Segmen : Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita !



Nak join klik banner
Tarikh Tutup : 07/10/2011

Kali ni saya join segmen Bloglist pulak.. Saya telah di tag oleh Nisa & Susan.. Segmen ni akan memilih 10 blog yang menarik minat Ryn untuk di review selain akan buat entry khas untuk promote blog tersebut.. So, kalau u all pun nak join klik banner dekat atas tu cepat2 tau.. (",)   

Ohya, saya juga nak tag 2 orang biras saya ni..Mama Idlan & Ibu Nurul.. Haa lagi satu kalau u all teringin nak kenal siapa biras saya.. boleh je u all klik link yang saya bagi tu... hihii

5 comments.. read them below or add one

eyryn eyryn October 02, 2011
thanx dear coz join segmen ryn :)
cik mun cik mun October 02, 2011
good luck^^
singgah sini dan follow
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 03, 2011
owh, anak karimah tue pmpuan gak eh? hehe..
NasZ NasZ October 09, 2011
singgah sini dari segmen jowm join bloglist eyryn.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com