Fungsi2 Produk Learning Table

 
Thanks to Mr Google

 Tadi saya ada search pasal hadiah yang saya menang.. learning table untuk si Alisha.. hihii.. Fungsi2 table ni banyak tau.. Saya yang membacanya rasa tak sabar nak bagi alisha main.. hihii Puan Nur cakap minggu depan semua hadiah akan dihantar kepada pemenang.. (",)
  
Kalau u all perhatikan betul2.. atas meja tu ada BUAH, PIZZA, BISKUT, GELAS, SUDU, yang dekat tengah2 tu MANGKUK.. Ohya, mangkuk tu ada lampu tau.. Produk ni  jugak ada muzik.. ada 15 buah lagu antaranya lagu ABC, Teddy Bear Picnic, Man Muffin dan lain2.. 3 buah-buahan tu dapat mengar anak kita tentang warna & tekstur.. Pizza dapat ajar anak kita tentang warna & bentuk


1. Akademik awal

    * Menggalakkan pemahaman ABC, mengira, warna, bentuk, tekstur, perkataan pertama, makanan & Adab.
    * Menggalakkan kemahiran menyelesaikan masalah seperti bayi belajar bagaimana untuk mengaktifkan muzik & bunyi dalam pelbagai cara.
    * Meningkatkan perkembangan bahasa dengan pengulangan kata-kata, frasa deskriptif & menyanyi bersama-sama lagu.

2. Pengalaman sehari-hari

    * Memberi peluang untuk bayi untuk meniru ibu & ayah
    * Memperkenalkan pembelajaran dengan cara yang berkaitan pemakanan dunia bayi, nyanyian & bermain.
    * Mengukuhkan konsep pembelajaran melalui muzik yang menarik, bunyi, lagu & Aktiviti.
    * Ucapan biasa & frasa menyeronokkan.

Ni antara yang saya search la.. Nak tahu lebih2 lagi, tunggu nanti Alisha dah dapat benda alah ni yer.. hihii

{ 10 comments.. read them below or add one }

fieda fieda October 20, 2011
wah..mmg tuah badan alisha...pasni takde la dia megemas dapur lagi..sibuk la dgn meja study plk..hihi
fieda fieda October 20, 2011
wah..mmg tuah badan alisha...pasni takde la dia megemas dapur lagi..sibuk la dgn meja study plk..hihi
Cik Rose Cute Cik Rose Cute October 20, 2011
Wow! bestnya dapat hadiah....
oli-go oli-go October 20, 2011
asik dpt hadiah je akak kan...hahhahha..jeles i tau..
PinKy MoMMa PinKy MoMMa October 20, 2011
memang bagus terutama yang ada muzik..sebab baby ni dia cepat tertarik kalau ada bunyi ;)

cuba beli cd barney..pun ok..feberet abg long ngan adik adik utk joget joget..hehhehe
suhaina laui. suhaina laui. October 20, 2011
semangat betol ibu alisha ;)
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ October 20, 2011
salam Ina..Tahniah!.Mmg best dapat hadiah yg berfeadah tuk anak2 kan.Semoga Alisya happyyyy...
K.atie xder anak kecik...mmg rezeki ankbuah k.atie la.bestnyaaa.
MamaEma MamaEma October 20, 2011
memang bagus..anak2 cepat belajar

kak ema pakai yang biasa2 saja..ALHAMDULILLAH umur 3 thn lebih kakak dah kenal huruf dan nombor...skrg 5 thn dah lancar membaca
hakamah hamyadi hakamah hamyadi October 20, 2011
walaupun mainan, tp still leh ajar warna dan bentuk2 huruf kan...bdk2 cepat belajar dan suka tgok warna
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 20, 2011
bestnye eh mainan nie.. learning while playing.. untungnye ina dpt, kn? kalo Alisha dh bsar, leh bg adik die lak.. hehe..