Pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 PART 5

Ikutkan hati dah malas nak bukak blog hari ni.. Tapi tiba2 teringat plak yang pemenang IntaNBerliaN mega Giveaway 2014 PART 4 tak serah diri.. So, ni saya umum pemenang yang baru lah yer... Saya bagi tempoh sehingga pukul 12 tengahari esok.. 


Cabutan ke 23
Capsule Cut Long Shawl (Warna Off White) RM34 dari penaja The Veil By Ruzaini 
Rozlan
209 : http://puankutu.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html


Pemenang diharap dapat hantar NAMA, ALAMAT, NO HP, NYATAKAN HADIAH DIMENANGI & LINK ENTRY  u all ke emel saya dengan tajuk PEMENANG IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014..

zarina_naniey@yahoo.com.my

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."
Pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 PART 5

{ 24 comments.. read them below or add one }

mOoN mOoN March 10, 2014
haaaa.. x serah diri lagi..napa x naik nama sy bila cabut tu ea.. hehehe.. xde rezeki la tu.. :)
Masya Masya March 10, 2014
tahniah murni menang.. xmoo bg saya hahahaha
Masya Masya March 10, 2014
tahniah murni menang.. xmoo bg saya hahahaha
azizah :) azizah :) March 10, 2014
tahniah pemenang lg..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 10, 2014
Salam k.ina..
huhuhu..dah ade pemenang baru..
tahniah buat pemenang..cepat2 serah diri...
Mimi Azirah Mimi Azirah March 11, 2014
Tahniah kpd pemenang bru
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy March 11, 2014
bagi kita jelah ...hehehe
Mas Zull Mas Zull March 11, 2014
assalamualaikum intan... tahniah2...:)
Joanna Yunus Joanna Yunus March 12, 2014
Puan kutu menang tahniah
lizz lizz March 12, 2014
Tahniah untuk PK..
Ina yang gambar tu ok gambar ina ngan anak2..
kalo boleh nak dalam 2...3 keping...
keding arashid keding arashid March 12, 2014
Bukan rezekiku lagiii... Tak pe takpe... :)
JunAina JunAina March 12, 2014
Kalau dia tak nak akak pun nak Ina...ahahhaa...
Papa Mifz Papa Mifz March 12, 2014
rugi buat pemenang tuh jika tak tuntut , baik dia cepat...hehe
shahdiana shahdiana March 13, 2014
takde sapa yang nak hadiah tu kerr...bak mai sini kat yana je ina...hahahahaha
shasha yacob shasha yacob March 13, 2014
wahh dah part 5 ke. masih xdak org yang ambik/ ish ish
Myra Jay Myra Jay March 14, 2014
Ada yg belum tuntut hadiah ye? :)
Mungkin tak perasan kan.. ;)