Alisha dapat hadiah kerusi berbunyi dari opah.. hihii

Rezeki Alisha lagi.. Kali ni alisha dapat hadiah dari opah dia.. @ my mum.. Alisha dapat kerusi yang comel tau... Alisha bukan main suka dengan kerusi ni.. lebih2 lagi seronok tengok gambar kartun dekat kerusi tu.. hihii

Lagi satu kerusi ni ada bunyi tau.. bila kita duduk & bangun kerusi tu akan keluarkan bunyi.. alaa bunyi macam kasut budak2 yang bila berjalan ada keluar bunyi tu.. bunyi cam gitu laa.. hihii


Ni lah kerusi alisha tu.. cantik tak? heheh.. Macam2 aksi alisha dengan kerusi ni.. (",)  


 Mencangkung la..


bersimpuh ala2 perempuan melayu terakhir la..


Tengoklah tu.. ada je idea dia macamana nak buat dengan kerusi baru dia ni.. Orang suruh duduk pesen lain, dia duduk pesen lain.. heheh


 Ohya, kalau u all nak tahu, alisha sanggup duduk berdiri duduk berdiri semata2 nak dengar bunyi dekat kerusi dia tu.. hahahhah 


Agak2 alisha nak buat apa nih??


Apa lagi........   Tu diaaaaaaaaa alisha dah nak tunjuk skill berdiri @ memanjat kerusi... muahahhaha

{ 17 comments.. read them below or add one }

fieda fieda October 24, 2011
ooo kerusi ni..maira suka sgt ngan kerusi ni..kalau gi kedai selalu la serempak dgn kedai ni..dia nak dmain jer kt kerusi ni..dia asyik bgun duduk..kelakar plk..sbb ada bunyi tu la kan yg dorang suka sgt..kak fieda dok beli pun sbb kerusi kecik kt umah dh ada..tp yg tak berbunyi la..

alamak..tak dapat nk mkn minum kt sini..kedai tutup ker kosong jer...huhuhu
syawalsimpsons syawalsimpsons October 24, 2011
cantik la kerusi tu...syawal pulak suek berdiri ala titanic kat push car dier tu...kikikiki...

p/s : sue suke la ABC kat diiding tu...nice
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 24, 2011
baik2 alisya..nnt jatuh=)cumilnya kerusinie..pink kaler mmg sesuaingan alisya=)
tiefazatie tiefazatie October 24, 2011
murah rezeki alisha nie kan sis..=)
bella hamzah bella hamzah October 24, 2011
wah seronoknya alisha dapat kerusi comel.. :)
narumi sakura narumi sakura October 24, 2011
hahaha ade2 je gelagat alisha ni..ati2 jagan jatuh tau
MamaEma MamaEma October 24, 2011
ati2 alisha..nanti jatuh
Cik Azizah Cik Azizah October 24, 2011
memang comel sgt kusi tu kak! kalau jijah pon nak duduk..hehe nakalnya alisha kan kak..
PinKy MoMMa PinKy MoMMa October 24, 2011
pandai opah beli..cantik dan comel ;)
pinkkk lagi hehehe..ai loikee!

duduk elok elok sayang..nnt kang tertunggeng..adeh risau lak nengok dia hehehe
narumi sakura narumi sakura October 24, 2011
akak!! hehe akhirnye..join la skli ye

http://narumiaida.blogspot.com/2011/10/entry-special-lso-contest.html
SYAFIQAHSALEH SYAFIQAHSALEH October 24, 2011
comeynya! bak mai satu opah :)
puanbee puanbee October 24, 2011
haha lasaknya dia .. comel
Zie Zie October 24, 2011
oo kerusi ni ada bunyi yer... baru tahu.. hehe...
♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ ♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ October 24, 2011
la... ni ke alisha nye? cpmelnye gelagat die !! >_<
Lelord Lelord October 25, 2011
hehhehehee kusi princess tu
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 25, 2011
wah, bestnye.. xtau lak wujud kerusi camtue.. opah Alisha bil kat mane? kalo hannah tgk, msti die nk join duduk gak.. ^_^
LYAfrina LYAfrina October 25, 2011
comelnyer kerusi dia... pin lagi