Si Alisha yang dah "pandai" makan sendiri..


 Tengoklah ni.. pandai tak anak saya ni makan?..hahaha Pandailah sangat sampai bersepah rumah.. setiap kali makan, setiap kali tu jugaklah saya kena kutip nasi ni ha... ini kalau dia makan sorang2.. tapi time saya & my dear makan, dia pun mesti nak duduk makan dekat atas kerusi jugak.. kiranya, satu kerusi memang khas untuk alisha.. muahahhaha


 Nasi penuh dekat seluar dia.. time ni alisha makan nasi & ayam goreng je.. hahahah..tapi okla sebab sekarang ni dia dah mula makan banyak sikit dari sebelum ni..


Selingan gambar anak saya yang makin "advanced" bermain sekarang ni.. berdiri dalam periuk nasi hokay!! Actually sebelum gambar ni diambil, alisha duduk mencangkung dalam periuk nasi tu, muat2 pulak dengan punggung dia tu.. hihii tapi tu la, tak sempat nak snap la pulak...

{ 10 comments.. read them below or add one }

aimi aimi October 07, 2011
tu nk wt nasi k ke?? :)
oli-go oli-go October 07, 2011
hahha..comel je dok dalam periok nasi tu..
fieda fieda October 07, 2011
wah..nmpknya alisha sudah mula menguji kesabaran ibu dia..hahaha...sabor byk2 tau ibu alisha..lepas ni mcm2 lagi la yg pelik2 kuar tau..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 07, 2011
mmg pandai, hehe.. biase la tue, anak nk mule blaja mkn.. Hannah skrg pun ade tumpah sket2 kalo die mkn sndri..hehe..
ummi tieha8384 ummi tieha8384 October 07, 2011
salam intanberlian...
tengkiu sebab sudi follow ummi..
nice daugther....cumei la dia....
KhaiZa KhaiZa October 07, 2011
comel.. comel.. comel.. anak saya pun nama alisha juga...
--
Jom singgah sini
syawalsimpsons syawalsimpsons October 07, 2011
alamak dalam periuk nasi pon jadi..adohai...kikik...syawal pon sejak2 g taska ni tak mo makan bersuap dah...nak makan sendiri jugka....banyak yg tumpah ke bawah la dari masuk mulut...tp sekarang dah terrer dah..banyak masuk mulut..nnt alisha pon camtu gak...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 07, 2011
hehe.. thanks ye Ina.. for all your support!! ^_^
Oh Oeya Oh Oeya October 07, 2011
Saya 'menangis' kali pertama anak makan suap sendiri :)
ade2mama ade2mama October 08, 2011
xde2..mkn jew sepah2..xpew..nty mak kmas jgn risau eheeh