Senarai peserta Mini Giveaway #23

U all boleh semak link blog u all ada tak yer.. jika takda, sila inform saya sebelum pukul 7 malam ni..

  1. http://www.munirahizzan.com
  2. http://www.jaakechik.com
  3. http://aku-saya-alam.blogspot.com/
  4. http://my-adam.blogspot.com/
  5. http://permatabiru0310.blogspot.com/
  6. http://msvelentine.blogspot.com
  7. http://lobaksusue.blogspot.com
  8. http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com
  9. http://miszsheyla.blogspot.com
  10. http://syawalsimpsons.blogspot.com
  11. http://mysweetzlife.blogspot.com/
  12. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/
  13. http://suhadarazman.blogspot.com
  14. http://fiqahhamed.blogspot.com/
  15. http://norumara.blogspot.com
  16. http://rusukiri.blogspot.com
  17. http://sallyyatiey.blogspot.com/
  18. http://walkstatic.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-23.html
  19. http://shiemacma.blogspot.com
  20. http://iamtifa.blogspot.com/
  21. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/
  22. http://juneaina.blogspot.com/
  23. http://egieazira.blogspot.com/
  24. http://www.karimahsgsiput.blogspot.com/
  25. http://akubudakcutez.blogspot.com/
  26. http://sofiyahasya.blogspot.com
  27. http://syakirahusna.blogspot.com
  28. http://puankutu.blogspot.com/
  29. http://thekeding.blogspot.com/
  30. http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com
  31. http://nurulnhaa.blogspot.com/
  32. http://norshafikahaf.blogspot.com/
  33. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-23.html
  34. http://firzanahazhar1.blogspot.com/
  35. http://sweetsmilensweetlife.blogspot.com
  36. http://yusranorzan.blogspot.com/


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."
Senarai peserta Mini Giveaway #23

{ 11 comments.. read them below or add one }

mOoN IzzaN mOoN IzzaN April 01, 2014
tersenarai..no.1 lak tu.. hehehe
permatabiru permatabiru April 01, 2014
saya di situ no 5..^-^
Maria Firdz Maria Firdz April 01, 2014
owh.. smlm ea.. x smpt nk join.. good luck kpd semua psrta...
shahdiana shahdiana April 01, 2014
hehe..ada no 26 & 27....
QasehnyaRania QasehnyaRania April 01, 2014
no 7
no peberet.hihi.
smga ada rezeki aamiin
Affy Afiqah Affy Afiqah April 02, 2014
ika nak jemput join GA ika, harap sudi join :)
http://haneulafiqah.blogspot.com/2014/04/grand-opening-giveaway-by-haneulafiqah.html
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 02, 2014
salam k.ina.. hehe.. no 19 tu