Hadiah yang saya dah dapat

Hadiah2 ni saya dapat dalam minggu ni.. Ini adalah hadiah hasil dari kemenangan saya join GA & Lucky Draw


Ini bekas saya dapat sebab menang #Giveaway: AKU BELI KE TAK???????? yang dianjurkan oleh Oli-go. Bekas ni dah selamat jadi barang mainan alisha.. bukan apa pun, alisha suka main buka & tutup tudung bekas ni.. hihii


Ini pulak saya dapat Tiket Taman Buaya & Rekreasi di Melaka hasil dari kemenangan Lucky Draw by norliza989 yang dianjurkan oleh Liza. Rasanya macam saya tak dapat ke sana kot.. sebab jauh & my dear pun kerja, so, ada tak siapa2 yang tinggal dekat Melaka & berminat nak pergi Taman Buaya.. Boleh saya bagi tiket ni daripada membazirkan... (",)     

Apa2 pun saya ucapkan terima kasih dekat Oli-go & Liza   

{ 18 comments.. read them below or add one }

umiliza989 umiliza989 October 06, 2011
alhamdulillah...dah sampai dah
syawalsimpsons syawalsimpsons October 06, 2011
sue duduk putrajaya tak jauh pon...kikiki...nak gak la..kkikiki...
kpah k-poh kpah k-poh October 06, 2011
dik..kpah jawab kat sinilah yaa pasal pertanyaan tu yaa..
taitod ni ada 3 jenis..1)hypertyroid (hormon) 2)hypotairod (hormon) 3) goiter (bengkak kelenjar tairod)..kpah melibatkan hormon.iaitu no 1 dan 2..kena makan ubat tyrosid seumur hidup wpun dah normal..
adik punya mungkin yg no 3..bengkak saja..yg ni kalau tak operate...ia akan membesar setiap tahun..
Tahun lepas..kpah alami simptom yg teruk sbb sel tairod kpah aktif semula..kpah terpaksa jalani nuklear scan dan sesi ambik darah yg dipantau oleh doktor..asal tak puas hati jer result darah..mesti kena panggil pegi hospital..dan doc cdgkan utk operate sekali lagi..
kwn kpah ada bgtau yg anak dia ada tairod..tapi dah normal sbb gunakan minyak kelapa dara..
kpah memang tak mau dah kena bedah sebb doc bgtau "major operation for a very small cell.."..kena pantau dgn ubat..mmg kerap sungguh pegi hospital pakar.(kerajaan jugak dik)
jadi kpah cuba gunakan minyak kelapa dara..sempat abis sebotol..kebetulan kpah kena ambik darah lagi..dpt result..doc terkejut sbb hormon tairod dah normal!!!
doc pun dah tak bincang pasal operate dah...
kpah mmg tak yakin jugak..jadi kpah bg kat isteri kwn suami kpah guna minyak kelapa dara tu..tyroid dia mmg teruk dr kpah..sampai suami dia dah naik bingung dgn isteri dia..
lepas sebotol dia guna..satu hari suami dia dtg kerja dan peluk abg..ucap terima kasih sbb result darah isteri dia dah normal...huh...sejak tu mmg kita org jadi pengguna minyak kelapa dara yg setia..
kpah guna yg minyak..bkn yg kapsul..kalau nak yg kapsul..boleh order di blog Puan.bee..kalau nak yg mcm kpah..boleh contact mariashafee@yahoo.com 0126346533
kpah order melalui pos..cubalah dik...InshaAllah..kita berusaha hanya Allah yang menyembuhkan...
Santri T.P.I.N.I Santri T.P.I.N.I October 06, 2011
wah...bestnya dapat hadiah, tahniah yer!
Thania Thania October 06, 2011
wauuu..best nyer dpt hadiah...
warna fav lak tuh..pink
coemyh jerk bekas tuh..
oli-go oli-go October 06, 2011
hahhaa.minta maaf la ye kalau hadiah tu tak cantik..
Kasih Kita Kasih Kita October 06, 2011
salam kenal. Dari segmen Lulu. Dah jadi follower :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 06, 2011
wah, congrats Ina~!!

tiket ke taman buaya tue expired bile? hehe.. ^_^
Oh Oeya Oh Oeya October 06, 2011
Wah! Dpt diah!
Tahniah ye ;-)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN October 06, 2011
imiliza : alhamdulillah.. thanks tau

sue : nk ke tiket ni? bg alamat

wanie : 2la.. hihii

santri : thanks

thania : haa tu la.. warna pink.. comel..hihii

oligo : thanks.. cntiklah.. sy suka :-)

nisa : due 31/12/2011.. kalau sue @ syawalsimpsons dh reply comment sy.. kalau dia xnk, sy bg nisa ek.. :-)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 06, 2011
owh ye ke? kalo camtue bg la kat sue dlu..or org yg dok dkat melaka.. kalo last2 nnti xde org yg nk, br bg sy eh, hehehehe....
fieda fieda October 06, 2011
wah..bestnyer ada lagi hadiah sampai...
NurShahFamily NurShahFamily October 06, 2011
tahniah ye... rajin blog walking n komen hehehhe
izzie izzam izzie izzam October 06, 2011
uh.na tiket bulih..izie dok dekat jerk ngan melaka..g pown pnah dok sta sne just ta ksampaian n api...hehe..:)
Jaa Jaa October 06, 2011
oo..dh ada org booking.. kl x, leh p jalan2 kt melaka plak...