Kami yang sangat suka makan.. (",)

Kalau u all perasan.. entry makan2 makin banyak sekarangkan.. Yap, kami satu family memang suka makan.. hihii.. Lebih2 lagi kalau my parent pun ada sekali.. order lauk penuh satu meja...hahha

Ohya, next week my parent nak datang sungai petani.. suker3... nanti dapat makan meriah bagai lagi.. muahahahha.. Hujung minggu baru ni, kami pergi Pengkalan Hulu.. my parent pun pergi jugak tapi mereka dari Chemor la.. So, jom layan gambar ketika kami pergi makan tengahari di Baling dengan harga yang sangat2 murah!!



Alisha dengan aksi meratah peha ayam.. Alisha ni paling hebat sebab duduk atas meja.. hihii



Antara hidangan yang kami makan.. semuanya sedap2 tau.. setiap kali kami datang ke Pengkalan Hulu setiap kali tu jugaklah kami akan pergi lunch dekat kedai ni.. tak pasti nama kedai ni apa la pulak tapi ada tulis IKAN BAKAR..


Total semua yang kami makan ni hanya RM62 sahaja.. murahkan... 7 orang pulak tu makan.. Adussss murah giler la.. memang ramai orang datang kedai ni.. kalau lambat lauk habis...


Ni lah gambar kedai tu yang sempat saya snap.. Dekat Bandar Baling.. kalau u all pergi Baling, singgahlah sini.. harga memang murah & sedap.. keli bakar ke kembung bakar ke ayam bakar ke daging bakar ke.. semua ada.. (',)

{ 11 comments.. read them below or add one }

Bui Junaidi Bui Junaidi October 10, 2011
amboiii..penuh satu meja..
syawalsimpsons syawalsimpsons October 10, 2011
mmg dekat ngan tempat yang sue familiar tau..kikkiki...mmg penoh 1 meja ni...sue ina duduk mana?????penangkan...sue dolu ddk kat sungai petani jugak kat taman ria jaya..mmm...tp umah tu skrg mak kasi org sewa...mmg sue ramai gengkat area utara ni...
syawalsimpsons syawalsimpsons October 10, 2011
mmg penoh 1 meja ni...yummy...sungai petani kat mana...dolu sue ddk kat taman ria jaya..sekarang mak kasi org sewa...mm...
IntaNBerliaN IntaNBerliaN October 10, 2011
sue : saya duduk dkt sungai petani..amanjaya.. taman ria jaya tu dkt mana ek.. dkt je kot dgn amanjaya ek.. sbb pernah dgr hubby sbut taman tu.. hihii

ooo ye ke.. so, sue kalau ada dtg area sini calling2 la.. blh jumpa.. hihii...
N i e Z a N i e Z a October 10, 2011
sgt2 teruja tgk ikan bakar tu..mmg murah dan berbaloi la harganyer..
fieda fieda October 10, 2011
wah..meriah kan..seronok makan ramai2 camni..
ieda ieda October 10, 2011
wah2 penuh meja dik .. :)
suhaina laui. suhaina laui. October 10, 2011
mmg suka la mkn2 kat luo kan...akif kalo kat kedai mcm alsha jugak la...mkn pon byk....mkn sedap n murah tu yg best hehehe
puanbee puanbee October 10, 2011
waa makan sesaja .. bee tengah tengok gambar dengan baby seluar alisha sama sebijk dengan seluar baby heheh
ct N honey ct N honey October 10, 2011
entah bila nak sampai baling,anak ada sek kat mrsm baling,....
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 11, 2011
wah..ye ke nie? murah btul aa harga mkn utk 7 org.. bestnye..hehe..Alisha pun syok mkn ye..