Nur Dalila Nur Dalila March 31, 2014
http://akubudakcutez.blogspot.com/
shahdiana shahdiana March 31, 2014
join...
http://sofiyahasya.blogspot.com
http://syakirahusna.blogspot.com

boleh ke letak 2 link ni ina...heheheheh..kalo tak buleh ina ambik jela mana2...
Puan Kutu Puan Kutu March 31, 2014
sy join ina

http://puankutu.blogspot.com/
keding arashid keding arashid March 31, 2014
Saya tak kawin lagi tapi saya nak join! XD

http://thekeding.blogspot.com/
Lelord Lelord March 31, 2014
hehehe nak gak

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com
Nurul Aziz Nurul Aziz March 31, 2014
nak join.. :)
http://nurulnhaa.blogspot.com/
Sha Fieka Sha Fieka March 31, 2014
http://norshafikahaf.blogspot.com/
Anisyamir Leejo Anisyamir Leejo March 31, 2014
http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-23.html
Firzanah Azhar Firzanah Azhar March 31, 2014
Join :)
http://firzanahazhar1.blogspot.com/
Cik Siti MAR Cik Siti MAR March 31, 2014
salam..nak join =)
sweetsmilensweetlife.blogspot.com
yusraliyana yusraliyana March 31, 2014
Bismillahirahmanirahim.. :)

http://yusranorzan.blogspot.com/
lynn kamarul lynn kamarul April 01, 2014
x sempat nak join.....
lynn kamarul lynn kamarul April 01, 2014
x sempat nak join.....
TiranaAduka TiranaAduka April 01, 2014
salam intan..
TA support guna G+...
ok....
lynndamya lynndamya April 02, 2014
Salam, kak..haha sy rase nak join hari tu, tp kan sy xjd join sebab baju tu size 6T...saya xtau size tu mcm mana...for kids ke? haha munasabah tak reason sy xjdi join tu kak :p