Freebies Makeup Remover For Eye & Lip...

Actually saya terima Makeup Remover For Eye & Lip ni dari minngu lepas lagi.. tapi hari ni baru berkesempatan untuk publish entry nih...hihi


Memandangkan saya jarang bermekap, so, saya akan bagi Makeup Remover For Eye & Lip ni dekat adik saya la jawabnya.. (",)


Apa2 pun thaanks yer Biore bagi sample nih..Memang suka bab2 barang free nih.. hihii

P/s : Adik saya akan menetap di rumah saya selama seminggu mulai esok.. so, Alisha adalah kawan.. hihi

{ 16 comments.. read them below or add one }

Cik Nani Noraini Cik Nani Noraini October 22, 2011
haha..

singgah blog kalau rajin! :)
fieda fieda October 22, 2011
kak fieda dapat gak ni...bknnya guna pun..kita ni duk umah mana la nk mekap kan..gi keluar pun bkn mekap tebal2 mcm org lain...
♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ ♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ October 22, 2011
untungnye dpt hadiah tu.... nak 1 ! kihkihkih ...=D
Puan Kutu Puan Kutu October 22, 2011
jarang jugak mekap..macam tak guna sgt benda nie.bagus bg adk.hehe..adk umo berapa tu?
ade2mama ade2mama October 23, 2011
amboi2 kak hehehe..
tok laki nye xde kew..
nk jgk lalala
♥Leily|Ummi Alya Husna♥ ♥Leily|Ummi Alya Husna♥ October 23, 2011
best dpt free..
tanak kasi sini tape.. heheheh
Cik Rose Cute Cik Rose Cute October 23, 2011
bestnya dapat barang free...hihihi
lieynanilaz lieynanilaz October 23, 2011
wah rezeki adik u...haha...takpe rezeki kan elok dikongsi-konsi...:)
mama_umar_maryam mama_umar_maryam October 23, 2011
ehh mmg nk cari remover nih,bestnyer awak dpt free ;)
zieyzain zieyzain October 23, 2011
wahh,..bestnya dpt free =)

*hyepp.. ziey dr segmen haris kaito. singgah n follow u yah. sory sgt2 lambat yah =(
tiefazatie tiefazatie October 24, 2011
wah..bestnya..cmne nak dpt nie sis?
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 24, 2011
heheh nurulpun tak make up nyer org=)g kerja aperpun tak pakai..pencuci pun tak pakai..tapi rasanya kenapakai dah pasnie pencuci,pelembab=)kulit mcm kusam=(
puanbee puanbee October 24, 2011
best best .. bg kat adik pulak hehee
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ October 24, 2011
wah..same mcm nana jugak dpt..hee..comel je kan btl die
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 25, 2011
sy br gune ari tue.. wat hilangkn kesan dakwat marker kat meja, hehe...