Blog saya dah ada ruang iklan free.. meh la letak banner u all.. (^_^)


Firstly, thanks sangat2 dekat kak Fieda sebab sudi bagi saya link toturial untuk buat ruang iklan free ni.. hihii.. Actually dah lama saya nak buat ruang iklan ni tapi bila try buat tak menjadi.. hahhahahha.. Tak sangka pulak toturial yang kak Fieda bagi ni lagi senang.. Tu yang saya terus buat tu.. hihii

Tapi ruang iklan ni boleh letak 24 jam je la pulak.. Ikutkan hati saya nak letak sebulan terus.. lagi senang kan.. Ada siapa2 boleh ajar letak sebulan terus tak?..  (",)

U all meh la letak banner u all dekat blog saya tau.. Hari2 letak pun takpa.. Senang sikit saya nak terjah blog u all.. hihii... Lagipun mana la tahu kot2 sedikit sebanyak saya boleh membantu u all tingkatkan traffic & secara tak langsung dapatlah tambah earning Nuffnang u all.. hihii

Ruang iklan ni free je tau.. tak payah nak bayar2.. hihii Sekarang ni internet saya slow sebab broadband dah habis limit.. so, tak boleh nak bantu u all ambik banner u all & tempek dekat blog saya.. Tapi saya sangat2 berbesar hati jika u all sudi letak banner u all dekat blog saya... (",)

P/s : Saya sayang u all lebih lagi jika u all letak banner u all dekat blog saya.. hihii

{ 18 comments.. read them below or add one }

ArulchelseA ArulchelseA October 12, 2011
5 jam je..buat la 10 jam.. hehe..
intan morsalin intan morsalin October 12, 2011
dah wat..tp nape xde gamba kua ek..tp kalau klik kat situ mmg link ke blog sya...huuhuh
----- ----- ----- ----- October 12, 2011
best x adew ruang iklan free...
aienhashimm aienhashimm October 12, 2011
aienn tumpang IKLAN tauu ..
^^
fieda fieda October 12, 2011
wah...umah kita dh byk persamaan ni.kaler merah...ada umah sewa free...hihihi...
Zana Adieyza Zana Adieyza October 12, 2011
bestnya ada iklan.. tp zana xde banner la.. hihihi
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 12, 2011
wah.. bestnye ina!! hehe.. mmm.. xtau lg nk ltak ke x banner, ngehehe.. kasi can kat org lain dlu la.. ^_^
IntaNBerliaN IntaNBerliaN October 12, 2011
nisa : mehla ltk banner awk.. nk tlg up kan nisa gak.. hihii

brdband sy dh hbs limit.. bila g bw mula lah xhbis loading... tu yg susah tu..

bila la dpt guna unifi mcm nisa ek..hihii
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 12, 2011
ok2.. nnti bile kat umah la sy upload banner.. now nie kat UM, ngehehe.. nk gune unifi ke? leh je.. amik la package plg murah tue.. ^_^ dpt channel free utk tv gak tau..
IntaNBerliaN IntaNBerliaN October 12, 2011
ok.. nanti upload tau.. :-)

ingat ke nisa dh blik umah tadi.. plik gak awai on9 upenye kt um.. hihii

kalu sy on je unifi tu..tp hubby la plak.. hihii
fiza fiza October 12, 2011
Tak der banner lah...huhuhu...
SyuQ SyuQ October 12, 2011
waaahh. nak gak tumpang sekaki iklankan diri cari jodoh. boleh? hahaha
Mia Liana Mia Liana October 13, 2011
salam... mia dah masukkan dalam list di entri ni... http://www.mialiana.com/2011/10/jom-letak-banner-di-ruangan-iklan.html
AnonymousAnonymous January 03, 2013
jom buat duit tanpa henti tanpa modal...http://cash111.com/ref.php?page=act/ref&invcod=157592
hurairah hurairah August 19, 2015
Boleh la lawat kat e kommuniti saya ni



sini





Boleh dapatkan info bola sepak kat sini. Leh kenal - kenal.. cam cam lagi