Segmen : Saya, blog dan pembaca


Nak join klik banner
Tarikh Tutup : 19/10/2011 @ 5 petang

Apa yang saya faham tentang Saya, blog & pembaca adalah semua ni berkait rapat.. Di mana saya adalah owner kepada blog & u all adalah pembaca kepada penulisan saya di dalam blog ni.. Di dalam sesuatu blog jugak, kita boleh dapat apa2 je info terkini yang berlaku di dalam & luar negara, tak lupa juga cerita2 tentang anak2 or peribadi macam blog saya nih.. hihii.. Yang paling penting, dunia blog ni jugak mampu mengeratkan silaturrahim sesama blogger.. (",)

{ 27 comments.. read them below or add one }

oli-go oli-go October 19, 2011
gud luck akak..hahhhahahhaha...yeah keje hong leong insurans..part time kat petronas..
Puan Kutu Puan Kutu October 19, 2011
dah lama tak join segmen en ben
aRa ❤ aFiq™ aRa ❤ aFiq™ October 19, 2011
Singgah dr segmen sama :)

Jum singgah blog izara :)
http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html
Mrs.A~ Mrs.A~ October 19, 2011
salam kenal dari segmen sama.jom singgah dan follow my blog jugak?saya follow sini..
RJ Beena RJ Beena October 19, 2011
jalan2 tinggal jejak from blog BA...:)
HafizRahim HafizRahim October 19, 2011
Salam kenal.Dari segmen yang sama.=)

Entry terbaru saya "HafizRahim.Com : Saya, blog dan pembaca"
Lulu Caldina Lulu Caldina October 19, 2011
Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

TERKINI DI LULU-PAGES
Jaa Jaa October 19, 2011
salam perkenalan dari saya... hehehe...no 51....
Ieka Luvika Ieka Luvika October 19, 2011
heyaaa...ieka singgah dari segmen abg ben jugak :)

http://heyluvika.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html
Ms Ef Abas Ms Ef Abas October 19, 2011
kalau keluar berjalan, jangan lupa singgah rumah no. 30.

love your sweet smile :)
♥CiK DuYuNG [Ca]♥ ♥CiK DuYuNG [Ca]♥ October 19, 2011
salam.ca datang dari segmen B.A..hepi blogging ya! =)
Syieda_Joy™ Syieda_Joy™ October 19, 2011
Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

ke blog syieda ^_^
Lavender Lassie Roses Lavender Lassie Roses October 20, 2011
Singgah sini jengah dari Segmen yang same.. :) Maceehh singgah blog saye.. Salam Perkenalan yer! :)
cik abbit cik abbit October 20, 2011
singgah sini dari segmen yang sama :)
HasrulHassan [HH] HasrulHassan [HH] October 20, 2011
Singgah dan support Segmen Ben Ashaari. Dari rakan blogger untuk rakan blogger.

Ikhlas dari:
www.hasrulhassan.com
- sebuah blog penceritaan suku abad.
shaFazie shaFazie October 20, 2011
tq kak..azie bls kunjungan.....:)
Oshin Oshin October 20, 2011
sama-sama menyinggah :)
I am...izuan I am...izuan October 20, 2011
thanks singgah...singgah blek dan follow...follow me back k?
Rahmah Ram Ram Rahmah Ram Ram October 20, 2011
singgah sini dari segmen yang sama...
Cik Purple Pinkypuff Cik Purple Pinkypuff October 20, 2011
singgah dari segmen abg ben..:) jemputla datang blog saya..:)

Saya, Blog dan Pembaca

kalau sudi, join sekali GA sy.. :)

2nd GIVEAWAY by CIK PURPLE
gigitjari gigitjari October 20, 2011
tq sebab singgah..dtg singgah balik sini ^^
Phat Phat October 21, 2011
phat balas kunjungan....selamat pagi
Mizfantagiro Mizfantagiro October 21, 2011
aiii..dtg jejak awk kt sini..salam kenal dear.follow awk! ^^
Asnie Asnie October 21, 2011
salam perkenalan jugak ea...done follow ur blog
♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ ♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ October 21, 2011
dri segmen yg same... balas kunjungan.... kih3..... salam prkenalan... wuuuuhhuuuu... cntiknye die...:)