"Pandai"nya Alisha makan buah pelam.. (",)

Actually Alisha makan buah pelam ni ketika kami balik kampung my dear minggu lepas.. Kiranya entry ni di antara cerita2 yang dah nak basilah.. muahhahah


Pada mulanya saya bagi Alisha makan isi buah pelam tu je.. tapi cepat sangat dia makannya.. last2 saya bagi dia bijik pelam.. Kasi alisha gigit2 isi dekat bijik tu.. muahhaha..


 Bila dapat bijik pelam lagilah anak saya ni suka.. Maklumlah, hobi alisha lah tu.. "masuk barang dalam mulut".. hihi




Mentang2lah saya biarkan je dia makan buah pelam tu... hambikkk sampai baju pun habis kotor.. muka comot jangan cakaplah... Orang baru dapat makan buah pelam lah katakan.. hihiii

{ 18 comments.. read them below or add one }

mamaNoriz mamaNoriz October 21, 2011
khusyuk makan sampai mencangkung ek...
hihihihi
eB ezrin eB ezrin October 21, 2011
suker tgk anak2 mkn kan? tulus... kalo gades2 sumer control. hik3
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 21, 2011
wow..sgt comot si Alisha nie, hehe.. tp comel gak..

sy tumpang ltak banner ye. ^_^
syawalsimpsons syawalsimpsons October 21, 2011
kikiki..nampak besar alisha ni....mmm..syawal kurang makan buah...mmm..lambat sikit..
syawalsimpsons syawalsimpsons October 21, 2011
kikiki..nampak besar alisha ni....mmm..syawal kurang makan buah...mmm..lambat sikit..
fieda fieda October 21, 2011
si comot yg comel...uii..pandai dia gonggong biji pelam yer...maira pun gak mkn pelam...
ummiarissa ummiarissa October 21, 2011
biasa je memek muka dia...manis dan sedaplah tu mempelam tu...
MamaEma MamaEma October 21, 2011
jangan tertelan bijinya sudah alisya yer..
alia zainol alia zainol October 21, 2011
alisha ni comel laaa...:))
MyKhalish MyKhalish October 21, 2011
amboii sdpnya dia mkn..smp comot2.. ;)
Cik Azizah Cik Azizah October 21, 2011
aduh..comot tol..nasib baik tak tertelan biji pelam tu..hehe
Nazirah Nazirah October 21, 2011
penuh penghayatan makan pelam
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 21, 2011
hambeeekk.ibu sila cuci baju alisya...hahaha sedap nampak dia makan mangga=)
ade2mama ade2mama October 21, 2011
perhh dik..xberagak ko dik..mkn bijik dye..heheeh

xpew2 mkn la..nty ibu kemas ye..jgn rsaw..
tu mang hobi ibu,kemas2 mknan adik ny
kikikiki
Ms Fai Ms Fai October 21, 2011
salam perkenalan kak :)

wah, berselera btul tgk alisha makan pelam. terliur pulak dibuatnye... kena carik ni...hehe...

Anak kurang selera makan/Selalu demam?
SYaMiLa SYaMiLa October 21, 2011
bila baju dh kotor..baru nampak pelam kan...he3