Earning Nuffnang saya dah ZERO!


Tepat pukul 3:30 ptg tadi.. saya telah pun menebus earning nuffnang saya tu.. sekarang ni dah zero... hihii.. bukan banyak pun.. lps tolak seringgit tinggallah 62.21 hihii.. mula2 nak tunggu 100 baru nak keluarkan tapi tu la.. entah bila nak jadi 100 hengget.. dah la BE takda nak membantu up kan earning saya ni.. hihii..

Ditambah pulak dengan saya yang dah tak berapa nak boleh sabar nak beli laptop dekat alisha tu.. topup duit saya sikit pun takpalah.. hihii.. Ni pun, bulan depan baru saya dapat duit ni.. kira lambat lagi lah dapat beli laptop alisha tu... kalau saya tunggu 100 jawabnya tahun depan baru memandang laptop alisha tu.. hihii

Mood saya sekarang ni dah tergedik2 nak beli laptop dekat alisha.. muahahahaaaa.. Lagi satu excited sebab first time menebus duit nuffnang ni (^_^)

{ 20 comments.. read them below or add one }

fiza fiza October 25, 2011
Saya tak cash out lagi ☺☺
Cik Rose Cute Cik Rose Cute October 25, 2011
hihihi...lap-top untuk budak okey
LYAfrina LYAfrina October 25, 2011
waa... tahniah,,,,tahniah.. puaskan dpt hasil dr bblog..dr coretan kt...

tp awk... syg la awk dh cashout skarang... lps ni..kalo earnig ada lg n kalo nk cashout, tunggu akhir bulan.. sbb msa mnunggu cek xde la trasa lama.. n smentara akhir bulan tu... blh la topup2 dlu earning y sdia ada..
KSWSK KSWSK October 25, 2011
excited dia lain mcm kan..rs mcm puas hati sesangat kan..
CT NoArIzAh ArIs CT NoArIzAh ArIs October 25, 2011
Semuanya kerana anak itulah naluri seorang ibu sendiri tak merasa pun tak pe janji untuk anak tu ada.
LYAfrina LYAfrina October 25, 2011
laaa..org ganu jugop yer??? hehehe... same la kiter... lya org ganu jugok... dari kmn... x sangka plok kan?? slama ni btgur sape... rpanyer se negeri jer kita ni.. lya duk kmn.. awk dr aner??
Jaa Jaa October 25, 2011
ooo... patut ler mood nk join CGL dh xde..rupa2nya mood dh tergedik2 nk beli laptop...hehe...
Ain Zuhairi Ain Zuhairi October 25, 2011
Mcm mana eh nak buat nuffnang ni? Kalau budak sekolah boleh ke?
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 25, 2011
nak beli laptop yang dia tgk kat pasaraya aritu ek=)oklah2..nurul blum pernah cash outlagi=(sadis....tapi nnt bleh tanya ina mcm mana nak cash out
suhaina laui. suhaina laui. October 25, 2011
waaaa semangat ibu alisha...excited lak sue yg bc ni ;)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 25, 2011
isy, bestnye Ina dh cashout earning nuffnang.. jealous nie.. RM60++ byk gak tue..hehe..
fieda fieda October 25, 2011
wah...dah cashout yer...tahniah..:)
hakak CNN hakak CNN October 25, 2011
tahniahh..tak sampai seratus pon dah kira boleh berbaloi ngan duit berblogging.kalau sajer2 saper nak bagii kann..

tapi betul ker nak beli laptop utk alisha..laptop mainan ker laptop sungguh nehh..hahaha byk tanya lak pompuan neh kann..sibuk jerk..huhu
Cik Azizah Cik Azizah October 25, 2011
wah cashout! tahniah kak!
IntaNBerliaN IntaNBerliaN October 25, 2011
Ain zuhairi : blh je dik.. sapa2 pun blh.. g daftar dkt nuffnang je :-)

hakak cnn : mmg nak beli laptop tp bukanlah yg cam kita punya tu yang mainan punya tu.. utk budak2 tu.. hihii
kpah k-poh kpah k-poh October 25, 2011
kpah belum cash out lagi...kumpul2...heeee..
Dalila Hamid Dalila Hamid October 26, 2011
sya x cash out pun... duit ciput sgt... ha3...
ecadwinkyasha ecadwinkyasha October 26, 2011
eca takleh nak cashout lagi,ntah bila....churp2 pun sama.ari tu derma dekat churpchurp rumah aman...sedekah sikit.hehehe
ade2mama ade2mama October 26, 2011
xde nuffn ny ehehe..so xtaw bnde pew
Puan Kutu Puan Kutu October 26, 2011
wah yg mendengar nie pun excited lebih lagu mana?haha..