Kali ni Alisha dapat hadiah dari abah pulak.. (",)


Heemm hemmm nampak alisha berseri2 tak?.. hihii Hari ni kami pergi berjalan ke Alor Star.. Dekat sana, my dear beli lah satu hadiah untuk Alisha.. Time nak beli tu, kami testing lah dekat alisha... si alisha ni bukan main tergedik2 lagi.. suka sangat abah nak belikan hadiah untuk dia.. hihii

Nak tahu apa hadiah tu.. u all tilik2 sendirilah apa ada dekat alisha ni yer.. muahhahahaa

P/S : Alisha ingat tau tarikh 26/10/2011.. Bukan senang abah nak bagi hadiah ni.. penat ibu membodek abah.. ;p hihiihiii (^_^)

{ 15 comments.. read them below or add one }

Mama QS Mama QS October 26, 2011
Akak tahu bling-bling
fieda fieda October 26, 2011
wahh..abah alisha ada masyukk la ni..beli kan alisha hadiah mahal tu...ehem2x..kt ibu alisha tak beli ape2 ker..?
Nazirah Nazirah October 26, 2011
kelas hadiah abah Alisha..Alisha pun nak melaram dah ye..mcm labuh sangat je rantai tu
zareliqa afiqa zareliqa afiqa October 27, 2011
Rantai yer? wahh~ seronok lar Alisha dapat hadiah dari abah dia.hehe :)
narumi sakura narumi sakura October 27, 2011
alisha dapat rantai emas ye..waaa bestnye selalu dpt adiah >_<
ecadwinkyasha ecadwinkyasha October 27, 2011
bestnya dpt rantai emas..sesuai sgt tuk alisha...pelaburan dari kecil :)

nak beli gak,tunggu la duit gaji pertama karang.hahaha,kejanya xtahu lagi bila XD
Ms Fai Ms Fai October 27, 2011
wow, bestnye alisha dapat rantai bling2. hihi... alisha je ker yg dpt?? ibu alisha?? ;)
.: pn yazlynn :. .: pn yazlynn :. October 27, 2011
hehe nmpk. rantai .. shomel nya.. best la jd bby gul kan.. hehehe mam dia ni duk kedah ker ??? en suami sy pon org sana tp kat kulim je
LYAfrina LYAfrina October 27, 2011
cewahhh.. dpt rantai lagi... nnti tmbah loket jer.. utk mnambah seri
;-)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 27, 2011
rantai emas...baeknyer abah=)tapi hati2 kalau pakai kuar nnt.skangnie mcm2 nak2 kat budak kecil..emaskan berharga org ramai aim jer=)..sukalay alisya
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 27, 2011
rantai emas..syoknye!! untung la dpt Ina sbg ibu, hehehe....
tiefazatie tiefazatie October 27, 2011
rantai emas eh sis...blh gne lama tue..pjg nie..hee
-fa- -fa- October 28, 2011
Salam c^^)
dtg dr segmen yg same .^^)
da follow awk & selamat berkenalan (^^,
singgah ke blog http://farahizyan.blogspot.com/ jugak hkey?
tqsm.daaa~ (",)
aimi aimi October 28, 2011
wah best ny kck2 dh dpt =)