Bunga kerongsang dari sabun yang memang wangi.. hihii

Serius wangi lah kerongsang nih!! Time saya terima sampul surat ni.. memang saya dah boleh bau wangi tau.. Ingatkan apalah dalam sampul surat ni..


Sekali buka, kerongsang rupanya.. hihii.. Kerongsang ni adalah hasil kemenangan saya join GA di Blog Peony Pinky


Bunga yang warna purple tu la yang buat jadi wangi tau.. sebabnya bunga tu dibuat dari sabun.. kreatifkan.. (",) memang pandailah yang tukang buat kerongsang ni... harapkan saya memang tak menjadilah.. bukan apa, sebab saya ni jenis tangan yang tak berapa nak berseni.. hihii Apa2 pun thanks tau Peony Pinky

{ 13 comments.. read them below or add one }

Puan Kutu Puan Kutu October 15, 2011
waw smp kesini bau wanginya tu.hehe..
seputihsalju seputihsalju October 15, 2011
best la dpt kerongsang.. :-)
suhaina laui. suhaina laui. October 15, 2011
cantik...kena jg molek le ;)
KiMiE KiMiE October 15, 2011
waaa...tahniah...ingat nak wat GA gak..tapi taktau nak bagi apa...bagi kete sebijik kang baru tau haha!!
Oh Oeya Oh Oeya October 15, 2011
Wah! Dpt diahhh! Tahniah :)
Gen2Merah Gen2Merah October 15, 2011
wah tahniah... bukan semudah nak menang GA ni kan...
pasni bole uplod gamnar kerongsang yang telah siap di pakai d tudung. ehe
QUEENPINK QUEENPINK October 15, 2011
wah..cantik kerongsang itu..
fieda fieda October 16, 2011
olo..comeynyer bunga purple...kak fieda minat giler ngan purple.../sama tak kite...hehehe

budu ngan ikan singgang tu mmg mknan tradisi beloh pantai timur kan..sedap sungguh la kalau mkn nasi lauk tu...tak yoh doh lauk lain..yg tu pun dh bertambah tambah nasi...
✿ Myra ✿ ✿ Myra ✿ October 16, 2011
ohhh...patutla wangi...hehe..comel la bunga tu! ;)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 16, 2011
wah..uniknye~.. xpenah sy jmpe brooch wat dr sabun.. ^_^
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 17, 2011
wah mummy baru tau nie..ada ek kerongsang sabun?mmg unik