Dapatkan ESP Shaklee sepanjang Mac 2014


As Salam.

Bulan MAC adalah bulan istimewa untuk ESP Shaklee. 

Mesti ramai yang teruja kan?
Sebabnya ESP adalah produk paling hot.
Nak sihat... nak cantik... in shaa Allah ESP dapat membantu.

Anda boleh dapatkan ESP dan semua produk Shaklee daripada Kak Ayu Rashid.

Bila contact Kak Ayu nanti, jangan lupa maklumkan anda adalah pembaca Blog Intan Berlian. Mungkin ada sesuatu yang istimewa dari Kak Ayu?

Consultation PERCUMA juga akan diberikan.

So, jangan segan untuk hubungi Kak Ayu. 

Tel/Whatsapp: 013-255 0727
Email: rahayu4179@gmail.com



Siapa Memerlukan ESP?


1. Individu yang sibuk.
ESP membantu memberi tenaga berpanjangan serta badan lebih sihat dan cergas.

2. Wanita yang ingin menguruskan badan.
Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberi rasa kenyang yang lebih lama serta tenaga berpanjangan.

3. Ibu-ibu yang menyusukan anak.
Membantu membanyakkan dan mengekalkan bekalan susu. Pastikan anda meminum air yang mencukupi dan proses pengepaman dan pemberian susu kepada anak adalah secara konsisten.

4. Pesakit kencing manis.
ESP mengandungi indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa.

5. Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka.
Keanjalan kulit dan payudara! Juga membantu menjadikan kulit berseri, tidak kusam, memudarkan pigmentasi, merawat jerawat dan masalah kulit. Minumlah secara konsisten, in shaa Allah ESP dapat membuatkan anda tersenyum lebar di depan cermin :)

6. Untuk Kaum lelaki
Untuk tenaga, mengekalkan kesihatan, tenaga berpanjangan, dan membantu melindungi daripada sakit jantung, tekanan darah tinggi dan kanser prostat. Mencegah adalah lebih baik daripada mengubati!

7.Pelajar 
Pelajar juga memerlukan tenaga dan khasiat kerana mereka juga turut terdedah kepada tekanan dan pemakanan yang tidak seimbang contohnya fast food. ESP dapat dijadikan sarapan dan makanan tambahan untuk kecerdasan dan energy booster.

8. Individu yg baru lepas pembedahan/ bersalin/ kemalangan.
ESP membantu proses pemulihan sel-sel badan serta mengatasi masalah tekanan darah rendah. Penyembuhan luka juga dapat dipercepatkan dengan pengambilan ESP.

9. Pasangan yang inginkan Zuriat
ESP memulihara kesihatan dalaman serta menyediakan diri dgn tenaga dan kesihatan optimum. Ia membantu membaikpulih sel-sel tubuh untuk memperbaiki kesuburan.*Selebihnya, kita serahkan pada Allah Taala, kerana zuriat adalah rezeki yang dikurniakan olehNya. 

10.Wanita yang mengalami PMS/Senggugut
Apabila wanita mengalami PMS/Senggugut, selalunya mereka dalam keadaan tertekan, lemah dan tidak bertenaga. ESP membantu meredakan gejala-gejala tersebut.

11. Individu yang Inginkan Kesihatan yang Optimum 
Sistem imun dan pertahanan tubuh adalah penting untuk mengekalkan kesihatan. ESP membantu anda mengekalkan kesihatan kerana ia bertindak di peringkat SEL badan.

12. Pesakit gastrik / Migrain
ESP membantu meringankan simptom ini sedikit demi sedikit.


Pesanan dari IntaNBerliaN : 

U all bukan je boleh dapatkan ESP Shaklee ni je dari Kak Ayu tau, tapi u all boleh beli apa2 je produk keluaran Shaklee ni dari Kak Ayu... Jangan risau yer sayang-sayang.. Kak Ayu ni Shaklee Independent Distributor yang sah yer... Ni no ID Kak Ayu 889942.. So, bila u all beli produk Shaklee dengan Kak Ayu, automatik u all akan dapat consultation dari Kak Ayu.. Tapi kalau beli dari Kak Ayu, u all inform la yang u all tu pembaca blog IntaNBerliaN, mana tau kot2 kak Ayu nak bagi something kat u all ke.. (^_^).. 

Btw, produk Shaklee ni memang dah tersohor dekat pasaran, so, rasanya saya tak perlu gtau lebih2 pasal kebaikan produk Shaklee, confirm u all dah tahu kan... Cuma u all perlu cari Shaklee Independent Distributor yang the best.. yang ada di saat u all memerlukan bantuan nasihat... Salah sorang yang the best tu, Kak Ayu la... InsyaAllah, layanan tip top yang u all akan dapat dari hasil "kerjasama" u all dengan Kak Ayu... 

So, apa lagi sayang-sayang.. ringankan jari jemari tu untuk contact Kak Ayu.. Dapatkan ESP Shaklee sementara tengah ada offer ni.. Apa salahnya beli banyak2, boleh buat stok.. kata tengah promosi kan.. Kalau tak pun, u all berpakat je dengan rakan2.. beli 6 percuma 1.. bukan ke tawaran hebakkkk tu namanya, siap percuma satu.. tapi kalau tak nak beli banyak, beli satu pun boleh je.. (",)

{ 11 comments.. read them below or add one }

permatabiru permatabiru March 04, 2014
shaklee terbaikk la..hehe
Joanna Yunus Joanna Yunus March 04, 2014
betul akak sendiri pun pakai shaklee juga
Sheila Salim Sheila Salim March 04, 2014
Assalamualaikum kak intan. semalam dengor esp dapat harga murah gini, terbuntang mata. tengah cari orang nak tumpang beli sama. hehee ~~~
Kakzakie Kakzakie March 04, 2014
Dealer tempat kakak pun buat tawaran yg sama. Tapi kakak tak beli banyak pun...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 04, 2014
salam k.ina..

cma pernah try minum esp campoq milo..kwn punye,, sedapp.. hihi.. tenkiu kak.. kalo nk beli nnti cma roger kak ayu..

harga kebabomm.. :p
Kesuma Angsana Kesuma Angsana March 04, 2014
produk yg mmg bagus kan !
Mimi Azirah Mimi Azirah March 04, 2014
kt mne mne memg de promo produk nih
Ahmad Zu Mal Md Rayi Ahmad Zu Mal Md Rayi March 04, 2014
Patut la kawan tempat keje beli produk Shaklee. Rupanya ia mmg hebat :)
shahdiana shahdiana March 04, 2014
wah...promote shaklee pulak dah..hihihi...best ni..jadi reader intanberlian & boleh dapat diskaun...ye tak....
Nora Karim Nora Karim March 05, 2014
pengguna shaklee mmg suka bangat ni.. hehehe