Meh cepat tengok CURSOR baru saya nih!


Blog saya dah ada cursor nama.. heheee Nampak tak cursor saya dah ada huruf IB?.. IB tu sebagai singkatan untuk IntaNBerliaN.. (",)

Actually cursor ni adeq yoe yang buatkan sebab saya salah seorang pemenang @ peserta 1st GA by Adeq Yoe.. Adeq Yoe bermurah hati untuk bagi hadiah dekat semua peserta.. so, kalau u all pun ada join GA ni.. bolehlah pergi usha blog Adeq Yoe yer (",)  

Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 75

{ 12 comments.. read them below or add one }

adeq-yOe adeq-yOe October 16, 2011
haha..thx ye wt en3 ni..
n congrats :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 16, 2011
owh.. sumer org pun dpt cursor eh? hehe.. lawa la ina nye.. sy pun nk mintak gak la.. ^_^
seputihsalju seputihsalju October 16, 2011
haah la baru pasan ada cursor baru..hihihi.. jap2 saya ada join x?? nak cek nama la jap... hahhah
Lelord Lelord October 16, 2011
wah bestnya ada cursor cenggini
Puan Kutu Puan Kutu October 16, 2011
wooperasan juga cursor nie.woo rupanya hadiah kemenangan ekk
ade2mama ade2mama October 17, 2011
ade mse kte bt k eheh
fieda fieda October 17, 2011
kak fieda tukar cursor angry bird....hehehe

sama naik la dgn anak suka angry bird...
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 17, 2011
waah ada cursor baru..mmg suka nengok..ala mummy tak join..lama tak aktif bercontest..pas nie baru nak start..papepun tahniah taw
♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ ♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ October 22, 2011
woa ! congrats.. nnti nk suh die wat NN plak la... hohoho