Dapat yang baru rupa2nya sebab yang lama akan hilang..

Baru2 ni dalam entry NI saya ada bagitahu u all yang saya dapat BE baru kan.. Tapi pagi ni saya check Nuffnang, lagi 1 BE saya dah pun bertukar menjadi ME.. hahhaha


 BE yang dah jadi ME adalah Sony E-Mount NEX-C3..



 Tapi apa2 pun, saya tetap nak ucap TERIMA KASIH dekat Nuffnang sebab masih lagi merelakan 11 BE running di blog saya.. :-)

{ 16 comments.. read them below or add one }

siti kektus siti kektus October 05, 2011
Byk nya sebelas. Rezeki2. Hehe :D
Tentang Kita Tentang Kita October 05, 2011
byknyer....saya 1 pun xde lg
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 05, 2011
hilang 1 BE, tp at least Ina ade lg 11 BE, hehe.. ^_^ congrats ye..
syawalsimpsons syawalsimpsons October 05, 2011
takpe..janji ada rezeki...nak sikit boleh...
Bui Junaidi Bui Junaidi October 05, 2011
wah..apa petua leh dpt byk BE ni..ce citer sket..hehe
Oh Oeya Oh Oeya October 05, 2011
Choopp! Tau ade ni tapi kekadang tak phm dpt msg heheh..
mama_umar_maryam mama_umar_maryam October 05, 2011
wee byknyer intan!! ade 2 BE je skg nih, tp yg 1 tu still running , rekod $$ plg byk tu ;)
narumi sakura narumi sakura October 05, 2011
sampai sekarang sye msih x reti nak gune nuffnang ni walaupon dah buat acount die T^T
deqlis deqlis October 05, 2011
wah!! rejeki berbelas tue...deqlis kureng aktif dah sejak 2 menjaknie...ada laa 2 BE jer..harap2x lepas nie naik balik...
Ezad Skytech Ezad Skytech October 05, 2011
share2 la sikit BE tu..hee~
Amy Syaquena Amy Syaquena October 05, 2011
Setelah seminggu x de be akhirnya muncul be baru hehehe..nuffnang macam slow sikit la sekarang nie..
Puan Kutu Puan Kutu October 06, 2011
uii byk tu..terima kasih nuffnang!sy pulak over.kehkeh..
kpah k-poh kpah k-poh October 06, 2011
dik..kpah jawab kat sinilah yaa pasal thyroid tu..yg adik tanya kat komen kpah tu yaaa...
kalenjar tairod kpah pun kecik jer..dlm 3mm..pd mulanya dok kata tak perlu operate..tapi kalau ia membesar..mesti kena operate juga..jadi kpah mintak utk operate..
kpah dulu doktor pakar ambik masa setahun utk pastikan samaada perlu di bedah atau tidak..
waktu operate tu..masuk 8.30 pagi..( prosuder mcm2...tak tahu operate pukul berapa..tau2.keluar thari waktu melawat..)
lepas bedah tu..bergantung kepada setiap individulah..
mcm kpah..badan kpah tak dpt menghasilkan kalsium sendiri..jadi kpah perlu suplimen kalsium yg banyak..tentang suara tu..mmg berubah kpd serak-serak basah..
lepas bedah tu..kpah kena monitor jantung lah..apa ntah..dua hari jer pastu..dah tak de masalah..
skrg ni kpah masih teruskan rawatan dgn doc pakar..sbb thyroid ni wpun kita dah operate..ia bukan sembuh pun..cuma mengurangkan saja..
oh yaa dah berapa lama kena thyroid ni? ada sorang lagi blogger..simanis.pun thyroid jugak..kpah pantang makan mknan yg berasaskan soya..sbb soya tu buatkan kpah lemah badan..kicap tu sikit2 boleh laaaa...
kalau ada apa2 nak tanya..boleh email kat kpah..InshaAllah..
kpah dulu pun byk tanya pd kwn kpah seorang doc..dan juga search internet.